shushu yazdı:
Muhtemelen arayan John'du bence, ölmeden... Yani Sawyer atlamadan ne dediyse, ona birşekilde borçlu hissediyordur Kate. John daha önce Jack ile konuştuysa ve Jack dönmek istemediğini belirttiyse, Kate'de bu fikrini bildiği için gizlice buluşmaya gitmiştir.
handevrem yazdı:
yok zaten sawyer değil de jack i tanıyan biri gibi anladım ben konuşmasından kate in...ama john locke da olduğunu sanmıyorum çünkü gerçekten sawyer ın bir isteği ile ilgiliydi o telefon görüşmesi çünkü ardından jack ile bu konuda tartıştıklarında sawyer ın istediği bişey olduğunu söyledi zaten..Nartaneleri yazdı:
.....
Bence sawyer adadan kurtulanlardan degil yani o olamaz gibi telefondaki belkide locke cünkü oda gidip gelenlerden
cünkü cenazeye gittinmi dedi kate ona neden gideyimki diye söyledi bence bunlarin hayatinida locke kararti birde nicin baska isim vvermisler he birde hurley mister eko ile satranc oynuyordu
hurley zaten charlie ile konuşuyor, mr eko ile satranç oynuyor)) dedi ya sayid e ölülerle konuşmak konusunda ustayım gibi bi şey...ya acaba aklıma geldi bu hurley in adaya düşmeden önce hastanedeki hayali arkadaşı da bir ölümüydü :=?
Evet bencede John aradi cünkü arayan Jacki de taniyan birisi sawyer olamaz belkide sayid yani kurtulanlardan birisi alti kisiden birisi aradi kim aradiysa o kisi kate ve jackin arasinin bozulmasina sebeb oldu ama jack nicin kate johndan kiskansin bide o var yani bu kiskanclik olayi gibi geldi bana cünkü ilk karisida baskasiyla aldatmisti jacki birakmisti sonra