3. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 34 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Artık herşey kolay olsun ya...yoruldum yoruldum...

şaduman sana bir şey anlatıcam umarım okursun.
    benim kızkardeşimin görümcesi çok varlıklı bir aile hiç bir para sorunları ve gelecek kaygıları yok.ye iç yat derler ya böyle bir hayat.iki tane kızları vardı ne isterlerse sorunsuzca yapılan.ve bir gün kızlardan birinin canı dondurma yemek istiyor floryada kızkardeşimin evine gelip dayı bizi dondurma yemeğe götür demiş.onlarda tamam diyo karşı komşunun kızınıda alıp floryaya gidiyolar.dönüşte eve 5 dakikalık mesafede yeliz benim kardeşime ben cam kenarına geçicem kalk emel yenge demiş ve yer değiştikten bir dakka sonra içkili bir araba onlara çarpmış.gazeteler bile yazdı kazayı.arabadan komşu kızı ve kardeşimin görümcesinin kızlarının cansız bedenleri çıkıyor.kızkardeşim kocası oğlu günlerce hastanede kaldı iyileştiler çok şükür.ama kızları kaybettikkomşu kızıda evin tek evladı.şimdi yorulmayan iki güçlü aile ve evlatları yok hayatta.geri getirmek için inan servetlerini verirler her gün yorulalım yeterki yaşasın derler ama faydası yok.onun için yavrun sağlıklımı sen sağlıklımısın evladının başında tamam işte.geri kalan her şey hallolur.sevdiklerimizi canlarımızı kaybetmeyelim yeterki.bizden zengini yok.

ameno66 yazdı:
    şaduman sana bir şey anlatıcam umarım okursun.
    benim kızkardeşimin görümcesi çok varlıklı bir aile hiç bir para sorunları ve gelecek kaygıları yok.ye iç yat derler ya böyle bir hayat.iki tane kızları vardı ne isterlerse sorunsuzca yapılan.ve bir gün kızlardan birinin canı dondurma yemek istiyor floryada kızkardeşimin evine gelip dayı bizi dondurma yemeğe götür demiş.onlarda tamam diyo karşı komşunun kızınıda alıp floryaya gidiyolar.dönüşte eve 5 dakikalık mesafede yeliz benim kardeşime ben cam kenarına geçicem kalk emel yenge demiş ve yer değiştikten bir dakka sonra içkili bir araba onlara çarpmış.gazeteler bile yazdı kazayı.arabadan komşu kızı ve kardeşimin görümcesinin kızlarının cansız bedenleri çıkıyor.kızkardeşim kocası oğlu günlerce hastanede kaldı iyileştiler çok şükür.ama kızları kaybettikkomşu kızıda evin tek evladı.şimdi yorulmayan iki güçlü aile ve evlatları yok hayatta.geri getirmek için inan servetlerini verirler her gün yorulalım yeterki yaşasın derler ama faydası yok.onun için yavrun sağlıklımı sen sağlıklımısın evladının başında tamam işte.geri kalan her şey hallolur.sevdiklerimizi canlarımızı kaybetmeyelim yeterki.bizden zengini yok.
    bu konuda tabiki haklısın..can sağlığı çok önemli;fakat tıkanıp kalmakta zor

bu forum sbs annelerine yakışan bir forum sana değil. sen daha yolun başındasın, uğraştığın konu selinin eğitim hayatını başlatmak. başlangıç yani..

başlangıçta yoruldum deyip motivasyonunu niye tüketiyorsun ki, hepimiz zorluk yaşıyoruz şato allah aşkına şu hayatta ne kolayki ama yapacak birşey yok bir şekilde üstesinden geliyoruz.. her üstesinden geldiğimiz olay bizi daha güçlendiriyor.

senin yapmak istediğin şey yani ikametgahın dışında okula yazdırmak zor bir olay haklısın, ama halledebileceğin birşey.

okeymi tostum

nilsubensu yazdı:
    bu forum sbs annelerine yakışan bir forum sana değil. sen daha yolun başındasın, uğraştığın konu selinin eğitim hayatını başlatmak. başlangıç yani..

