285. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 185235275283284285286287295335385 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.841 ile 2.850 arasındakiler gösteriliyor.

Re: lost 4x13-4x14 promo

medip yazdı:
    Inci&Deniz yazdı:
    Üç sezonu seyredip, dördüncüyü bulup seyretmeden bu forumu okumayacağım diye direnen ben, dayanamadım bütün yazılanları okudum.

Tek kelime anlamadım

Kim bunlar, bir sürü yabancı isim, resmen aval aval baktım yazdıklarınıza.

Meriiiiçççç, yetiş, benim enişteden hayır yok bu sezon.
    yettim, ne lazımdı
    4. sezon mu? temin edelim

Gizli gizli takipte olan bir arkadaş yetti çağrıma

Bir aksilik olur ondan temin edemezsem yakandayım Meriççim. Yine de teşekkür ederim.

Nartaneleri yazdı:
    shushu yazdı:
    Bende Jin'in ölmediğini düşünüyorum, muhtemelen atlamıştır gemiden bomba patlamadan, Faradey'in botuda o istikamete gidiyordu, muhtemelen onlar kurtaracak, ama peki ya sonra... Kaldılar öylece denizin ortasında, adada gitti..
    Offff Şubat'ta gelemek bilemz artık.

Michael ve jin ölmedi kesin dedigin gibi atladilar gemiden cünkü tam patliyacagi zaman shepard geldi gidebilirsin artik dedi
    umarım michael ölmüş ve huzura ermiştir, bunu çok istiyordu
    ölmek için dönmedi mi zaten.
    yok, bunda da ölmezse o zaman gerçekten Ben'in adamının söylediğine inanıp kafayı yer.

Inci&Deniz yazdı:
    medip yazdı:
    Inci&Deniz yazdı:
    Üç sezonu seyredip, dördüncüyü bulup seyretmeden bu forumu okumayacağım diye direnen ben, dayanamadım bütün yazılanları okudum.

Tek kelime anlamadım

Kim bunlar, bir sürü yabancı isim, resmen aval aval baktım yazdıklarınıza.

Meriiiiçççç, yetiş, benim enişteden hayır yok bu sezon.
    yettim, ne lazımdı
    4. sezon mu? temin edelim

Gizli gizli takipte olan bir arkadaş yetti çağrıma

Bir aksilik olur ondan temin edemezsem yakandayım Meriççim. Yine de teşekkür ederim.
    Gizli takipçi haaa.
    Merak ettim

sahende yazdı:
    Gizli takipçi haaa.
    Merak ettim

SIR

İşlem tamam

İmza: Gizli takipçi

NU®AY yazdı:
    İşlem tamam

Bak sen

NU®AY yazdı:
    İşlem tamam

Ama ama bu bizim SIRrımızdı

yahu aradığını nerden biliyosunuz arkideşler?? kate zaten telefonu kapatmak üzereydi kimin kimi aradığı belli değil belki kate aradı ama konuştuğu john locke olamaz?! jack e sonradan söyledi dedimya sawyer için birşey yaptığını (artık sawyer ne istediyse?)
    Nartaneleri yazdı:
    shushu yazdı:
    Muhtemelen arayan John'du bence, ölmeden... Yani Sawyer atlamadan ne dediyse, ona birşekilde borçlu hissediyordur Kate. John daha önce Jack ile konuştuysa ve Jack dönmek istemediğini belirttiyse, Kate'de bu fikrini bildiği için gizlice buluşmaya gitmiştir.
    handevrem yazdı:
    Nartaneleri yazdı:
    .....

Bence sawyer adadan kurtulanlardan degil yani o olamaz gibi telefondaki belkide locke cünkü oda gidip gelenlerden
    cünkü cenazeye gittinmi dedi kate ona neden gideyimki diye söyledi bence bunlarin hayatinida locke kararti birde nicin baska isim vvermisler he birde hurley mister eko ile satranc oynuyordu
    yok zaten sawyer değil de jack i tanıyan biri gibi anladım ben konuşmasından kate in...ama john locke da olduğunu sanmıyorum çünkü gerçekten sawyer ın bir isteği ile ilgiliydi o telefon görüşmesi çünkü ardından jack ile bu konuda tartıştıklarında sawyer ın istediği bişey olduğunu söyledi zaten..

hurley zaten charlie ile konuşuyor, mr eko ile satranç oynuyor)) dedi ya sayid e ölülerle konuşmak konusunda ustayım gibi bi şey...ya acaba aklıma geldi bu hurley in adaya düşmeden önce hastanedeki hayali arkadaşı da bir ölümüydü :=?

Evet bencede John aradi cünkü arayan Jacki de taniyan birisi sawyer olamaz belkide sayid yani kurtulanlardan birisi alti kisiden birisi aradi kim aradiysa o kisi kate ve jackin arasinin bozulmasina sebeb oldu ama jack nicin kate johndan kiskansin bide o var yani bu kiskanclik olayi gibi geldi bana cünkü ilk karisida baskasiyla aldatmisti jacki birakmisti sonra

piştiii)
    http://www.annecocuk.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=77579&forum=1&viewmode=flat &order=DESC&start=180

shushu yazdı:
    bu arada:

arkadaşlar hatırlarsanız lost karakterlerinin gerçekte yaşamış birer karşılığı vardı mesela john locke ünlü bir ingiliz filozofuydu buyrun size jeremy bentham
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Bentham (alıntıdır)

Lost u nasıl anlatıyosunuz??

ya çok komik bişey var mesela hiç bilmeyen bir arkadaşınıza Lost u anlatmayı denediniz mi ?? ben serkana hala izlettirme çalışmalarındayım ama diziyi cazip bir şekilde anlatmaya çalışıyorum ) her defasında "bak şimdi bir ada var -çok acaip bi ada- bi uçak düşüyo, bazıları kurtuluyo " eee) işte öyle??
    .....