Domuz gribi bile domuz gribi aşısı kadar korkutup kafamı karıştırmadı benim. Öyle bir durumdayım ki, her sene olduğumuz normal grip aşısına bile kin beslemeye başladım
Teşekkürler yazı için, aşı için yorumları bekliyoruz.
Domuz gribi bile domuz gribi aşısı kadar korkutup kafamı karıştırmadı benim. Öyle bir durumdayım ki, her sene olduğumuz normal grip aşısına bile kin beslemeye başladım
Teşekkürler yazı için, aşı için yorumları bekliyoruz.
1.ağızdan öğrenmek en doğrusu elbette
Teşekkürler doktorcum
Bu faydalı bilgi için çok teşekkür ederim. Çok aydınattınız bizi...acaba oğluma normal grip aşısı yaptırsam mı bu konudada kararsızım daha önce hiç yaptırmadım. 2004 doğumlu fikrinizi alabilir miyim..Tekrar teşekkürler, iyi günler.........
Ben de vurulmalı mıyız, vurulmamalı mıyız diye kafası karışanlardanım Test edilmemiş bir aşı ve Türkler kobay olacak söylentisi de beni en çok korkutan bir durum. İçim hiç rahat değil bu konuda, nedense rahat olamıyorum En iyi aşı U.S.A. deki ise buraya gelen ne tür bir aşı? İleri de sağlık sorunlarıyla karşılaşmayalım. Hani geçen senelerde oralarında yanlışlık yapılan çiçek aşısında, 12-13 yaşlarına gelen bazı çocuklar raharsızlanıp, hayatlarını kaybetmişlerdi. O, olay beni çok etkledi ve o zamandan beri aşılardan korkar oldum. Aynı sorun yıllar sonra da domuz gribi aşısı ile ilgili olarak, ya da daha farklı bir sorun halinde tekrar ortaya çıkmasın?! İşte; bu beni çok korkutuyor.
Nilgün Hanım, bununla ilgili beni aydınlatabilir misiniz?
Sağol Nilgün.
Bir süredir kendimce ne yapabilirim diye düşünüyordum.
En önemlisi Hijyen galiba
Cuma günü Kanal D'de "Doktorum" programında sağlık bakanının katılımıyla domuz gribi enine boyuna konuşulacakmış.
Teşekkürler bilgi için, kaçırmamalıyız bu programı!Inci&Deniz yazdı:
Cuma günü Kanal D'de "Doktorum" programında sağlık bakanının katılımıyla domuz gribi enine boyuna konuşulacakmış.
Cok tesekkur ederim, paylasiminiz icin.
tşk.ederiz.
3 gün sonra aşı olacaklarmış okulda ve ben kitlendim.
Vurdursam mı, vurdurmasam mı
Nilgün hn. , bilgiler için çok tşkr.ler ama ne olur bunun hakkındada yol gösterirseniz çok seviniriz.