başlangıçta yoruldum deyip motivasyonunu niye tüketiyorsun ki, hepimiz zorluk yaşıyoruz şato allah aşkına şu hayatta ne kolayki ama yapacak birşey yok bir şekilde üstesinden geliyoruz.. her üstesinden geldiğimiz olay bizi daha güçlendiriyor.

senin yapmak istediğin şey yani ikametgahın dışında okula yazdırmak zor bir olay haklısın, ama halledebileceğin birşey.

okeymi tostum
    peki cnım öyle diyorsan öyle olsun

Blog Girişleri
    1

T_Y_P yazdı:
    hayat böyle işte bir inişi var bir çıkışı...ama bazen dibe vurmak iyidir..çünkü aynı hızla çıkarsın...
    buna ben de inanmak istiyorum

sen de inan Şato'cum. gececek...

okul isine gelince, arkadaslar oneriler yapmis. mutlaka bi yolu vardir. milli egitim'den falan tanidik sorustur. isyerinin yakininda bir okula kaydettirebilirsin selin'i.

optum seni

sağol çiğdemcim..ya araştırıyorum zatende;benim sıkıntım bir işiminde anında olması be canım..sürekli bir zorluk sürekli bir uğraşı

hayatım boyunca hep böyle oldu..bir kez işlerim kolaylansın istemem çokmu..

$aTo yazdı:
    Hayatım hep mücadele ile geçti ve ne yazık ki geçiyor.Selin doğduğundan beri hep birşeylerin koşturmasındayım ve malesefki zorluklar çıkıyor ben bunun için uğraşıyoerum.

Aylar önce büyük sokıntı yaşadaık onun mücadelesini veriyorum ama canım çıkıyor,selini anaokuluna verdim tekrar bunun için büyük mücadele veriyorum,bayağı zorlanıyorum her şekilde

ee şimdide okul çıktı başıma okula kayıt için bayağı uğraşmam gerecek..sene başından beri okullara gitmekten,Milli eğitim müdürlüğüne gitmekten gına geldi.Hepsi aynı şeyi söylüyor.Yönetmenlik bu..bize verilen yazı bu,böyle olması lazı falan filan..beni niye düşünen yok...

ama artık bıktım yoruldum bunaldım..bir işimde zorluk çıkmadan "pat"diye olsun artık..sürekli hep koşturma sürekli hep uğraşı

ya istemiyorum hayatımda zaten yaşamak için çok büyük fedakatlık ve zorluklar yaşıyorum

bari küçük bir şeyde olsa kolaylaşsa hayatım..ama yok yok yok

nefes almak istiyorsak bunun bedelini ödemek zorundamıyız..

ya isyan değil ama artık gücüm kalmadı gal,ba..çok yoruldum çok
    +++++++++++1
    YALNIZ DEGİLSİN.............

Blog Girişleri
    1

$aTo yazdı:
    sağol çiğdemcim..ya araştırıyorum zatende;benim sıkıntım bir işiminde anında olması be canım..sürekli bir zorluk sürekli bir uğraşı

hayatım boyunca hep böyle oldu..bir kez işlerim kolaylansın istemem çokmu..

cok degil elbette ama iste...

neyse ben anliyorum seni, baska bi zaman detayli konusuruz arkadasim. canını sıkmadan zor da olsa halletmen gerekenlere yor simdi sen aklini. e mi?

$aTo yazdı:
    ...hayatım boyunca hep böyle oldu..bir kez işlerim kolaylansın istemem çokmu..
    çok işler böyle yürüyo yukarıda

bende bir işe kalkışırsam mutlaka terslik çıkar, illa sağlam bir üzülürüm, şaşırırım, morarırım

nilsubensu yazdı:
    $aTo yazdı:
    ...hayatım boyunca hep böyle oldu..bir kez işlerim kolaylansın istemem çokmu..
    çok işler böyle yürüyo yukarıda

bende bir işe kalkışırsam mutlaka terslik çıkar, illa sağlam bir üzülürüm, şaşırırım, morarırım
    sonunda olsunda şaşırıyım morarıyım hiç problem diil