29. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 1927282930313979129529 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 281 ile 290 arasındakiler gösteriliyor.

Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Pennsylvania'dan bildiriyorum.

Kitabi 8:30'da aldim, 100 sayfa okudum cocuklardan kacarak...

Su ana kadar okudugum kadariyla, bence serinin en guzel kitabi.

Cok uzuluyorum ben sana Zeynebim. Cadilar da razi olmuyorlar ki, hep bir elden tercume etsek...

Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Zey.neP yazdı:
    serpil-hale-hande yazdı:
    Zey.neP yazdı:
    serpil-hale-hande yazdı:
    Aldim aldim.. Su an okuyorum,aslinda gozumu ayiramiyorum..Muhtesem desem yeterli olur sanirim. Allah bekleyenlere sabir versin.

BU arada ah EDward ah!!!!!

iyi okumalarrrrrr edwarda selam söyle benden, kavusmamiza 6 bucuk ay kaldi
    ben ediyle isimi bitirdigimde sna tazelenmis olarak gelece k merak etme zeyno. Ama su anda Ed bana ait.

Bu arada kitabin muhtesem oldugunu soylemismiydim?
    6 ay kullanabilrsin, izin veriyorum hayrini gör.
    muhtesem oldugunuda söylemistin
    bak bana iyi davranin, yazik degilmi bana, dasss kalpliler.
    ben sizin yerinizde olsaydim almzadim kitabi, arkadaslariminda almasini beklerdim (dermisim)
    neyse kendime yol arkadasi buldum artik, sibelde benim gibi alti ay bekleyecek, neyapalim..... kadar utansin
    avustralyali cadilarda pazartesi okumaya basliyacaklar, siz en gec önümüzdeki hafta ortasi baslarsiniz tartismaya, basliga yazinda girmiyim bari yanlislikla
    bencede sakin fazla acilmayin. 6 ay tutun kendinizi bakiniz bella,edwarsizliga kac ay dayandi.. , canim benim..

veyahut ilk bölümlerini cevirin elbirligi ile ve buraya ekleyin bakin o zaman naminiz yürür kesin yoksa sonsuza dek susun ( bu bir kiskanclik krizi altinda yazilmistir, üstünde durmayin )

zeynep,
    benim rekorum sizde de var mi merak ettim.
    cuma günü 2. kitap biss zur mittagstunde alis saat 12,00
    bitiris cumartesi 13,00
    serpile inat hic sIKIlmadim, bella nin acisini paylastim. bir insan kendini nasil kaybederi,. icinde olusan bosluga ragmen nasil direniri gördüm. bella ya madalya takmayi düsünüyorum.,
    ayrica o her defasinda edwardin sesini duysun diye kendini attigi tehlikelere de kizmadim. helal olsun kiza iyi düsündü.
    cünkü o sesleri benimde duymaya ihtiyacim vardi. terkedilmek kadar kötü bir sey yoktur askin lugatinda.

edwardin gidisi , geldiginde ise gelisinin ve bellayi sevdigini anlatmasi..ona rüya olmadigini ispatlamasi muhtesemdi.
    bella kivrandikca ben sayfalari daha hizli cevirdim.
    iste böyle, sizde durumlar nasil..
    unutmadan bu sabah yine biss zum abendrot kitabini almak icin yine kostum tabii.

ama bu defa acele etmek istemiyorum.

3. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Serendipity yazdı:

Cok uzuluyorum ben sana Zeynebim. Cadilar da razi olmuyorlar ki, hep bir elden tercume etsek...
    sanada iyi okumalar neslicim, umarim hayal kirikligi olmaz kitabin sonu dracolar iki gün babalarinin tepesine ciksinlar, ayaklarini babalarina koklatsinlar

bosverin tercümeyi, sibelinde bir üst mesajda dedigi gibi, bella nasil dayandi edwadsizliga, bizde dayanacagiz elbet

4. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

S!BEL yazdı:

bencede sakin fazla acilmayin. 6 ay tutun kendinizi bakiniz bella,edwarsizliga kac ay dayandi.. , canim benim..

