299. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 199249289297298299300301309349399 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 2.981 ile 2.990 arasındakiler gösteriliyor.

Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

Dedem uyuz muydu, sen daha iyi bilirsin Esme

Bu arada Carlisle'ın ilginç sarışınlığına da birşey diyemiyorum yanlızca

biri beni durdursun gülmekten karnıma ağrılar girdi. Mazallah ya ben ona aşık olsaydım, hayatım kahkaha atmakla geçerdi. Ne eğlenceli geçiyordur hayatın Esmecim

2. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

ama annecim ben ve kizimin senin sanini yurutebilmemizin imkani yok. Zaten ben supehliyim senden dogduguma.. Babam seni biriyle aldatip beni basaka kadindan yapmis olmasin( bu $Ik da babama ters o ayri da).. Sana gore fazla mono takiliyoruz kizimla.

Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

Cok komiksin Renee, senin Fil'in beyzbol maclarindan once stand up sov yap tribunlere.

Sen Karlayil'ima kurban ol.

Fil'in olmayan beyzbol kariyeri askina, gocebe gibi oradan buraya tasinacaginiza, bakardin lokum gibi adama (Karlayil) tabii, icin acilirdi, ne iyi olurdu.

harry_potter yazdı:
    Dedem uyuz muydu, sen daha iyi bilirsin Esme

Bu arada Carlisle'ın ilginç sarışınlığına da birşey diyemiyorum yanlızca

biri beni durdursun gülmekten karnıma ağrılar girdi. Mazallah ya ben ona aşık olsaydım, hayatım kahkaha atmakla geçerdi. Ne eğlenceli geçiyordur hayatın Esmecim

4. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

S!BEL yazdı:

asil bomba ben yarin cocuklar ariza cikartmazsa twilight'a gidiyorum
    bir yemegi cok bekledikten sonra insanin istahi kacar ya o durumdayim, begenmem icin bana edward aski gönderin. begenmezsem yikilirim
    birde az önce ne göreyim ek$im sözlügüm arka plan olarak Twilight'i koymus. reklam gibi yani.

bakin burda : ek$i sözlük
    Filmde kitapta buldugun seyin aynisini bulmayi beklemezsen hayal kirikligina ugramazsin bence.

Yikilmazsin merak etme.

Iyi seyirler.

5. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

Six packini yesinler.

Ben bu resimleri cekemeyenlerin gozu degmesin diye koymamistim Serpilcim.

serpil-hale-hande yazdı:

Ay yerler bunu yerler.. Six abs bilem yapmis pasam.

6. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

Serendipity yazdı:
    Jake... Resimler cok iyi.

Aferin cocugum, bak yavas yavas forma giriyor.

Sozumu geri aliyorum, gitmesin.

Taylor buraya, yumruk havaya.
    Gitmiycek tabe.

Istemeyenler de catlayacak

Taylor forever...

7. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

Cigdem'cim bence de filmler zaten kitaplar kadar iyi olamaz, katiliyorum. Bunu bilerek cok fazla beklentiye de girmemek gerekir. Ayrica filmin butcesinin de cok cok az oldugu biliniyor. Ben o yuzden cok fazla sey beklemedim acikcasi. O yuzden benim beklentilerimi karsiladi.

Bella zaten filmde ki gibi bir tip, kendine guveni olmayan, sakar ve ayrica kiyafetlerinin de cok iyi olmadigini biliyoruz kitaplardan.

Midnight Sun'i okumayan anlayamaz demissin ya ne alaka onu seyedemedim? Twilight serisini okuyan herkes anlardi o sahneyi, okumayan evet anlayamaz tabii. Zira kitabi ilk okurken de ben tiksindigini dusunmustum. Alla alla niye boyle yapti bu cocuk falan olmustum. Midnight Sun zaten basilmis bir kitap degil, sizmis oldugu halde okunmamis olmasi olasi. Ben okumadim mesela. Okumamaya da kararliyim.

Biyoloji sinifinda karsilastiklarinda Edward'in verdigi tepki cok komikti bence. Filmin en begenmedigim yeri orasiydi, hic iyi degildi Robert Pattinson orada.

Guneste parildama sahnesi de bekledigim kadar kotu degildi. Daha iyi olabilirdi kesinlikle ama butceden dolayi sanirim.

Roportaj ekledim once ki sayfalara yonetmen Catherine Hardwicke daha cok sey eklemek istemis filme bence ama Summit kesmis goruntuleri. Yakinda DVD cikinca gorecegiz neler kesilmis. ABDde Mart ayinda cikiyormus DVD.

