Cok seker olmus bu yahu...
"You brought a snack." Mevhibe.
Zeynep duymasin.
ladybug yazdı:
Amanin kotu vampirimiz Kilt de giyermis, cok da yakisirmiiiiis.
Zeynep duymasin.
ladybug yazdı:
Aman annem guzel annem..Yani kayin validem..Annem Renes.. duymasin bu zoylediklerini.Aninda atlayip kendi maymun istahliligini bize de yamamaya calisiyor. Haber vereyim dedim.. Karlayil babama yamuk yaptigini falan sanabilir.. Zaten dis biliyor sana.Serendipity yazdı:
Zeynep duymasin.
ladybug yazdı:
Fotogrfalardan daha cok FanArt'a bakmak hosuma gidiyor benim zaten.
Harika bunlar, sagolasin annecim.
Evet.
Hadi yumulun.
Serendipity yazdı:
Zeynep duymasin.
ladybug yazdı:
ormandan geldiyseniz önce ellerinizi yikayin, pis pis oturulmaz sofrayaladybug yazdı:
Evet.
Hadi yumulun.
Serendipity yazdı:
Zeynep duymasin.
ladybug yazdı:
Çevirmen:Eren Abaka
Sayfa Sayısı:541
Arka Kapak Yazısı
Alacakaranlık Serisi’nin beklenen üçüncü kitabı: Tutulma...16 Ocak’ta vizyona girecek olan filminin afisiyle birlikte, sinemadan önce raflarda! Epsilon Yayınevi okurlarının heves ve ısrarla neredeyse her gün arayarak “Ne zaman çıkacak?” diye sorduğu Tutulma çıktı!Tüm dünyada satış rekorları kıran Alacakaranlık Serisi’nin yüksek hasılatlı filmi vizyona girmeden beklenen üçüncü kitap Tutulma, hem de filmin afişiyle birlikte kitabevlerinde…Binlerce Alacakaranlık hayranını beklediğine değecek kadar sevindirecek olan kitabın satışa sunulduğu ilk gün kapışılması mümkün!Çünkü Edward’la Bella için aşkın anlamı Tutulma’da daha derin…
Kitabın Orijinal Tanıtım Yazısı
"BELLA?"
Edward'ın hoş sesi arkamdaydı.Ben onun yavaşça veranda basamaklarından ortaya çıktığını görmek için döndüğümde saçları koşmaktan uçuşmuştu.O ilk kez beni kolları arasına aldı, kollarına hapsetti ve beni tekrar öptü.Bu öpücük beni korkuttu.Çok fazla gergindi, dudakları dudaklarıma değdiği zaman çok güçlüydü, birbirimizden çok uzun zaman ayrı kalmamızdan korkmuş gibiydi.''
Seattle bir dizi esrarengiz cinayet tarafından harap edildiğinden ve kötü niyetli bir vampir öc almak için onu araştırmaya devam ettiğinden Bella kendini tehlikeyle çevrili bulur.Hepsinin ortasında aşık olduğu Edward ve Jacob'ın arkadaşlığı arasında seçim yapmakla yüzyüze kalmıştır ki bu karar vampir ve kurtadam arasındaki eskimeyen mücadeleyi tutuşturmak için olasıdır.Mezuniyeti hızla yaklaşırken Bella birden fazla karara sahiptir: yaşam ya da ölüm. Fakat hangisi?
Kitapla birlikte filmin afişinide hediye veriyorlarmis....