veyahut ilk bölümlerini cevirin elbirligi ile ve buraya ekleyin bakin o zaman naminiz yürür kesin yoksa sonsuza dek susun ( bu bir kiskanclik krizi altinda yazilmistir, üstünde durmayin )

zeynep,
    benim rekorum sizde de var mi merak ettim.
    cuma günü 2. kitap biss zur mittagstunde alis saat 12,00
    bitiris cumartesi 13,00
    serpile inat hic sIKIlmadim, bella nin acisini paylastim. bir insan kendini nasil kaybederi,. icinde olusan bosluga ragmen nasil direniri gördüm. bella ya madalya takmayi düsünüyorum.,
    ayrica o her defasinda edwardin sesini duysun diye kendini attigi tehlikelere de kizmadim. helal olsun kiza iyi düsündü.
    cünkü o sesleri benimde duymaya ihtiyacim vardi. terkedilmek kadar kötü bir sey yoktur askin lugatinda.

edwardin gidisi , geldiginde ise gelisinin ve bellayi sevdigini anlatmasi..ona rüya olmadigini ispatlamasi muhtesemdi.
    bella kivrandikca ben sayfalari daha hizli cevirdim.
    iste böyle, sizde durumlar nasil..
    unutmadan bu sabah yine biss zum abendrot kitabini almak icin yine kostum tabii.

ama bu defa acele etmek istemiyorum.
    bu gercektende bir rekor sibel, gerci mevhibe cadisida cok hizli okur nekadar zamanda okudu bilmiyorum, fakat 25 saat cok hizli, ben ikiser günde bitirmistim kitaplari.
    gece uykumu feda edemedim eddiye
    ikinci kitap tam bir bunalimdi dimi, icim parcalanmisti benimde bellanin durumuna, madalyayi benim adimada tak, hatta bir ödül ver garibe

sanada iyi okumalar diliyorum son kitabinda, sindire sindire oku bencede, cünki ondan sonra cok bekleyeceksin.
    ben birinciye basladim yine, ama sade aksamlari yatakta okuyorum, gündüzleri jane austenin emmasini okuyorum.

5. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Serendipity yazdı:

efenim chicagodan bildirdigimi yazmamaisim da ekleim dedim. Valla neslicime katiliyorum gercekten ama gercekten serinin en muhtesem kitabi.Ilk kitap cok afedersiniz ama halt etmis yaninda. Oyle guzel yani. Okumaya doyamiyorum.. Ve bitirince bastan almayi duusnuyorum.O kadar yani. Arkadaslar yani sibos ve zeyno allah sabir versin.

Kiz Sibel, ben de istedim Bellanin atlamasini, ucurummlara cikmasini tabii ki..Cuinku ed cigimin sesini baska turlu duyamadim. Ama kabul et jake li bolumler cok sIKIciydi ve bende sirf ed in sesini duyabilmek icin sayfalari cok hizli cevirmistim.

Haydi ucuncu kitapta da basarilar. Ucuncusu ikincisine gore cok daha guzel.CUnku full ed dolu..Ve ask son gaz devam ediyor.

6. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Hadi iyi okumalar o zaman benim kitabimi almama da 24 saatten az bir zaman kaldi.

7. Re: ...TWILIGHT serisi...

Var ya heyecandan olecegim sanirim. Aldim kitabimi.

Ciyaaaaaaaaaaaaaak! diye ciglik atasim var.

Kitapla birlikte kocaman bir Breaking Dawn posterim de oldu.

8. Re: ...TWILIGHT serisi...

ladybug yazdı:

Var ya heyecandan olecegim sanirim. Aldim kitabimi.

Ciyaaaaaaaaaaaaaak! diye ciglik atasim var.

Kitapla birlikte kocaman bir Breaking Dawn posterim de oldu.

basladinmi okumaya??
    keyifli okumalar

ama ama bu posterin üzerinde edward yokk
    nereye asacaksin??

9. Re: ...TWILIGHT serisi...

Zey.neP yazdı:

basladinmi okumaya??
    keyifli okumalar

ama ama bu posterin üzerinde edward yokk
    nereye asacaksin??
    Baslamadim odevlerim vardi, aksama baslayacagim. Kendimi kaptirmamaya karar verdim basarabildigim surece.

Ev islerini birakacagim ama dersleri birakamam.

Poster tam karsimda asili su an.

Edward'in gercegini verdiler ayrica posterini degil. heh heh Vampir besliyces evimisde artik

10. Re: ...TWILIGHT serisi...

ladybug yazdı:

Edward'in gercegini verdiler ayrica posterini degil. heh heh Vampir besliyces evimisde artik
    panter kanini bol bulundurmayi unutmayin ozaman