insan olmaktan bıktım artık. Çabuk bana bi vampir karakter bulun
Kapildi kardes vampirella karakterleri...
Sen Jessica degil miydin?
efab yazdı:
Tanya ol bari.
Denali esrafindan Tanya.
Serendipity yazdı:
efab yazdı:
hollandali cevirmenler neden bukadar yavas bende anlamiyorum..... almanlardan dahada yavaslar....Aysima-Yasemin yazdı:
Zeynep, bayilacaksiniz cok guzel! 2. filmi gormek icin bir o kadar da sabirsizlanicaksiniz.Zey.neP yazdı:
Biletlerimi aldim Vampirellalar Sali günü gidiyorum, yupiieeeeeee
Biletle beraber oyuncularin imzali resminide hediye ediyorlar yatagimin bas ucuna asarim artikin
Bize poster falan vermediler giccik seyler. Ustelik Aysima gitti sordu varsa kendi paramizla alalim diye yokmus kalmamis.
Bu arada ben 3. kitabin cikmasi icin 3 ay daha beklemek zorundayim. Hollandaca kitap cok gec cikiyor.
HP'nin son kitabini da en son ben okumustum.
yarin özel girls day oldugu icin imzali resim veriyorlar bizde selin en cok ona seviniyor, oyuncularda gelecekmi diye sordu bana
begendiremedik jessicayi birtürlü tanya iyi bak.... hem vampirella hem edwarda sulaniyor... ayni senin gibiSerendipity yazdı:
Tanya ol bari.
Denali esrafindan Tanya.
Serendipity yazdı:
efab yazdı:
yeesss, bence ed le bell.....Serendipity yazdı:
Ben de bayildim!
En alttakiler kim acep? (Edward&Bella mi?)
serpil-hale-hande yazdı:
N...eeeeeee!
Bunlar superler.. NAsil sekerler.. en cok Alice le Esme ye bayildim.. Super benzemisler. Sagolasin yavrucugum.. HA bu araDA ustte linkini verdigin spunk ransom sitesi de gordugum en guzel robert sitesi diiyebilirim. Cok farkli seyler var.. Favorite lere ekledim takipe decegim.ladybug yazdı:
oooo Zeynep büyük gün gelmis )
ben cuma veya cumartesi gidiyorum gibi.
az önce der spiegel dergisinde twilightin haberi verilmis, tanitimi vereyimde gül bare.
entel entel konusmayin diyorum spiegele tabii.
*
Twilight zeigt eine Gruppe von Vampiren, die so mitleiderregend bleich aussehen, dass der Kinozuschauer sofort den Impuls verspürt, Blut für sie zuspenden. ( buraya kadar güldüm tabi sonrasi vahim )
Catherine hardwickes adaption des Romanbestsellers Stephenie Meyer ist ein völlig anämischer Film, in dem das Blut nicht mal in Wallung geraten darf. ( cik cik en iyi kan kaynayan kan degil donuk kandir , siz ne anlarsiniz )
( dikkat Edward'a satasma sözkonusu ) Der hübsche Vampir Edward verliebt sich in die Highschool Schönheit Bella, doch weil sexuelle Erregung im Nu seine Eckzähne erigieren lässt ( puhahaha ), bleiben die beiden keusch und werfen sich stattdessen ( satasmanin büyügü burda ) in Zeitlupe schmachtende Blicke ( hadi ordan ) zu.
( buda bize kapak olacak cinsten )
Ein pubertäres Liebesdrama mit dem Biss der dritten Zähne.
Cat pat Almancamla, kafa goz yararak anlamaya calistim.
Animasyon film diyor, donuk diyor di mi? Zahne krema miydi, Edward kaymak gibi oglan mi diyor, ne diyorrr?
S!BEL yazdı:
oooo Zeynep büyük gün gelmis )
ben cuma veya cumartesi gidiyorum gibi.
az önce der spiegel dergisinde twilightin haberi verilmis, tanitimi vereyimde gül bare.
entel entel konusmayin diyorum spiegele tabii.
*
Twilight zeigt eine Gruppe von Vampiren, die so mitleiderregend bleich aussehen, dass der Kinozuschauer sofort den Impuls verspürt, Blut für sie zuspenden. ( buraya kadar güldüm tabi sonrasi vahim )
Catherine hardwickes adaption des Romanbestsellers Stephenie Meyer ist ein völlig anämischer Film, in dem das Blut nicht mal in Wallung geraten darf. ( cik cik en iyi kan kaynayan kan degil donuk kandir , siz ne anlarsiniz )
( dikkat Edward'a satasma sözkonusu ) Der hübsche Vampir Edward verliebt sich in die Highschool Schönheit Bella, doch weil sexuelle Erregung im Nu seine Eckzähne erigieren lässt ( puhahaha ), bleiben die beiden keusch und werfen sich stattdessen ( satasmanin büyügü burda ) in Zeitlupe schmachtende Blicke ( hadi ordan ) zu.
( buda bize kapak olacak cinsten )
Ein pubertäres Liebesdrama mit dem Biss der dritten Zähne.
harikasin, onlar kaymak dememis ama biz diyoruz kesinlikleSerendipity yazdı:
Cat pat Almancamla, kafa goz yararak anlamaya calistim.
Animasyon film diyor, donuk diyor di mi? Zahne krema miydi, Edward kaymak gibi oglan mi diyor, ne diyorrr?
hayir Animasyon film degil, anämisch den kasit kansizlik. demir noksanligi gibi
Zähne = Disler demek.
Askolsun, kulakliklarimla backpackimi nasil farketmezsiniz,, hele ki Edwardimin muhtesem saclarini elindeki elmasini,,Zey.neP yazdı:
yeesss, bence ed le bell.....Serendipity yazdı:
Ben de bayildim!
En alttakiler kim acep? (Edward&Bella mi?)
serpil-hale-hande yazdı:
N...eeeeeee!
Bunlar superler.. NAsil sekerler.. en cok Alice le Esme ye bayildim.. Super benzemisler. Sagolasin yavrucugum.. HA bu araDA ustte linkini verdigin spunk ransom sitesi de gordugum en guzel robert sitesi diiyebilirim. Cok farkli seyler var.. Favorite lere ekledim takipe decegim.ladybug yazdı: