3. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 50 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Bizden kısa kısa haberler!...

tugbacım ,bende hic sevmem aslında ,
    ama durmadan danette-çikolatalı süt-meyve suyu falan filan döken çocugun olursa (birde cocuktan beter koca faktörüde var ),mecbur insan bir formul bulmaya calsııyor ..

bahsettigim koltuk arka tarafta bir odada zaten..salona örtmem hiç .

Zaten senin salonda düşünebilme ihtimalini hiç

düşünmedim )

begonvil yazdı:
    tugbacım ,bende hic sevmem aslında ,
    ama durmadan danette-çikolatalı süt-meyve suyu falan filan döken çocugun olursa (birde cocuktan beter koca faktörüde var ),mecbur insan bir formul bulmaya calsııyor ..

bahsettigim koltuk arka tarafta bir odada zaten..salona örtmem hiç .

begonvil yazdı:
    Google a "polar koltuk örtü" yazdım ,böyle birşey cıktı

bunlar yıkanınca (ki ben herşeyi yıkama meraklısıyım ) ,tüylenme ,topaklanma vs oluyormu ?

Eee bazı şeyler yetenek meselesi... Valla Demet ben de bu resimleri görmüştüm ama yakın değillerdi benim gördüklerim o yüzden düz sanmıştım bunları... Evet bunlara benziyor benimkiler... Desenleri farklı ve sanki daha kalın, daha kabarık gibi bendekiler...

Yıkama konusunda ben tam bir zır deliyim... Alalı çok olmadı aslında ama sanırım henüz 3 kez yıkadım, herhangi bir deformasyon yahut tüylenme olmadı... Üstelik kir de tutmuyor, 30 derecede ve kısa programda yıkıyorum pırıl pırıl oluyor...

rapunzel_tuğba yazdı:

Nedense ben koltuk üzerinde bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum
    Rapunzelim Tuğbam, bekara hatun boşamak kolay derler ya o hesap, bekarken ben de sevmezdim, annem serer ben kaldırırdım örtüleri hatta çul-çaput derdim amaaaaaaaa gelgelelim iş başa gelince öyle olmuyormuş... İnsanın açık sarı koltukları ve benimkiler gibi eş ve çocuğu olunca çul-çaput da örtülüyormuş koltuklara... Tecrübeyle sabittir!!!

İnşallah senin eşin ve ilerde çocuğun/çocukların benimkiler gibi olmazlar da sen çul-çaput örtmek zorunda kalmazsın...

Sizden yana haberler ve gelişmeler güzel yönde.

Buna sevindim.

Efeye ranza alma zamanı gelmiş gibi görünüyor. Hadi hayırlısı. )

Bak ranza almaya karar verdiğiniz zaman senide Hamileler forumuna bekliyoruz.

Nüfus: Arapgir Fiziken:Konya Ruhen: MALATYA (0 RH +)

efenin_annesi yazdı:
    MİRBE yazdı:
    Hoşgeldin desem yolarmısın işe güce yorgunluğa gelmişin..

Bizim burda santraç kursundan antrenörlük belgesi olanları özel okullarda saatli satranç hocası olarak alıyorlar bir araştır..

Bırak çoocuğu yeter yahu yaparsa yapar yapmazsa yapmaz ödev bu yani mecbur değil ki dersde dinlenmez mecbur değilki ödevle ders dinleme büyük sınıflarda olur(Söyleyen:Bedirhan)
    Bedirhan ve Efe arasındaki bu müthiş benzerlik hemşo olmalarından mı kaynaklanıyor acep Funfunum??

Efe'nin klübünden de söylediler saatli satranç hocalığını ama klüp başkanı beni kaptırmaya niyetli değil ki!... 1 yıl stajınızı burda tamamlarsınız deyip duruyor... Bişi diil adam kariyerimle oynuyo yahu!!!
    Benzerlik Havasından, suyundan, toprağından olsa gerek

Sizin ki özel kulüp mü?

AAa yakıştıramadım sen dantel örtmeliydin koltuklara

Kamelya yazdı:
    Sizden yana haberler ve gelişmeler güzel yönde.

Buna sevindim.

Efeye ranza alma zamanı gelmiş gibi görünüyor. Hadi hayırlısı. )

Bak ranza almaya karar verdiğiniz zaman senide Hamileler forumuna bekliyoruz.
    Teşekkür ederim sevincimizi paylaştığın için öncelikle ama beni o forumda çooooookkkk beklersiniz siz daha...

Yahu yaş olmuş 40, nerde bende o cesaret, nerdeeee????

Kısacası ben almayayım, alana da mani olmayayım!

Canım benim ya kırdıysam inan özür dilerim

Ama bennedense o örtüleri grdükçe sanki evde birşeyler

falz gibi üstüme üstüm egeliyorrr

Yoksa tabiki çoçuk olunca zor olabilirr

efenin_annesi yazdı:
    begonvil yazdı:
    Google a "polar koltuk örtü" yazdım ,böyle birşey cıktı

bunlar yıkanınca (ki ben herşeyi yıkama meraklısıyım ) ,tüylenme ,topaklanma vs oluyormu ?

