Kübra,
Ben de ısrarla aşı karşıtıydım bunun forumlarla ne ilgisi var anlamadım
Karşıttık ama bugün Miray astım olduğundan dolayı aşı yaptırdık..
Konu hakkında bilgi edinmek isteyen int.den araştırır öğrenir..
Kübra,
Ben de ısrarla aşı karşıtıydım bunun forumlarla ne ilgisi var anlamadım
Karşıttık ama bugün Miray astım olduğundan dolayı aşı yaptırdık..
Konu hakkında bilgi edinmek isteyen int.den araştırır öğrenir..
yok yok o kadar uzun zaman olmadi Kubra valla
Hos birtek sen degilsin bu konuyla ilgili forum acan,Omurun actigi gibi belki onlarca acildi...
Hicbirine 100% inanmiyorum,guvenmiyorum asi yanlisi olanlara da karsisinda olanlara da kimsenin de bu kadar kesin konusmamasi geerktigini dusunuyorum.
Ne kadar bilimsel alinti da desen sen actigin forumlarda ayni yesimlere soyledigin gibi tarafsiz olamiyorsun,herkes inandigini soyluyor ve bence boylesi ciddi bir konuda hata ediyor.
RüyA yazdı:
Kübra'nın açtığı son forum domuz gribiyle ilgili değildi, vurgulamak isterim! DG aşısı hakkında akıllara zarar teorilerle yeniden sahneye çıkma fırsatı bulmuş ünlü bir şarlatanın yalanlarının altını çizmekti amaç.camomile yazdı:
Herhalde benim son yorumum sebep oldu kubranin forumuna,sonrasinda neler oldu bilemiyorum ama bu karari destekliyorum.
...
Kübra uzun bir süredir DG ve DG aşısı hakkında forum açmadı!
Kübra; bu konu aylardır bu forumlarda tartışıldı. Yanlı davransaydık en baştan, bu forumlarda aşı taraftarı yazılar yazılamaz, aşı karşıtı forumlar yazılır yada tam tersi yapılabilir gibi bir uygulamayı, senin de yazdığın nedenlerle(Eee, site sizin, sitede forum politikasını belirleyenler de sizlersiniz.) çok kolaylıkla yapardık.Ama bunca zaman konuşuldu tartışıldı. Ve son kararımızda da hiçbir ayrım yapmadan , her türlü yazıyı sileceğimizi söyledik. Bu konuda herhangi bir düşüncenin yazılarını yayınlarız deseydik, bu taraflı bir yaklaşım olurdu , ki bunu sende zaten biliyorsundur.RüyA yazdı:
Yeşim,
Bu konuda yansız davranamıyorsunuz, bu da normal bence; siz aşıya karşısınız. Eee, site sizin, sitede forum politikasını belirleyenler de sizlersiniz.
DG ve aşıya ilişkin yorumlara karşı çıkanların büyük çoğunluğu da zaten aşıya karşı çıkanlar, değil mi.
Herşey bir yana, en büyük dileğim, aramızdan hiç kimsenin bu pandemiden zarar görmeden çıkması, aşılı ya da aşısız. Bugün Alev'in bale öğretmenini gördük, pandeminin hemen başında yakalanmıştı illete. Üç hafta hastanede yatmış, 10 gün yoğun bakımda. Kadıncağız bitmiş, zor tanıyabildik.
Dip not: biz aşıyı gercekten ihtiyacı olanların yaptırmasından yanayız.
Teessüf ederim! Ben hiçbir zaman içeriğini şarlatanların komplo teorilerinin oluşturduğu forumlar açmadım. Açtığım forumlarda kimseye aşı olacak mısınız, yoksa olmayacak mısınız, diye sormadım. ntvmsnbc, bianet, cnn gibi kaynaklardan alıntılar yaptım. Kendi yorumlarımı kattığım tek forum, kendi aşı deneyimim oldu.camomile yazdı:
yok yok o kadar uzun zaman olmadi Kubra valla
Hos birtek sen degilsin bu konuyla ilgili forum acan,Omurun actigi gibi belki onlarca acildi...
isabet olur diyerek sanırım dg ile ilgili cevapladığım tek forum bu olacak.
hastalığı geçirenelrin haberlerini aldıkça ben de çok umutlandım sürekli nette her yerde bulunabilecek yazıları sürekli forum alanını meşkul etmesinden hoşnut değildim.
forum alanı olmasa da ya genel forum'da ya da sağlık forumunda sabit bir başlık altında derlenebilirdi konu ile ilgili gelişmeler.
ben çoğu bilgiyi burada öğrendim. doktor bana domuz gribisin dediğinde burada yazılanlar yüzünden korkmadım..
neden böyle bir karar aldınız anlayamadım
yeşim kübra bu konuda bir bilgi yazarsa silme lütfen.
çünkü o bize doğru kaynaklardan güzel bilgiler aktarıyor.
Yani yanlı(taraflı) davran diyorsunameno66 yazdı:
Not: Kübra; yanlı davranmak işte bu arkadaşın dediğini yapmak olmuyormu?
iyi bir karar.
Yeşim'cim,Yeşim_Yıldırım yazdı:
Yani yanlı(taraflı) davran diyorsunameno66 yazdı:
Not: Kübra; yanlı davranmak işte bu arkadaşın dediğini yapmak olmuyormu?
Arkadaşın isteği kendisini bağlar. Tabii ki benim forumlarım için ayrıcalık yapmayacaksınız, benim bunun aksini düşünmem abes olur.
Benim 'yanlılık-yansızlık' konusundaki görüşüm yalnızca domuz gribi ve dg aşısı bağlamındaydı. Yoksa, sitedeki genel bir yanlılık-yansızlık sorunundan söz etmedim.