New Moon icin Catherine Hardwicke daha uzun sure istemis ama Summit acele ediyor goruldugu gibi. Butce de yeni film icin sadece 50 milyon dolar, ilk film icin 32idi sanirim. Martta cekimlere baslayacaklar, Kasim da sinemalarda. HAdi hayirlisi. Nasil yetisecek, bu yonetmen neler yapacak cok merak ediyorum dogrusu.

idilara yazdı:
    ben 2 aksam once izledim ..\film benim icin ne yazik ki tam fi yas koo idi evet hic begenmedim ne yazik ki ..her zamanki gibi kitabini okudugum film guzel cikmadi .. Daha kitabi yakalayan bir film gormedim ..

Bir kere Bellacagiz resimlerde guzeldi ama filmde surekli bon bon bakti cocuga ..Bir de siradan bir kiz diye anlatildi kitapta ama o kadar pacoz olmasi mi gerekiyordu ..Bir kiz okulun ilk gunu oyle korkunc bir kitafetle okula gider mi Bakiniz nelere dikkat etmisim Ilk 20 dakika falan kitabi hizla toparlamaya calistilar ..Ama ozellikle Midnight Sun i okumamis insanlar o sahnelerden bisi anlamadilar kesin .. Cunku seyirciye bisi vermiyor ..Kiz derste cocugun yanina oturunca cocuk sanki kusacak gibi bir hareket yapiyor da kiz da sacini kokluyor kotu kokuyor diye yani cocuk ondan igrenmiyor ki orda tersine kizdan cok etkileniyor cok cok isirmak istiyor kizi Sonra nedense Eric in uzakdogulu olmasina cok sasirdim Angela nin da cirkin olmasina Sonra okulda gencler neden aralarinda sacma ve cilgin ve gereksiz konusmalar yapiyorlardi itiserek

cayirda cimende edward a vampir oldugunu soyledigi sahne guzeldi ..en azindan az biraz romantizm i o sahnede veremislerdi ..aralarinda tutkuyu goremedik film de cunku ..
    sonra beyzbol sahnesi tabi ki guzeldi .. jason in ilk gorundugu sahne .. bale okulunda ki sahne de guzeldi ama amerikan film endustrisinin elindeki imkanlara gore daha guzel olabilirdi ..cok guzel sandigimiz rosaline ve alice de cokkk guzel degildi ... bella en guzel olmasi gereken dans sahnesinde de cirkindi kiyafeti falan ..
    son olarak da robert kardesimiz icin bisiler soolim kendimi bisi begenmeyen yarisma juri uyesi gibi sandim su an
    bu kardesimiz demis ya beni 12 yasindaki kizlar ve 35 yasindaki annelere begeniyor diye ..yasim 35 ama kizim 12 degil diye galba ben begenmedim cok feminendi .. bence tabi surekli dikik saclari ile kiza trene bakar gibi bakti dik dik yani kitapta tutkulu bir asikti sevdigi icin herseyi yapan .. onu o yuzden sevmistik zaten ama film de ne ask vardi ne tutku ne susama istegi
    tutulma ya h.sonu basliyorum .. ben yine kitaplarima doneyim ben kitaptaki edward i seviyorum cunku ... ona bite meee diye bagiririm ancak

yani kisaca filmi izlemeyenler icin son sozum filmin sonunda katil bahcivan cikiyooo

8. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.

Yok yok rolunu hakediyor.. Hem gozumuz de alisti bizim damada..Basakasini uregimiz kaldirmazdi bizim..Hayranlari cok fazla sagolsun Taylor in.. Sonsuz destek benden kendisine.
    ladybug yazdı:
    Serendipity yazdı:
    Jake... Resimler cok iyi.

Aferin cocugum, bak yavas yavas forma giriyor.

Sozumu geri aliyorum, gitmesin.

Taylor buraya, yumruk havaya.
    Gitmiycek tabe.

Istemeyenler de catlayacak

Taylor forever...

Allahım kadın milleti 2 kas görünce bakıyorum hemen çark ettiniz kalsın canım Taylor benlen bi alakası yok. İsteyen alabilir.Bella sen bilem alabilirsin yawrım

10. Re: TWILIGHT SERISI..FILM, TR'DE 16 OCAK'TA GOSTERIMDE.3.KITAP ECLIPSE "TUTULMA" 5 OCAKTA KITAPCILARDA.