Tutulma satisa cikmis diye okudum nette gecen cuma .. 5 ocak i eklemeden ..Film de cuma gunu 9 unda basliyormus 16 si yerine ... Tez Tutulma bu hafta alinip okuna ve haftaya cumartesi aksami koca kandirilip vampirlerle gorusmeye gidileserpil-hale-hande yazdı:
Çevirmen:Eren Abaka
Sayfa Sayısı:541
Arka Kapak Yazısı
Alacakaranlık Serisi’nin beklenen üçüncü kitabı: Tutulma...16 Ocak’ta vizyona girecek olan filminin afisiyle birlikte, sinemadan önce raflarda! Epsilon Yayınevi okurlarının heves ve ısrarla neredeyse her gün arayarak “Ne zaman çıkacak?” diye sorduğu Tutulma çıktı!Tüm dünyada satış rekorları kıran Alacakaranlık Serisi’nin yüksek hasılatlı filmi vizyona girmeden beklenen üçüncü kitap Tutulma, hem de filmin afişiyle birlikte kitabevlerinde…Binlerce Alacakaranlık hayranını beklediğine değecek kadar sevindirecek olan kitabın satışa sunulduğu ilk gün kapışılması mümkün!Çünkü Edward’la Bella için aşkın anlamı Tutulma’da daha derin…
Kitabın Orijinal Tanıtım Yazısı
"BELLA?"
Edward'ın hoş sesi arkamdaydı.Ben onun yavaşça veranda basamaklarından ortaya çıktığını görmek için döndüğümde saçları koşmaktan uçuşmuştu.O ilk kez beni kolları arasına aldı, kollarına hapsetti ve beni tekrar öptü.Bu öpücük beni korkuttu.Çok fazla gergindi, dudakları dudaklarıma değdiği zaman çok güçlüydü, birbirimizden çok uzun zaman ayrı kalmamızdan korkmuş gibiydi.''
Seattle bir dizi esrarengiz cinayet tarafından harap edildiğinden ve kötü niyetli bir vampir öc almak için onu araştırmaya devam ettiğinden Bella kendini tehlikeyle çevrili bulur.Hepsinin ortasında aşık olduğu Edward ve Jacob'ın arkadaşlığı arasında seçim yapmakla yüzyüze kalmıştır ki bu karar vampir ve kurtadam arasındaki eskimeyen mücadeleyi tutuşturmak için olasıdır.Mezuniyeti hızla yaklaşırken Bella birden fazla karara sahiptir: yaşam ya da ölüm. Fakat hangisi?
Kitapla birlikte filmin afişinide hediye veriyorlarmis....
Bu seri sayesinde Lara da yeni bir kahraman ile tanisti .. Vampir Ne okuyorsun der hep okudugum kitaplarin konusunu anlatir ..Hayalet gibi iste aslinda yoklar disleri var isirir diye anlattim Simdi bazen yatakta opusup yuvarlanirken birlikte dislerimizi biliyor gibi yapip birbirimizi isirmaya calisiyoruz Bana saklar misin bu kitaplari liseye gidince ben de okuyacagim diyor Askli ya vampir bile olsa korkmadan okumak dinlemek istiyor konusunu Kiz cocuku iste romantik tospaaa
Cigdemcigim,idilara yazdı:
Tutulma satisa cikmis diye okudum nette gecen cuma .. 5 ocak i eklemeden ..Film de cuma gunu 9 unda basliyormus 16 si yerine ...
Bana saklar misin bu kitaplari liseye gidince ben de okuyacagim diyor Askli ya vampir bile olsa korkmadan okumak dinlemek istiyor konusunu Kiz cocuku iste romantik tospaaa
O internet satisi .. Kitabevlerine yarindan itibaren dagitim yapilacakmis..belki ayin 7 sini bile bulabilirmis.. AMa epsilonda ve bagli bulundugu kitabevlerinde internetten satisi baslamis birkac gun once..
Filmin gunu bizde de 9 ocak gosteriyor canimcim.. .
Kiz cocugu deil mi.. Benim kizlar bana hikayeyi anlattirdilar, nolur biz de okuyalim diye hergun basimin etini yiyorar.. Ogretmenleri okurken gormusler , sormuslar kadin da anlatmis.. O gun bugundur basimdalar. Bilgisyarda TW ile ilgili birseye baktigimi gordukleri an yakaliyorlar.
Cam Gigandet'in partner'i hamile imis. Baba olacakmis.