efenin_annesi yazdı:
begonvil yazdı:
Google a "polar koltuk örtü" yazdım ,böyle birşey cıktı
bunlar yıkanınca (ki ben herşeyi yıkama meraklısıyım ) ,tüylenme ,topaklanma vs oluyormu ?
Eee bazı şeyler yetenek meselesi... Valla Demet ben de bu resimleri görmüştüm ama yakın değillerdi benim gördüklerim o yüzden düz sanmıştım bunları... Evet bunlara benziyor benimkiler... Desenleri farklı ve sanki daha kalın, daha kabarık gibi bendekiler...
Yıkama konusunda ben tam bir zır deliyim... Alalı çok olmadı aslında ama sanırım henüz 3 kez yıkadım, herhangi bir deformasyon yahut tüylenme olmadı... Üstelik kir de tutmuyor, 30 derecede ve kısa programda yıkıyorum pırıl pırıl oluyor...
rapunzel_tuğba yazdı:
Nedense ben koltuk üzerinde bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum
Rapunzelim Tuğbam, bekara hatun boşamak kolay derler ya o hesap, bekarken ben de sevmezdim, annem serer ben kaldırırdım örtüleri hatta çul-çaput derdim amaaaaaaaa gelgelelim iş başa gelince öyle olmuyormuş... İnsanın açık sarı koltukları ve benimkiler gibi eş ve çocuğu olunca çul-çaput da örtülüyormuş koltuklara... Tecrübeyle sabittir!!!
İnşallah senin eşin ve ilerde çocuğun/çocukların benimkiler gibi olmazlar da sen çul-çaput örtmek zorunda kalmazsın...