Aman allahım üçüzüm üçüzüm ,yıllardır bir üçüzümüz varmış ta haberimiz yokmuş
Aman allahım üçüzüm üçüzüm ,yıllardır bir üçüzümüz varmış ta haberimiz yokmuş
bu forum, seni gaza getirme forumuydu degil mi?Inci&Deniz yazdı:
Durmak yok, yola devam
ve unutma, bunu başarabilen herkes, psikiatristlerle, diyetisyenlerle, salonda spor yapmayla başarmıyor
pardon, amacindan saptirttim
haklisin İnci. ben de senin yazdiklarini okurken İnci bunlari yapar gecer diye dusundum. hele hele yuruyus... hadi simdi kapat bilgisayari, giy esofmanini, yuruyus ayakkabini marş marş
cigdemay yazdı:
bu forum, seni gaza getirme forumuydu degil mi?
pardon, amacindan saptirttim
haklisin İnci. ben de senin yazdiklarini okurken İnci bunlari yapar gecer diye dusundum. hele hele yuruyus... hadi simdi kapat bilgisayari, giy esofmanini, yuruyus ayakkabini marş marş
Ben hep böyleyim.
Kendimi kaldıramam ama başkasına iyi gaz veririm
Çiğdemcim, sanırım yukarıdaki benim spor yapmamı istemiyor, çünkü her denememde bana bir işaret gönderiyor
Salona gitmeye başladım, tam düzene girdim merdivenlerden düştüm. İki ay mola. Tekrar başlıyim diye düşünürken, hooop ameliyat. Yine iki ay mola. Şimdi de okullar kapanınca zaten mümkün değil. Ama akşamları necmi evdeyken çıkıp yürümeye karar verdim, hava güzel artık.
İncicim kolaylıklar diliyorum cnm ,umarım hayata geçirebilirsin
Nitekim ben 2,5 yıldan beri istediğim hedefe ulaşamadım ,çok istiyor ben fakat yapamıyor ben
İnci dibinde iyi anlaştıgın bir arkadaşın yoksa toto yerden kalkmıyor.
Benim kanka Pendik'te oturuyor.Geçen sene bi gaza geldik spora başladık. Ona yakın bir yerde. Ben her gün ya da haftada 3 gün gititm oraya .Birimiz bırakmak istediysek diğerimiz fırçayı bastı. 3 ay gittik çok ta faydasını gördük.
Bu sene yine istiyoruz ama kıştan beri totoları kaldıramadık.Daha kötü durumdayız yani.
Her sabah oğluşu 07.20 de servise bindirip hop sahilde yürüyüşe gideyim diyorum ,her sabah üşenip eve çıkıyorum
anjincanin ruh ikiziysen üc gün
aci ama gercek hos benimde sizden kalir
bir tarafim yok bir sürü kararlar aliyorum
uygulayamiyorum umarim yapabilirsin Incim
mesela en zor kararim ameliyat olup olmamam
Haklısın, keşke yakınımda bir dürtücüm olsa.
Karar diyorsam kararcık aslında bunlar ama niye herkes bunları alışkanlık haline getirebiliyor da ben getiremiyorum? Düzenli yaptığım tek şey diş fırçalamak, kendime bakmak adına
Bir ayda şu kadar kilo vereceğim, düzenli spor yapacağım demiyorum zaten, yapamayacağımı biliyorum. Ama bir krem sürmenin diş fırçalamaktan farkı ne? Mesela makyajımı silmeden yatağa girmem derler, ben ancak aklıma gelir ve üşenmezsem çıkarırım.
Dur bakalım, en azından deneyeceğim.
Nartaneleri yazdı:
anjincanin ruh ikiziysen üc gün
aci ama gercek hos benimde sizden kalir
bir tarafim yok bir sürü kararlar aliyorum
uygulayamiyorum umarim yapabilirsin Incim
mesela en zor kararim ameliyat olup olmamam
ohooo,
büyük kararları listeye almadım bile Günseli
bunlar günlük program
ama sen o kararı artık vermelisin
Yaptığın listeyi büyük harflerle bir kağıda yaz.Buzdolabının kapağına sabitle.Gün boyu en çok gördüğüm kapak buzdolabı kapağı,bu yüzden ben böyle bir çözüm buldum.Hiçbirşeyi es geçemiyorum artık.Hatta eşim bile eklemeler yapıyor bu listeye "hayatım,sarı gömleğimi ütülemeyi unutma vs. gibi :-x
benim bir şeyi yapabilmem için kendime görev edinmem lazım. kendime asker disiplini uygularım yani bir karar almışsam gözümün yaşına bakmam sonuna kadar yaparım
bak sana örnekler
solak iken lisede bir gecede aldığım kararla sol elimle yazmayı bıraktım sağ elime geçtim. sınavlarda bile eciş bücüş yazdığım sağ elimi kullandım niye öyle kararlamıştım çünkü
doğumlardan sonra özellikle bensudan sonra baktım göbek fazla ve gitmiyor tam 4 ay sabah akşam bir gün bile aksatmadan mekik çektim kondüsyon bisikletine bindim. niye öyle kararlamıştım çünkü
bu aralar da tepeden tırnağa her tarafıma sabah akşam krem sürüyorum. haftalar oldu bir kez aksatmadım. niye öyle kararlamıştım çünkü
diyorum ya kendime askeri disiplin uygularım . aksattığım konular var elbette ama onları görev edinmemişimdir. önce beynime emir gelmesi gerekiyo