bızde gecen ekım ayında Canada dan dondugumuzde esımın bavulu cıkmadı kayıp burosuna basvurduk zabıt tutuldu 3 gun sonra aradılar bulunmus ve esımın ısyerıne kadar kendılerı getırmıstı.
bızde gecen ekım ayında Canada dan dondugumuzde esımın bavulu cıkmadı kayıp burosuna basvurduk zabıt tutuldu 3 gun sonra aradılar bulunmus ve esımın ısyerıne kadar kendılerı getırmıstı.
hay allah ya! üzüldüm valla
umarım bulunmuştur bavulu, geçmiş olsun..
sakince panik yapmadan beklenilir. bulunur.
Çok geçmiş olsun Yeşim. Başıma hiç gelmediği için bilgim yok ama sadece şunu söylemek istiyorum. Evet keşke olmasaydı, evet gerçekten sinir bozucu, evet eminim çok üzülmüş ve kızgınsındır ama iyi tarafından baktığında Deniz için ilginç bir tecrübe. Sen de gayet biliyorsundur; her zorlukla birlikte inanılmaz büyüyorlar. Ve "evet ya bununla bile başettim ben" güvenini kazanıyorlar. Bence Deniz için de kesinlikle böyle olacak.
Sevgilerimle,
Figen
Geçmiş olsun,bir keresinde annemin bavulu başkasıyla karışmıştı ve geri dönüp hava yolları kayıp bagaj bölümüne başvurduk ve öğrendik ki bavulun üstündeki koddan adın soyadın nereye neyle uçtuğun tüm bilgiler okunuyor yani bavulu bulmamaları mümkün değil sadece karışmıştır azcık sabır...Bir de minik bir tüyo tabi bu okyanus aşırında geçerli almanya tek sefer nasıl oldu hayret,neyse tüyo şu 2 veya daha üssü aktarma ve newyork gibi çok işlek havaalanı kullanılacaksa el bagajına yedek giysi ve diş fırçası koyun derler...
benimde başıma gelmişti hava şirketine başvurun zaten kayıp bagaj bölümü olması gerekir ama benim bavulumun geri gelmesi 2 gün almıştı üstelik yurt içi İnşallah bir an öce bulunur ama bu arada idare edecek bir-iki şey alması gerekebilirYeşim_Yıldırım yazdı:
Deniz şimdi Almanyada türk hava yollarından indi, Bavulu çıkmamış Ne yapılır bu durumda? Kafayı yiyeceğim, yanında hiçbirsey yok.
Dün, fazla mayosu, havlusu olan arkadaşlarından mayo ve havlu alarak havuza girmiş. Hava alanında birseyler yer içerse diye yanına 50 tl gibi türk parası vermiştim. Bu gün onları döviz bürosonda euro ya cevirtmeyi planlıyordu. Ben de, yok git hocadan para iste ve al dedimSanırım, en az, bir sort, bir tşört, kilot ve çorap alması lazım gelecek bavulu gelmese.Bu gün bavulu gelmezse, hocaya ulaşmaya calışıp , bunları alabilmesi için yardımcı olun diyeceğim.
Umarım bugün gelir bavulu
Figen, haklısın, bir yanım ve Murat , bu ona iyi bir deneyim dese de, diğer yanım, sayılı gün gittiği gezi de başına bunun gelmesi çok kötü diyor.
Onun yerine koyunca kendimi ürküyorum, bilmediği yerlerde, parasız, çamaşırsız, çok üzüldüm dünden beri, inşallah bulurla valizini
Cebinde; 20 euro ve 50 civarı TL vardı. Bu onu baya idare eder. Ama kendine camaşır felan almaya kalkarsa, yetmez.Hocadan para al dedim, ama alırmı bilmiyorum.japonbebek yazdı:
Onun yerine koyunca kendimi ürküyorum, bilmediği yerlerde, parasız, çamaşırsız, çok üzüldüm dünden beri, inşallah bulurla valizini
Almanca bilmiyorsa da, dil sorunu yaşamayacaktır, İngilizce, Fransızca derdini anlatır.
Yanında arkadaşları olduğu için, bu travmadan az zarar görüyordur sanırım.
Ben ne şanssızım, ne kötü bir günle başladım diyordu telefonda