291. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 191241281289290291292293301341391 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.901 ile 2.910 arasındakiler gösteriliyor.

Re: lost 4x13-4x14 promo

Senaristlerin uzaylı olma ihtimali üstünde konuşalım bence.
    Bu kadar teferruat pes doğrusu.

Çok ince detaylar, uzun araştırmalar sonucunda çıkmış olmalı, kaç yıl uğraştılar acaba bu diziyi yazabilmek için.

Bence bu senaristler böyle sinema filmleri yapsalar ne iyi olurdu , sinema salonları dolar taşardı kesin.

Meriç:
    medip yazdı:
    Hande,
    Sadece Ethan için mi kullanmışlar anagramı?
    diğerleri kalabalık bir grup nihayetinde.

Şahende:

Ne gülüyorsun kızım yaa, ' ' mesajıma ' ' cevap verecektin.

Senaryonun önce tv kanalına verilip yapımcılar tarafından beğenilmeyip rafa kaldırıldığını ve sonra tekrar kotarıldığını biliyyorsunudur her hal.

değil mi..
    sahende yazdı:
    Senaristlerin uzaylı olma ihtimali üstünde konuşalım bence.
    Bu kadar teferruat pes doğrusu.

Çok ince detaylar, uzun araştırmalar sonucunda çıkmış olmalı, kaç yıl uğraştılar acaba bu diziyi yazabilmek için.

Bence bu senaristler böyle sinema filmleri yapsalar ne iyi olurdu , sinema salonları dolar taşardı kesin.

Meriç:
    medip yazdı:
    Hande,
    Sadece Ethan için mi kullanmışlar anagramı?
    diğerleri kalabalık bir grup nihayetinde.

Şahende:
    noluyoo aranızda şifre mi var ayol ))

meriç + şahende:

meriiçç senin için donanımlı bir yardımcı buldum bu konuda ev işlerinden arda kalan zamanda linklere bakıp sana özet geçecek )))

medip yazdı:
    Linke bakmadım, üşengeçim o konuda, ben burda hazıra konmayı seviyorum. Siz çalışın, ben yiyim

Bulmacaları sevdiği belli senaristin belli zaten, bulmaca çözdürdü bize dizinin başlındna beri, labirent gibi, içinde kayboluyorsun.

anam anam... adımız çıkmış beşe, inmez üçe

Nerdesiniz arkadaşlar:))

Çete yine tıkanmış ya sonradan izleyenler yetişmediniz mi hala nerdesiniz )

7. Re: Nerdesiniz arkadaşlar:))

handevrem yazdı:
    Hande'cim..3.sezon 11 bölümde kaldım..aramızda bol acılı 1,5 porsiyon ay pardon sezon var
    dizi bitmeden yetişmeyi umuyorum )

Re: Nerdesiniz arkadaşlar:))

bence de taze kana ihtiyacımız var, inci bitirmeye çalışıyordu en son yazdığında, nilgün de izliyor baştan ama bize pek takılmıyor galiba.

e, teori desen sınırlı... ara sıra harlamak lazım ateşi

AtaBaTu yazdı:
    handevrem yazdı:
    Hande'cim..3.sezon 11 bölümde kaldım..aramızda bol acılı 1,5 porsiyon ay pardon sezon var
    dizi bitmeden yetişmeyi umuyorum )
    yeliz az kalmış ha gayret arkadaşım )

medip yazdı:
    bence de taze kana ihtiyacımız var, inci bitirmeye çalışıyordu en son yazdığında, nilgün de izliyor baştan ama bize pek takılmıyor galiba.

e, teori desen sınırlı... ara sıra harlamak lazım ateşi
    bu düğümü çözse çözse yeni kanlar çözer bencede.
    tıkandık mı ne gerçekten.
    tekrar izlemekte fayda var aslında, ama ilk sezondan başlayarak izlersek eminim ki bayağı bir ipucu elde edeceğiz gözden kaçmış birsürü şey yerlerine oturacaktır.