önerilecek olan yer ve zaman bana uyarsa katılmaya gayret edeceğim.
izleencek yol hakında bir fikrim veya önerim olamasa da dinlemek isterim mutlaka.
etkin bir katılımım olamayacağından bir öneride bulunmak istemiyorum zaman ve mekan bakımından.
önerilecek olan yer ve zaman bana uyarsa katılmaya gayret edeceğim.
izleencek yol hakında bir fikrim veya önerim olamasa da dinlemek isterim mutlaka.
etkin bir katılımım olamayacağından bir öneride bulunmak istemiyorum zaman ve mekan bakımından.
Şu ana kadar "Aklın yolu birdir - 1 " di...minedafne yazdı:
eh neyse sonunda
aklın yolu birdir
yer ve zaman alayım?
Geldin...
Aklın yolu bir oldu...
Hoşgeldin
Arkadaşlar bu böyle olmayacak.. Lütfen, toplantıya haftasonu mu, hafta içi mi katılabilirsiniz? Gündüz mü, gece mi? Avrupa yakasımı, asya yakasımı olsun... Daha somut birseyler yazın.. Yoksa ben kendime göre karar verecem
Pazar sabahı saat 8'de toplantı başlasın. Böylelikle iş ve günlük ev hayatı ile ilgili kimse hayatını sekteye uğratmamış olur.
Çok ısrar ettin, önerimi yazıyorum...Yeşim_Yıldırım yazdı:
Arkadaşlar bu böyle olmayacak.. Lütfen, toplantıya haftasonu mu, hafta içi mi katılabilirsiniz? Gündüz mü, gece mi? Avrupa yakasımı, asya yakasımı olsun... Daha somut birseyler yazın.. Yoksa ben kendime göre karar verecem
Hafta içi olsun, öğleden sonra olsun, Efe okulda olsun, kafam rahat olsun...
Ve tabi ki Adana'da olsun...
Pazar benim içinde uygundur, hatta artık evde kabusum olan pazar gününü evde geçirmemiş olurum.)harry_potter yazdı:
Pazar sabahı saat 8'de toplantı başlasın. Böylelikle iş ve günlük ev hayatı ile ilgili kimse hayatını sekteye uğratmamış olur.
Yakalardan Anadolu her zaman tercihim, yinede çoğunluğa uyarım.
Ya şakası bir yana da, kampanyaya dahil olan ve Adana'da yaşayan kimler var acaba???efenin_annesi yazdı:
Çok ısrar ettin, önerimi yazıyorum...Yeşim_Yıldırım yazdı:
Hafta içi olsun, öğleden sonra olsun, Efe okulda olsun, kafam rahat olsun...
Ve tabi ki Adana'da olsun...
Belki İstanbul'dakiyle eşzamanlı bir toplantı yapılabilir... Wireless'ı olan bir yer de seçilirse MSN'den çok rahat irtibat sağlanabilir...
Evet ya...
Bak bu fikri beğendim... Adana'dakileri bulmam gerek...
Burçincim, benim için gün farketmez, ama sabah 8 dersen, ne o saatte avrupa yakasındakiler bu yakaya geçebilir, nede bu yakadakiler öbür tarafaharry_potter yazdı:
eskisi gibi siteye uğrayamasamda kampanya başladığı günden beri takip ediyor tanıdıklarıma ulaştırmaya çalışıyorum..
toplantıya katılmak isterim..elimden gelen bişiy olursa seve seve..bana kalsa hafta sonu cmrt öğleden sonra yada pazar öğleden sonra avrupa yakası olsun derim..ama çoğunluğada uyarım
Ben her türlü uymaya çalışırım.