Eee bazı şeyler yetenek meselesi... Valla Demet ben de bu resimleri görmüştüm ama yakın değillerdi benim gördüklerim o yüzden düz sanmıştım bunları... Evet bunlara benziyor benimkiler... Desenleri farklı ve sanki daha kalın, daha kabarık gibi bendekiler...

Yıkama konusunda ben tam bir zır deliyim... Alalı çok olmadı aslında ama sanırım henüz 3 kez yıkadım, herhangi bir deformasyon yahut tüylenme olmadı... Üstelik kir de tutmuyor, 30 derecede ve kısa programda yıkıyorum pırıl pırıl oluyor...

rapunzel_tuğba yazdı:

Nedense ben koltuk üzerinde bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum
    Rapunzelim Tuğbam, bekara hatun boşamak kolay derler ya o hesap, bekarken ben de sevmezdim, annem serer ben kaldırırdım örtüleri hatta çul-çaput derdim amaaaaaaaa gelgelelim iş başa gelince öyle olmuyormuş... İnsanın açık sarı koltukları ve benimkiler gibi eş ve çocuğu olunca çul-çaput da örtülüyormuş koltuklara... Tecrübeyle sabittir!!!

İnşallah senin eşin ve ilerde çocuğun/çocukların benimkiler gibi olmazlar da sen çul-çaput örtmek zorunda kalmazsın...

MİRBE yazdı:
    efenin_annesi yazdı:
    MİRBE yazdı:
    Hoşgeldin desem yolarmısın işe güce yorgunluğa gelmişin..

Bizim burda santraç kursundan antrenörlük belgesi olanları özel okullarda saatli satranç hocası olarak alıyorlar bir araştır..

Bırak çoocuğu yeter yahu yaparsa yapar yapmazsa yapmaz ödev bu yani mecbur değil ki dersde dinlenmez mecbur değilki ödevle ders dinleme büyük sınıflarda olur(Söyleyen:Bedirhan)
    Bedirhan ve Efe arasındaki bu müthiş benzerlik hemşo olmalarından mı kaynaklanıyor acep Funfunum??

Efe'nin klübünden de söylediler saatli satranç hocalığını ama klüp başkanı beni kaptırmaya niyetli değil ki!... 1 yıl stajınızı burda tamamlarsınız deyip duruyor... Bişi diil adam kariyerimle oynuyo yahu!!!
    Benzerlik Havasından, suyundan, toprağından olsa gerek

Sizin ki özel kulüp mü?

AAa yakıştıramadım sen dantel örtmeliydin koltuklara
    Federasyona bağlı klüplerden bizimki... Ama okulda değil, bir nevi özel kulüp...

Danteli çok severim Fundacım... Ama sandıkta!

Anacığımın el emeği göz nuru dantellerim var ama 8 yıldır bir kez bile kullanmadım, annem bozuluyor laf aramızda ama "kıyamıyorum" diyip kurtarıyorum paçayı!

rapunzel_tuğba yazdı:
    Canım benim ya kırdıysam inan özür dilerim

Ama bennedense o örtüleri grdükçe sanki evde birşeyler

falz gibi üstüme üstüm egeliyorrr

Yoksa tabiki çoçuk olunca zor olabilirr
    Hayır Tuğbacım, kırılmadım sana... Dedim ya önceleri ben de tıpkı senin gibi düşünüyordum, senin gibi hissediyordum ve aynen senin gibi ordan-burdan sarkan örtüler üstüme üstüme geliyordu... Ama yine dediğim gibi iş başa gelince farklı oluyor... Bazan sen şartları değil, şartlar seni yönlendiriyor...

Örneğin hayatta en sevmediğim mobilya yemek odası, vitrin-gümüşlük gibi şeylerdi... Ama benim 5 raflı camlı bir vitrinim ve 5 raflı camlı bir gümüşlüğüm ve aynalı kocaman bir konsolum var... Bu ne tezatlık değil mi????... Çünkü mobilyaları ben görmeden eşim aldı Ankara'dan 8 sene önce, üstelik bana sürpriz yapma amacıyla... Ankara'dan Adana'ya gelen sürpriz mobilyaları da "aa ben bunları istemem geri götür" deme lüksüm olmadı maalesef...

Dedim ya bazan şartlar insanı yönlendirebiliyor...

Sağlık olsun, Allah herkesin gönlüne göre versin...

Hosgeldin Ulkercigim
    Ana ogul cok sekersiniz
    Bu arada bendede yikama hastaligi var ulker bazen cok rahatsiz ediyor beni

Sehpayi deri kaplama olayini en yakin zamanda deniycem
    hertarafinimi kapladin
    yalniz bizim buralarda hic gormedim deri filan