-
15 Haziran 2004, 15:33
BU AKŞAM
YOĞURT ÇORBASI
TAVUK
MAKARNA
MEYVA
-
15 Haziran 2004, 15:35
Maarifli Anne Çocuk Takvimi
En iyisi maarifli bir takvim yapalım.
Arkasında bugün doğan çocuklara isim, akşam yemeği menüsü, çocuklar için pratik bilgiler filan olsun
-
15 Haziran 2004, 15:38
...
dun aksam turlu ve pilav yapmistim corba yapmamistim. valla domatesli corba dediniz bende ondan yapiyim birde coban salata. zaten cayin yaninada un yaptigi susamli kurabiyelerden var. gercekten bu form cok iyi oldu. ama ben aslinda hergun buyuk yemekler pisirmyorum. daha hafif birseyler yeriz. ama arada boyle yemekler iyi oluyor. benim aram yok y<emekle ama esim bayilir
-
15 Haziran 2004, 15:43
Re: pirinçli domates çorbası
Zeynepcim,
Bu çorba kızımın en sevdiği çorba versem iki kase yiyecek neredeyse, senin kızında sevebilir.
Tarifi şöyle;
4-5 domatesi rondoluyorum iyice salça gibi oluyor. Tencereye o şekliyle koyuyorum ve kaynamasını bekliyorum. Fokurdamaya başladığında bir tutam pirinç ekliyorum. Tuz biraz sıvı yağ ve isteğe göre tavuk suyu ile iyice pişiriyorum. Nane de katabilirsiniz. Salça katmıyorum bu çorbaya sadece domatesle dahada besleyici oluyor.
Yap bakalım beğenecekmisiniz.
Afiyet olsun...
-
15 Haziran 2004, 15:43
canım çekti :))
Vallahi yaprak sarma canım çekti. Yapmaya halim yok en iyisi sipariş vereyim biyerlere...
Bu aralar çok aşeriyorum da
-
15 Haziran 2004, 15:44
Re: ...
ya arkadaslar siz neler yiyonuz ya
bizim eve gelseniz ac kalirsiniz gercekten, hos gelende yok ya (ac kalicaklarini bildikleri icin keh keh)
yani acaip marifetli bayanlarsiniz hepiniz, kuzum nerden buluyorsunuz boyle yemek yapma zamanini?
-
15 Haziran 2004, 15:46
:))
Zor oluyo Şule'cim...
ama gençlik işte üşenmeyip yapıyorum )
haa bu arada yarına patlıcan oturtma ve pilav ve cacık yapacağım....)
-
15 Haziran 2004, 15:47
GÜZELİM
ŞİMDİYE KADAR YAZILAN YEMEKLERİN ÇOĞU ÇOK ZAMAN ALICI YEMEKLER DEĞİL)
ÇORBA 10 DK LIK İŞ.
SADECE SEBZE YEMEĞİ DE EN FAZLA 20 DK..YANINA SALATA 10 DK DA...EEEEE
)))KOLAY KOLAY
GÖVEÇLER SARMALAR ET YEMEKLERİ OLMADIKTAN SONRA YEMEK YAPMAK KOLAY....
-
15 Haziran 2004, 15:47
teşekkürrrr
tarifi yazdım, bu hafta sonu deneyeceğim. salçasız oluşu güzel. un yerine de pirinç daha sağlıklı... teşekkürler
-
15 Haziran 2004, 15:48
Re: :))
En sevdiğim üçlüdür Esra!
Valla ağzım sulandı...