pardonda düşen helikopterin sinyalinin alınmaması söz konusu sinyali alıpta bulunamaması değil.
pardonda düşen helikopterin sinyalinin alınmaması söz konusu sinyali alıpta bulunamaması değil.
Hasta olunca doktora gidiyormusunuz? Gidiyorsanız niye? Allah'ın taktiri.z.nisa yazdı:
ben sizin gibi düşünmüyorum ve sizinde yanlış düşündüğünüzü söylemek istiyorum,sinyali alamamak yada yanlış sinyal almak başa geçenin suçumudur ki değildir bence. olayda hiç bir ihmal olduğunu düşünmüyorum ellerinden geleni yaptılar allahın taktiri..
Artık teknoloji çok gelişti, Gerek uydularla, gerekse, araçlardaki (uçak helikopter gibi) cihazlarla, insan ısısından, her yerdeki her insan bulunabiliyor, her hareket izlenebiliyorken, burada canlı canlı 500 metre giden muhabir bulunamadı Muhabir canlı canlı gömüldü, buna nasıl Allah'ın taktiri dersiniz
Allah insana akıl vermiş kullansın diye
düşünsenize..o adamın yerinize kendinizi koyun.bekliyosunuz..ama gelen yok..ikl konuşmasında hala yerimi tespit edemedinizmi diyo..adamcagız zannediyo hemen bulucaklar ....yok ya belki helikopterin düşmesi allhın taktiri,,ama o helipkopterin bulunamaması..ülkemizin ne kadar zayıf oldugunu..gösterir,,yazık ya allah ailesine sabırlar versin
eşimde bugün aynı şeyleri ifade etti. 112 ekibi bunu ona hatırlatamazmıydı?sıradan bir insanın aklına gelen şey, neden konusunda eğitimli olan bir insanın aklına gelmiyor.Deniz.. yazdı:
haberin altina bir vatandasimiz yorum olarak:
"diger rahmetli olan şahısların cep telefonun alıp kendi sim kartını taksan bence kurtulma şansın çok daha yüksek olurdu.Sanırım o esnada bunu düşünemedi."
yazmis. Bu iste tam da Kübra'nin degindigi "sivil savunma" egitiminde verilecek cinsten bir egitim.
Bir insanin panik olmadan kendini kurtarmak icin yapmasi gerekenleri o anda tartabilmesi icin daha önceden bu tür olaylarda ne yapilabilir diye bir egitim almis olmasi gerekir. yoksa olay basina gelince düsünebilmek cok zor tabi.
112 deki kadın boş boş konuşacağına hücre ayarlarını tarif etseydi nerde olduğunu söyleyebilirdi belki
bu saatten sonra söylenecek birşey kalmadı artık..
Allah rahmet eylesin, yakınlarınada sabır versin
bazen doktora gitmekte çözüm olmuyo bunu sizlerde bilirsiniz tıppın yetersiz kaldığı yerde allahın taktiri diyip kenara geçiliyo. buna enyakın örnek eşimin doktor oluşu ve onun yaşadığı tedavi edilemeyen olumsuz vakalar. benim değimimle allahın taktiri durumlarr.
Önce tedbir sonra tevekkül diye boşuna denmemiş değil mi ?z.nisa yazdı:
bazen doktora gitmekte çözüm olmuyo bunu sizlerde bilirsiniz tıppın yetersiz kaldığı yerde allahın taktiri diyip kenara geçiliyo. buna enyakın örnek eşimin doktor oluşu ve onun yaşadığı tedavi edilemeyen olumsuz vakalar. benim değimimle allahın taktiri durumlarr.
Hasta olunca doktora gidiliyorsa bu tedbirdir, sonrası tevekküldür
Herşeye kısmet deyip geçemeyiz ki.. İyi ,adam sadece bacağı kırıktı 7 gün beklemesi normaldi,kısmetti.Var mı böyle bir şey
yazımda herşeye kısmet diyelim geçelim diye birşey yazdığımı göremiyorum sağdece bağzı durumlarda nekadar istemesende çağresiz kalabiliceğini anlatmaya çalışıyorum tabi anlayana..
Sizin düşündüğünüz şey bambaşka.Evet Allah'ın takdiri,o adam orda ölecekti,tamam.Ama o zavallı insanın donarak,kırık ayakla o kadar gün-saat değil-bulunamaması Allah'ın takdiri değil.Keşke ailesinin yanında gözlerini yumabilseydide Allah'ın takdiri,eceli gelmiş diyebilseydik.Çok kötü bir durum gerçekten.Allah sabırların en büyüğünü versin ailesinez.nisa yazdı:
ya tabiki bende sizin gibi düşünüyorum ama tamamen ihmalsizlik değil bence forumun başına gidersek verilen adreste arama ekiplerini ve ne zor şartlarda arandığını görüyoruz ama bulunamadılar işte