Hülya_Kurnaz_Braun yazdı:
ve daha yüksek mal varligina sahipmis (icenlerin %52si 300bin dolar üzerinde varliga sahip, icmeyenlerin %21i). .
niye icmeyeni dövüyorlar icene para mi veriyorlarmis
Hülya_Kurnaz_Braun yazdı:
ve daha yüksek mal varligina sahipmis (icenlerin %52si 300bin dolar üzerinde varliga sahip, icmeyenlerin %21i). .
doğru olabilüüü tatilde akşamları 2-3 duble kadeh aldıydım, seviyorum ben yafff, gülü seven dikenine katlanır, ağzısına da katlanciik artık
ya da söyle diyebiliriz,Hülya_Kurnaz_Braun yazdı:
aslinda üst gelir gurubunda olup, genelde daha iyi kazanan daha iyi yasayan ve daha egitimli insanlar, daha düzgün bir sosyal yasantiya sahipler ve bu nedenle daha uzun yasiyorlar. ve de sosyal statü ve yasanti sayesinde belirli bir icki icme aliskanlikgida edinmisler.
o zaman aslinda azicik ictikleri icin degil tüm diger sebeplerden dolayi uzun yasadiklarini da savunabilir insan. ama sevgili arastirmacilarimiz bunu icki aliskanligi cercevesinde yapmis. bize de kafa sallamak ve düser
- alkol kullanmayanlar banyo yapmak vs gibi temizlik aktivitelerini yardim almadan yapamazken, alkol kullananlar yardimsiz basariyor..
Mantığı ne bunun, tersi olmasın?
Alkoliklerden mi bahsediyor acaba? Hani alkol almazsa kendine gelemeyenlerden?
biz alkol alanlar baş dönmeleri çift görme ile yaşamaya alışığız
pia yazdı:
- alkol kullanmayanlar banyo yapmak vs gibi temizlik aktivitelerini yardim almadan yapamazken, alkol kullananlar yardimsiz basariyor..
hafta içi hiç aramam, ama cuma dedi mi ben de ziller çalar,
özellikle özel bakıl menüsü ile ya da özel peynirlerimle bayılırım kırmızıya , eşimle kafalar iyiyse 2 şişeyi buluruz
ama 1 şişe kesin, acıcık bişey zati
bu noktada
içmesini bilene zevk-i sefadır rakı
içmesini bilmeyene rezil rüsvadır rakı
dizelerini anmak istedim
hayir canim.pia yazdı:
raporu linkte görebilirsin. orada da görülecegi gibi bu bir alkolik arastirmasi degil! :-x
55 yasi üzerindeki insanlarin "ölcülü ama düzenli alkol kullanlariyla", "hic kullanmayanlarinin" karsilastirilmasi!
55 yasinin üzeri derken burada 80 yaslarinda insanlar olabilecegini de unutmamak gerek! Tabi yatagini toplamak, yemek yapmak yada ufak bir yürüyüs yapmak gibi, genc bir insan icin sorun olmayan aktiviteler bu yaslarda sorun olabilir.
Bu arastirmanin vardigi sonuc ölcülü ve düzenli alkol kullananlarin bir cok konuda daha sorunsuz oldugu.
Ne kadar da, sonuc istediginiz yöne cekilebilir seviyede bir sonuc dediysem de, bu kadar da yanlis anlamaya izin verecek kadar da elastik oldugunu düsünmüyorum!