3. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var BirinciBirinci 123
Toplam 27 sonuçtan 21 ile 27 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: Bursalılar bi deyiverin hele..nedir bu haliniz?

Yeşim_Yıldırım yazdı:
    Esra_Aytekin yazdı:
    Yeşim_Yıldırım yazdı:
    Bu seçimden sonra kafam karıştı, şimdi kriz teğet geçti mi geçmedimi? İktidar partisi, ekonomik kriz yüzünden (teğet geçti hamdolsun diyen de onlardı) oy kaybımız oldu diyor. Diğer taraf, Krize rağmen bazı iller niye iktidar partisine oy verdi diyor. Kriz var mı, yok mu; yarın başbakanımız söylese de ben de öğrensem, teğet mi geçti, başka bir sekilde mi ?
    Onlara kriz yok Yeşim.

Açlıktan neredeyse ağzı kokan (affedin) tanıdığım bir çok insan köşe oldu sayelerinde.

Benim bilmediğim kaç kişi var kimbilir! :-x
    Onu biliyorum da; Hani deniyordu ya, bizler için de kriz yok teğet geçti, hamdolsun diye Şimdi oy kaybını krize bağlıyorlar ya, hani karar versinler de bizde bilelim diyorum

Re: Bursalılar bi deyiverin hele..nedir bu haliniz?

yazayım halimizi

varoşta çalışıyorum (kanalboyu) tüm gün üçer beşer gruplar halinde çarşaflılar geçiyor çarşaflı hastalarımız var sizce hayallerindeki yönetim şekli cumhuriyet mi?

cuma akşamı 3 yaşındaki kız çocuğu başı bone ve eşarplı idi 3 yaşındaki kızından erkekler tahrik olmasın zihniyetindeki adam 9 yaşındaki kızla evlenmeyi hayal edermi? hayalindeki yönetim şekli cumhuriyetmidir?

genelevleri kapattılar ama her köşe genelev oldu ne oldu adam geneleve gideceğine sap gibi; yan apartmana giriyor misafir havasında alan memnun satan memnun genelevleri kaldırdılar aferin onlara haydi oylar akpartiye

büyükşehir belediyesini şimdi alan eski osmangazi ilçe başkanı recep altepe içkili mekanları şehir dışında toplamaya çalıştı eski büyükşehir belediye başkanı izin vermedi bre kafirler şimdi yeni başkan bu yasağı uygulayıp büyük günahtan kurtaracak herkesi

her yer park bahçe ohhhh bülbül sesleri ile işe gidiyorum yaşasın akp

işsizlik mi kriz mi? avrupa da kriz var yoksa yönetimin bu konuda hiç suçu yok avrupa da kriz olmasaydı zaten türkiyedede olmazdı

zaten adamlar müslüman hep allah diyolar allahın izni inşallah maşallah halk ağzı ile konuşuyolar kibarlıktan ne anlarım ben

doğalgazda indirim yaptılar önce yaptıkları bindirimler olsunnnnnn

öf yeter

kısaca durum budur bursada

sol partiler tek güç olmayı beceremedikleri sürece baştaki adam ciddi anlamda iktidar istemediği sürecede böyle olacaktır bursada durumlar

aylin_ yazdı:
    yazayım halimizi

varoşta çalışıyorum (kanalboyu) tüm gün üçer beşer gruplar halinde çarşaflılar geçiyor çarşaflı hastalarımız var sizce hayallerindeki yönetim şekli cumhuriyet mi?
    ...
    Benim çocukluğumun Bursa'sında çarşaflı kimse yoktu. Yalnızca yeldirmeli köylü kadınlara rastlanırdı pazar yerlerinde, ürünlerini satmağa getirmiş. Onlar da erkekten kaçan kadınlar değildi, yalnızca geleneksel giysilerini üzerlerinden atmamışlardı. Ayrıca, başörtülü (sıkmabaş değil) kadınlara da rastlanırdı, ama o kadar. Ne olduysa, 80'den sonra oldu.

Re: Van minut

sandıkta acayip oyunlar dönüyor arkadaşlar..hiçbirşey adil değil...1 saatin içinde gözlerimle neler gördüm...ablamda sandık görevlisiydi o da neler neler anlattı..ve ben birkez daha anladım ki hiçbir şey adil değil.adaletli bir demokrasi bu ülkede,yapılan seçimlerde asla yokkkkkkk!...kandırılıyoruz ve uyutuluyoruz..gördüğü haksızlıklar karşısında kaç tane tutanak tutmak zorunda kalmış ablam..sandık başkanları bilinçli değiller...tabi bu genelleme değil kesinlikle..ama durum vahim..ve ben bu ülkede yapılan hiçbirşeyin adil olduğuna güvenilir olduğuna dair zerre kadar güvenim kalmadı...

ÇOK UTANIYORUM ÇOKKKKKKK!!!!!...BU ÜLKENİN VATANDAŞI OLMAKTAN GERÇEKTEN UTANIYORUM...

ister bursa olsun ister başka bir yer olsun türkiye haritasında tablo belli...kıyılar ve anadolu..bence chp nin derhal anadolu için atağa kalkması lazım...yoksa değil 2009 2019 da değişen bir şey olmaz

Re: Van minut

şaşkınlığımı üzerimden atabilmiş değilim

neyseki yaşadığım ilçede ( nilüfer)istediğim ilçe başkanı seçildi

hala akıllanmadığımıza çok üzülüyorum

7. Re: Bursalılar bi deyiverin hele..nedir bu haliniz?

Bende en çok bu konuya takıldım dün geceden beri.Yaww ekonomik krizden en çok etkilenen Bursa,Antep,Denizli yine iktidar partisini saçti.Bu ne perhiz bu ne lahana tursuşu

Kimseye acımıyorum artık.Bu millete herşey müstehakkk.