Çok şükür ne görümcem var , ne eltim var.
Çok şükür ne görümcem var , ne eltim var.
Bir tane görümcem 2 tane eltim var.Eltilerim burda değil istanbul ve ordu da oturuyor buraya geldikce görüşürüz.Görümcem burda iyi anlaşırız aynı yaşıtız.Bense görümce olamadım henüz abicim bir evlense de ben de tatsam şu görümlüğü
görümcem yok
olmasını çok isterdim ama
3 tane eltim var
aynı apartmanda oturuyoruz
çok mutluyuz
Alıngan , kırılgan, elindekiyle yetinmeyen hep başkasının elindeki imkanların kendisinde olmamasından yakınan, egosu gelişmemiş, kendiyle barışık olmayan bir görümcem var. Haliyle sadece 1-2 yılda bir kez bir yerde görürsem kucaklaşırım o kadar. Eskiden gider gelirdim ama insan 40 a yaklaşırken yanında , yakınında olan kişilerin biraz neşeli, iyimser, hazımlı ve dünyayla barışık olmasını tercih ediyor en azından ben öyle istiyorum
Düşündüm, melek gibi görümceyim. Dün kardeşime baktım, eşine baktım. Belli ki dövüşmüşler, suratlar mahkeme duvarı gibi...
Kardeşim adına çok üzüldüm. Yıllar sonra görüştüğümüz iki saat rezil oldu.
3 görümcem var.
Ayrı şehirlerde yaşadığımızdan çok fazla görüşmüyoruz.
Çok şükür 2 görümcem var ikisini de seviyorum
İlişklilerimiz mesafeli zaten, hiçbir zararlarını görmedim
Ben de mis gibi gelinim
Bu arada ben de görümceyim
Hanım hanıımmm ağzına topla
Var da yok.
2 yıldır ne eşim ne de ben hiç görüşmüyoruz.Eşimle tartıştılar ve ipler koptu iyi de oldu.
Bilenler bilir benim bekar erkek kardeşim var, kendisinin de 1 adet sevgilisi var
Ailecek seviyoruz kızı, Allah'ı var, sakin, sessiz, aklı başında bi kız, yani benim tam zıttım
Kardeşim 28 yaşında, aile baskısı başladı, ne zaman evleneceksiniz diye tarafımızdan...
Kız hep süre tanıyor, ama o süre de hep 5 ay
Aryık beni fenalık bastı, aradım bi gün kızı, dedim ne zaman bitecek bu 5 ay, hiç eksilmedi yahu :roll:
5 senedir 5 ayı bekliyoruz
Kızmış bana, şikayet etmiş beni kardeşime, ablan bağırdı bana demiş
Duyunca bende O'na kızdım, bağırmadım ki ben, konuşma tarzım bu
Ama susuyorum şimdilik, iyi günler ilerde, götericem ben O'na günü gelince