Size de gunaydin...
Bugun hic kolumu kaldirip asami kullanmak gelmiyor icimden.
Size de gunaydin...
Bugun hic kolumu kaldirip asami kullanmak gelmiyor icimden.
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/showbiz/showbiznews.html?in_article_id=559915&in_page_id=1 773
Kabul etmek lazım ki Daniel ve Rubert'dan daha iyi bir menejer bulmuş kendisine.
Ben artıkın Fleur olmak istiyorum. Victorie adında bir kız çocuğu doğurup Bill ve Victorie ile denizkabuğu evinde mutlu ve huzurlu yaşamak istiyorum.
Bahçemde her ne kadar Dobby'nin mezarı olsada denizkabuğu evini seviyorum.
Eğer itirazınız yoksa James'i Lilly'nin koluna takıp yedi kocalı hürmüze çevirip artık evimin kadını olmak istiyorum
tamam kabul edilmistirde,harry_potter yazdı:
Ben artıkın Fleur olmak istiyorum. Victorie adında bir kız çocuğu doğurup Bill ve Victorie ile denizkabuğu evinde mutlu ve huzurlu yaşamak istiyorum.
Eğer itirazınız yoksa James'i Lilly'nin koluna takıp yedi kocalı hürmüze çevirip artık evimin kadını olmak istiyorum
benim albus sevrus nolcek yolla bari cocugumu geri
Victorie'nin kız olması şart mıZey.neP yazdı:
tamam kabul edilmistirde,
Tamam yolladım sana, çaydanlıka tutundu, aman düşmesin al çocuğu
viktor olarak degistirebilirizdeharry_potter yazdı:
cok sallanmis valla cocuk, hic caydanlikla yollanirmi?
daha konforlu bisiy bulamadinmi yane, geri yollarken ben james sirus abisinin kupalarindan biriyle yollluycam,
sonra hedwigle geri yollarsin.
Ne yapayım taşınırken uçuç tozunu dökmüşüz yerlere şömineyi de kullanamıyoruz artık.
Zey.neP yazdı:
viktor olarak degistirebilirizdeharry_potter yazdı:
cok sallanmis valla cocuk, hic caydanlikla yollanirmi?
daha konforlu bisiy bulamadinmi yane, geri yollarken ben james sirus abisinin kupalarindan biriyle yollluycam,
sonra hedwigle geri yollarsin.
Bill cok et yiyor yalniz,butceyi denklestirebilecek misin,sonra ananin evinde gorduklerimi kocada goremiyorum diywe aglamaharry_potter yazdı:
Potterların evinde çok rahat ettim sanki peh!SeL@y yazdı:
Bill cok et yiyor yalniz,butceyi denklestirebilecek misin,sonra ananin evinde gorduklerimi kocada goremiyorum diywe aglama
Ben artık bir Weasley olmak istiyorum. Fransız olmak istiyorum. Şuh olmak istiyorum.
Devamını söylemiyorum sitede çocuklar var
Şimdi kabul ettin mi demek oluyor buSeL@y yazdı:
Bill cok et yiyor yalniz,butceyi denklestirebilecek misin,sonra ananin evinde gorduklerimi kocada goremiyorum diywe aglama