Türkan-Dilara yazdı:
En çok sevdiğimiz tesislerden birisi ; Alanya / Jasmin Garden Hotel
Biz bu otele iki kez gittik tatilimizi geçirmeye.. İki büyük havuz, iki tane de çocuk havuzu var.. Gün boyu hem büyükler için hem de çocuklar için animasyonlar var, çocuklar için akşam yemeğinden sonra çocuk diskosu var, sabah öğle arası, öğlenden sonra akşama kadar çocuğunuzu klübe bırakabiliyorsunuz ilgilenen animatörler var.. Menüsü çok çeşitli..
Eğer aile olarak gittiyseniz üç katlı bahçe içinde evlerde kalıyorsunuz.. Eğer evleri istemiyorsanız otel odalarında kalıyorsunuz.. Evlerin hepsinin balkonları var ve hepsi de deniz manzaralı.. Bahçesi müthiş güzel, her taraf yaseminlerle kaplı mis gibi kokuyorlar..
Denize sıfır, aradan yol filan geçmiyor yani.. Ve fiyatları da çok uygundu biz gittiğimizde.. Kişi başı 35 milyon ödemiştik hiç unutmuyorum.. Herşey dahil sistemle çalışıyorlar..
Fotoğrafları netten indirdim ama isterseniz kendi çektiğimiz içinde bizim de olduğumuz bir sürü fotomuz var Jasmin Garden'dan.. Yalnız onları yüklersem bikinili beni de yüklemiş olurum kiiii, abovvvv diyenler çıkabilir aranızdan..