S!BEL yazdı:
Twilight Serisinden Inciler
en begendiklerimi derledim.
"Ölü donmuş bir kalp tekrar atabilir miydi? Benimki atmak üzereymiş gibi hissediyordum."
Midnight Sun
eclipse : edward avlanmaya gitmistir, bella ya giderken bir not birakir.
edward'in notuda böyle olur haliyle buyrun :
- " beni özlediginin farkina varamadan cabucak gelecegim. kalbime iyi bak, kalbimi sende biraktim.! "
Bu bir insanın başına gelebilicek en kötü şanssızlık değil mi-bir vampirin ona aşık olması?
Midnight Sun
Hatırlamak yasak, unutmak korku verici; bu üzerinde yürümesi zor bir çizgiydi.
New Moon
Burada olmak, onu tekrar görebilmek inanılmaz bir ferahlıktı. Durum bu olmadığı zaman gerçekten huzurlu olamadığımı fark ettim. Ondan uzaktayken hiçbir şey doğru değildi.
Beni hiç düşünüp düşünmediğini merak ettim. Onu özlediğimin çok az bir kısmı bile beni özleyip özlemediğini…
Midnight Sun
İkimiz de bunu istemiyorken onu kendimden nasıl koruyacaktım?
“Önemli değil mi?” dedim dişlerimin arasından, öfkeyle dolu olarak. Korunmamaya bu kadar… bu kadar... bu kadar kararlı olan birini nasıl koruyacaktım?
Midnight Sun
Gür kirpiklerinin altında büyük olan gözlerine baktım ve uyumaya özlem duydum. Daha önceki gibi kayıtsızlık için, sıkıntıdan kaçmak için değil, rüya görmek istediğim için. Belki bilinçsiz olabilirsem, rüya görebilirsem, birkaç saatliğine onunla beraber olabileceğim bir dünyada yaşayabilirdim. O benimle ilgili düş görüyordu. Ben de onunla ilgili görmek istiyordum.
Bana baktı, ifadesi merakla doluydu. Gözlerimi kaçırmak zorunda kaldım.
Ben onu düşleyemezdim. O beni düşlememeliydi.
Midnight Sun
Edward: Benim için ne kadar önemli olduğun hakkında bir fikrin var mı? Seni ne kadar sevdiğim hakkında bir fikrin var mı?
Bella: Seni ne kadar sevdiğimi biliyorum.
Edward: Sen küçük bir ağaçla kocaman bir ormanı karşılaştırıyorsun.
Esme:Aşk her zaman kullanışlı paketlerde karşına çıkmaz.
Midnight Sun