cilgin dirken?maynak gibi bisey mi?
Hayir Fusun'cum... Boyle algiladiysan uzulurum...camomile yazdı:
Cilginliktan kasit daha farkli, daha kreatif dusunen. Siradisi fikirleri olan. Bilirsin eskilerden tum ressam ve muzisyenler cilgindir ama deli degildir. Onlari cilgin yapan ruhlari ve normal insanlarin yapamadiklarini yapmak ya da dusunmektir.
Offff alinma diye acayip bilimsel oldum Fus'cum. Ya iste sevimli cilgin farkli radikal. Boyle biri manyak degil $en ve dahidir. Ben $en ve dahi dusuncelilere cilgin derim.
Ben de bir cilginim lakin bunu burada gosteremiyorum.face to face olursak anlarsin
saka yaptimidi
Arda & ilayda yazdı:
Cilginliktan kasit daha farkli, daha kreatif dusunen. Siradisi fikirleri olan. Bilirsin eskilerden tum ressam ve muzisyenler cilgindir ama deli degildir. Onlari cilgin yapan ruhlari ve normal insanlarin yapamadiklarini yapmak ya da dusunmektir.
Offff alinma diye acayip bilimsel oldum Fus'cum. Ya iste sevimli cilgin farkli radikal. Boyle biri manyak degil $en ve dahidir. Ben $en ve dahi dusuncelilere cilgin derim.
Ben de bir cilginim lakin bunu burada gosteremiyorum.face to face olursak anlarsin
Yuregime indirdin yaaaa :-x :-xcamomile yazdı:
saka yaptimidi
Arda & ilayda yazdı:
Iste cilginsin iste bak gordun mu sag gosterip sol urdun siradisi cilgin anne nolcek
Valla Hatice yukarida bisiler yazmisti az kalsin uleyn hata ettim herhalde bu forumu acmakla dedimdi :-x
ya hep bi dile dolanmis olay olur gibileirnden ama ben hic en forumlarinin olayli bittigini hatirlamiyorum,bunadim mi ney?
Anci yazdı:
Yenilerin de öğrenmeye hakkı var heri potercimharry_potter yazdı:
çoğunun da akibeti bellidir ama söyleyip yüreciklerindeki heyecan pırpırını söndürmeyelim HaticemAnci yazdı:
Sıradaki forum nolcak merak etmeye başladım ben
Yılın belli zamanlarında hep gündeme gelir de bu tür forumlar