Aklıma bir kaç şey gelmişti sabah.YAzana kadar unuttum
Öne çekeyim bari..
Aklıma bir kaç şey gelmişti sabah.YAzana kadar unuttum
Öne çekeyim bari..
faydali bir forum olmuş ..
bildir,imlere ekliyeyim ..
ben tatile cikmadan liste hazirladim..hicbir eksik olmasin dedim ama gene kocama "kemer"i unutmusum ..halbuki cekmeceden cikarttim...ama yatagin üstünde kalmiş galiba ..
unuttuklarim ,
-kemer
- gunes sonrasi sürmek icin aldigim koruyucu birşey
-plaj elbisemin askisi vs ..
bu neeeee??????????? herhalde 5 valiz anca yeter... ben kendini al çık taraftarıyım...daha pratik...
Hepsi 2 valiz 1 deniz malzemeleri çantası şeklinde olacak:yildiz_ozd yazdı:
bu neeeee??????????? herhalde 5 valiz anca yeter... ben kendini al çık taraftarıyım...daha pratik...
1 valiz eşim ve bana
1 valiz kızıma ve oğluma
LAPTOP onsuz yapamam
Birde deniz gozlugu..
IPOD tarzi muzikcalar..
Bir de ben cocuklar icin kumsalda 1 dk. da kurulabilen yari acik cadir goturuyorum. Denizin basladigi kisma kurup golgede oynamalari icin..
Benim de bir listem vardi ama artik otomatiklestim. Her sene once Turkiye sonra tatil icin biryerlere gidilecekse iki kez bavul hazirliyorum..
Çadır iyi fikir.ASLI yazdı:
LAPTOP onsuz yapamam
Birde deniz gozlugu..
IPOD tarzi muzikcalar..
Bir de ben cocuklar icin kumsalda 1 dk. da kurulabilen yari acik cadir goturuyorum. Denizin basladigi kisma kurup golgede oynamalari icin..
Benim de bir listem vardi ama artik otomatiklestim. Her sene once Turkiye sonra tatil icin biryerlere gidilecekse iki kez bavul hazirliyorum..
Denizgözlüğü yazmamış mıyım?Olazsa olmazlarımızdandır oysa..
ipod ben de çok seviyorum ama çocuklardan nasıl dinleyeceğim ki ah ahh..
hatice bacım tırlami gideceksın tatile
Çok kabarık bir liste olmuş yahu, listedekilerin çoğu gidilen yerden temin edilebilir bence
Bana ilazımdı bulmuşken öne çektim
güzel fikir hatice.. harikasın.. ben hiiç o modda değilim.. 2 hafta sonra tatilleri bitiyor bıcırıkların.. dönüş var yani valizlere tıkıştırma ve de burada yıkama faslı kaldı birtek..