idilara yazdı:
ben 2 aksam once izledim ..\film benim icin ne yazik ki tam fi yas koo idi
evet hic begenmedim ne yazik ki ..her zamanki gibi kitabini okudugum film guzel cikmadi .. Daha kitabi yakalayan bir film gormedim ..
Bir kere Bellacagiz resimlerde guzeldi ama filmde surekli bon bon bakti cocuga ..Bir de siradan bir kiz diye anlatildi kitapta ama o kadar pacoz olmasi mi gerekiyordu ..Bir kiz okulun ilk gunu oyle korkunc bir kitafetle okula gider mi
Bakiniz nelere dikkat etmisim
Ilk 20 dakika falan kitabi hizla toparlamaya calistilar ..Ama ozellikle Midnight Sun i okumamis insanlar o sahnelerden bisi anlamadilar kesin .. Cunku seyirciye bisi vermiyor ..Kiz derste cocugun yanina oturunca cocuk sanki kusacak gibi bir hareket yapiyor da kiz da sacini kokluyor kotu kokuyor diye
yani cocuk ondan igrenmiyor ki orda tersine kizdan cok etkileniyor cok cok isirmak istiyor kizi
Sonra nedense Eric in uzakdogulu olmasina cok sasirdim Angela nin da cirkin olmasina
Sonra okulda gencler neden aralarinda sacma ve cilgin ve gereksiz konusmalar yapiyorlardi itiserek
cayirda cimende edward a vampir oldugunu soyledigi sahne guzeldi ..en azindan az biraz romantizm i o sahnede veremislerdi ..aralarinda tutkuyu goremedik film de cunku ..
sonra beyzbol sahnesi tabi ki guzeldi .. jason in ilk gorundugu sahne .. bale okulunda ki sahne de guzeldi ama amerikan film endustrisinin elindeki imkanlara gore daha guzel olabilirdi ..cok guzel sandigimiz rosaline ve alice de cokkk guzel degildi ... bella en guzel olmasi gereken dans sahnesinde de cirkindi
kiyafeti falan ..
son olarak da robert kardesimiz icin bisiler soolim kendimi bisi begenmeyen yarisma juri uyesi gibi sandim su an
bu kardesimiz demis ya beni 12 yasindaki kizlar ve 35 yasindaki annelere begeniyor diye ..yasim 35 ama kizim 12 degil diye galba ben begenmedim
cok feminendi .. bence tabi
surekli dikik saclari ile kiza trene bakar gibi bakti dik dik
yani kitapta tutkulu bir asikti sevdigi icin herseyi yapan .. onu o yuzden sevmistik zaten
ama film de ne ask vardi ne tutku ne susama istegi
tutulma ya h.sonu basliyorum .. ben yine kitaplarima doneyim
ben kitaptaki edward i seviyorum cunku ... ona bite meee diye bagiririm ancak
yani kisaca filmi izlemeyenler icin son sozum filmin sonunda katil bahcivan cikiyooo