Bulursaniz bana gonderin.nerdogan yazdı:
Amorentia:Aşk iksiri
Tarifini arıyorum.
Voldi'm uzerinde deneyecegim. Ilgisi azaldi bu aralar.
Tarifini arıyorum.
Ne yapmış üvey oğlum sana be. Yememiş yedirmiş, içmemiş içirmiş. Yüzüne dizine dursunZey.neP yazdı:
banane banane bosuycam ben bu adami artik, bana yaptiklarini unutamiyorum (ühüüüüüü).
keske neville evlenseydim
Siz iyice death eater oldunuz yahu. Muggle'ları da kıskanıyorsunuz artık.
Neville Luna ile evlendi evladım kaçırdın treni. Hem Harry okuldan uzakta olduğunda elindeki çapulcu haritası ile kimin ayak izlerini bulmaya çalışıyordu, senin. Kimi devamlı düşünüyordu, seni.
Aaaa kocalarınızla iyi geçinin bakiim
Voldi seni Kreacher ile aldatiyorSerendipity yazdı:
Tarifini arıyorum.
Hep Bella'nın yüzünden. Geçen gün Harry hakkında yazdıklarını okumuştur kesin.ladybug yazdı:
Yuh! diyom gelin hanimZey.neP yazdı:
keske neville evlenseydim
Aşk İksiri - Amortentia
Dünyadaki en güçlü aşk iksiri. Külbükül hayvanının yumurtaları dondurulur ve kullanılır. Bu yumurtaların olduğu gibi yenmesi sıtma tedavisinde kullanılır. Yumurtalar Aşk İksiri için çok değerlidir.
Bu iksiri belirgin sedef parıltısından ve karakteristik helezonlar halinde yükselen buhardan tanıyabilirsiniz. Sizi ne cezbediyorsa ona göre kokması, kokusunun herkeze farklı gelir.
Amortentia gerçekte aşkı yaratmaz, tabii. Aşkı imal etmek de, taklit etmek de imkânsızdır. Hayır, bu iksir sadece güçlü bir tutkunluk ya da saplantıya yol açar.
Romilda Harry'e verdiği bir kutu Çikolata Kazan'lara koymuştu fakat yalnışlıkla Ron'un yemesi sonucunda Ron Romilda'ya aşık olduğunu sandı.
Voldemort'un annesi Merope Tom Riddle'ye bu iksiri uygulayarak kendisi ile evlenmesini sağlamıştı.
Lily, sen once Severus'un neden benimle foto cekildigini acikla da, sonra iftira at.
Lord'umun samar oglani senin kocan.
Nihahaha.
aaaaaaa sıcak sıcak dedikodular. Peki hangi horkuluğu ile aldatıyorladybug yazdı:
Voldi seni Kreacher ile aldatiyorSerendipity yazdı:
Tarifini arıyorum.
Dun hava guzeldi uzun bir yuruyus yaptik.Serendipity yazdı:
Tarifini arıyorum.
Aysima onune cikan papatyalari, sari cicekleri topladi, kizim napicaksin dedim Ask ilaci yapicagini soyledi ama kime icerecegi henuz bilinmiyor.
Bakiyim kalmissa size de gonderiyim. :lol
o yüzden hiç hazetmem bu iksirden nasılda romildaya aşık olmuştu ron
tabi hep pis boğazlığından nelirse başına gelenler
Hala pis boğaz mı Hermieayben yazdı:
o yüzden hiç hazetmem bu iksirden nasılda romildaya aşık olmuştu ron
tabi hep pis boğazlığından nelirse başına gelenler