hatta vizyondaymıs şimdi gördumm
Mert'te bu filme gitmek istiyor, araştırayım bakayım Bursa'da gösterime girmiş mi....
Emek
Bursa Cinetech Korupark
- 11:15
- 13:30
- 15:45
- 18:00
- 20:15
Cemile buyur canım Bizde yarın Ege ile Forum'da izleriz....
Mükerrer kayıt olmuş sildim
Konu OZİMER tarafından (29 Ocak 2012 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir.
Şiddetle tazvsiye ediyorum Seriden 3. Kitabıda okuduk her bir kitabı bir gecede okudu.
geriye 3 kitap kaldı aslında şimdi alsam hemen okuyacak ama önce evdekiler bitmeli dedim oda Haylazlar Okulu serisine başladı tatilde en az Saftirik kadar eğlenceli buldu evet şimdi de diğer tavsiyemiz
9.kitap bitmek üzere bunlarla birlikte 1 haftada 10 kitap okumuş oldu...Bizim çocuk çıldırdı
Konu OZİMER tarafından (29 Ocak 2012 Saat 01:49 ) değiştirilmiştir.
Geçen hafta Aytül Akal Suadiye Remzi Kitabevındeydı. Süper Gazeteciler'i aldık ımzalattık sömestre de okuyorlar..
Süper Gazeteciler Aytül Akal Uçanbalık Yayıncılık Satış Dışı Kasım 2000, ISBN: 975-587-032-6
Temin süresi: 1-3 iş günü
Süper Gazeteciler, on üç yaşında dört çocuğun kendi çabalarıyla hazırlayıp dağıttıkları gazeteleri için röpartaj yaparken karıştıkları heyecan dolu serüveni anlatırken, arkadaşlıklarını, okul ve aile ilişkilerini genç okurlarıyla, içtenlikle paylaşıyor.10-14 yaş çocukların ilkgençliğe girişte yaşadıkları sorunların da yansıtıldığı roman, sürükleyici dili ve heyecanlı öyküsüyle, okurlarını daha ilk sayfalardan serüvene katıyor.
..
Konu OZİMER tarafından (21 Şubat 2012 Saat 10:22 ) değiştirilmiştir.
Burayı pek ihmal etmişsiniz arkadaşlar
Ben yazayım bari okumaya devam bizde ancak benimki biraz maymun iştahlı herşeyi okumak istiyor ama bu seferde kendini kitaplara kaptırıp ödevleri bırakıyor. Saftirik Serisinin son kitabı Panik YOK kaldı hergün anne al diye diye yedi bitirdi beni oysa kitaplıkta okunmamış kitaplar var önce onları dedim yavaş yavaş başladı okumaya. Haftada en az 3 kitap okuyor keşke bu azmi ödevler için de gösterse.
Geçen hafta okul çantasına kitaplıktaki kitapların yarısını doldurmuş arkadaşları da okusun diye okula götürmek için.
Bakıcı çantayı ağırlıktan kaldıramayınca müdahale etmiş neyse çıkarmış bir kısmını 3 kitap götürmüş arkadaşlarına sevdiği kitapları tavsiye ederken ballandıra ballandıra anlatıyormuş şimdi neredeyse hergün okuduğu bir kitap götürüyor okula arkadaşları da okusun diye. En çok seri okumayı seviyor kaptırıyor adam kendini.
Çıtır Çıtır Felsefe'yi almak istiyorum bende okuyan çocuklarınız varmı? Hadi tavsiyelerinizi alayım...