261. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 161211251259260261262263271311361 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.601 ile 2.610 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Lost S4 E12

Ya ben sanki o bölümü kacirdim Clair dogum yaparken
    Jack yanindamiydi yoksa Kate ve charlimi yardim etti
    cünkü o sirada shannonun kardesine yardim ediyordu birde kan verdi onunlada kani tuttu Jackin

kate yardım etti diye hatırlıyorum ben günseli, jack'in işi vardı.
    Nartaneleri yazdı:
    cünkü o sirada shannonun kardesine yardim ediyordu birde kan verdi onunlada kani tuttu Jackin

sahende yazdı:

bu bebeğin babsını bir araştırmak gerekiyor kimdir kimin fesidir.

bu bebek de tıpkı ben ve jhon gibi bir bebek olabilir,
    sahende 256. sayfaya bakar mısın?

Nartaneleri yazdı:
    kate, charlie ve jin vardı. jack boone ileydi. hatta ben claire bebeğin ismini boonie koyar diye düşünmüştüm, biri ölürken biri doğdu çünkü.

sahende yazdı:
    elif74 yazdı:
    shushu yazdı:
    hatırlıyorum o sahneyi, ama bana da Jack'in bunu saklaması için mantıklı bir açıklama bulamıyorum, yani bunda saklancak ne va, sonuçta Kate Aaron ile ilgilenen-büyütmeye çalışan kişi. Bence öyle demesinin başka bir sebebi var "adaya dönmemiz lazım" diye...

handevrem yazdı:
    şule ben nerden bilmiyo gibi hissettim biliyomusun hani şu 3.sezon finalinde jack kate i havaalanına çağırdı da dönmemiz lazım falan dedi ya..demekki vicdan azabı birazda ondanmış jack in, ve eğer kate claire in jack in üvey kardeşi aaronun da jack in yeğeni olduğunu bilseydi orda arkasını dönüp gitmez di jack e hak verirdi ama o jack sanki kafayı yemiş gibi davranıyordu...
    shushu yazdı:
    hea zaten takılacak pek birşey yoktu bölümde Handecim

Şimdi Kate konusunda kararszım açıkçası, tam da üzerinde düşünmedim: şimdi ilerde Jack Aaron'u görmek istemeyecek, sonuçta Claire'in çocuğu olduğunu biliyor, yani yavrucağın günahı ne. Kate'in haberi olmayablir, ama olabilirde, yani sonuçta sorgulamayacak mı Aaron'u görmememe sebebini!???

Önümüzdeki bölüm anlarız herhalde...
    Dizinin başından beri Aaron'u kendi annesi dışında kimsenin büyütmemesi gerektiği ile ilgili bir söz var. Başta o medyum adam demişti hatırlarsanız. Charlie de Hugo'ya gelip Jack'e iletmesi için "onu sizin büyütmemeniz lazım" gibi bir şey söylemişti. Jack bu sebepten vazgeçti ve herhalde adaya dönüp Claire'yi geri getirmenin bir yolunu bulmak istiyor.

Bu arada kısa kısa:
    - Bir yerlerde Ben'le John'un anneleri aynı diye okudum.
    - John'un böbreği alınmasaydı Ben'in kurşunuyla ölecekti rastlantı mı acaba?
    - John vurulduğu zaman Walt'ı görmüştü ve üç beş yaş büyüktü. Niye ki?
    ELİF
    bu okuduğun yer bizim forum di mi.
    biz yazdıydıkda bunları acaba başkalarıda mı şüphe ettti dedim.
    evet ben ve jhonun kardeş olma olasılıkları yüksek.

düzmece baba hikayesi diyoruz,böbrek de bielerek alındı ama baba için kullanılmadı.
    waltı 3-5 yaş büyğk görmesi doğaldır çünki walt gerçekten de 3-5 yaş büyüdü, dizi 4 yıl sürdü küçük çocuk mu kalır.
    allahtan aron için yeni bir bebek bulmuşlar da bir kğçüklüğü bir büyüklüğü idare ediyorlar.
    bu mu elif.

sahende yazdı:

bu mu elif.
    hayır sahendecim o sayfaya bir fotoğraf koymuştum bebeğin babasının yaptığı bir resim charles'in odasındaydı. sen bebeğin babasını araştırmak lazım deyince ilgini çeker diye düşündüm.

kaynak: www.yuzsekiz.com

elif74 yazdı:
    sahende yazdı:

bu mu elif.
    hayır sahendecim o sayfaya bir fotoğraf koymuştum bebeğin babasının yaptığı bir resim charles'in odasındaydı. sen bebeğin babasını araştırmak lazım deyince ilgini çeker diye düşündüm.
    vay vay vay, demek bebeğin de seçilmişliği kim tarafından olduğu belli oldu, charles'ın odasında babnın yatığı resim.
    yaw bunlar 2 sezonda bu kadar olayı nasıl açıklayacaklar, sezonlar kısaldı ya, demek her bir bölümde olay olacak. süper.

walt konusunda da hala öyle büyük gözükmesi çocuğun yaşının büyümesiyle ilgili değil diye düşünüyorum. çünkü pencereden bakarken yine küçüktü. burada walt yerine ona benzeyen küçük bir çocuk kullanmışlar (fake walt demişler resmine) isteseler john'la buluştuğunda da kullanabilirlerdi.

kaynak: http://www.lostpedia.com/wiki/Image:Fake_Walt.jpg

şahende e ben sana yazdım hatta orjinal diyaloğu bile ekledim valla sende okumuyosan forumu yandık )
    sahende yazdı:

medyumun claire'e bulduğu aile ile ilgili bir gelişme yok dimi hangi bölümde demişti bunu bir hatırlasam çözeceğim olayı, çünki bir karı kocadan bahsettiğini hatırlıyorum, meslekleri ile ilgili birşeylerde söyledi diye hatırlıyorum.
    uçak biletini ayarlamıştı, halbuki claire başka bir aileye verecekti çocuğunu medyum vazgeçirdi clairi.

yani bir kez daha senaristlere pesss demek istiyorum ben.

uçağın arkasındaki adamın kim olduğunu çıkaramadım , sanki maskemi takmış ne öyle, kara birşey ama sarı saçımı var yoksa maskemi takmış çözemedim kızlar.

aa inanmıyorum bu konuyu zaten daha önce konuşmuştuk(hatta elif istersen bi arka sayfalarada bak resimli falan birçok tesadüf belgeleriyle var daha çok şaşıracağız
    ...neyse artık tekrar tekrar yaşlı nineler gibi aa vaa yaa diye konuşuruz çok zamanımız olacak nasılsa)
    sahende yazdı:
    elif74 yazdı:
    sahende yazdı:

bu mu elif.
    vay vay vay, demek bebeğin de seçilmişliği kim tarafından olduğu belli oldu, charles'ın odasında babnın yatığı resim.
    yaw bunlar 2 sezonda bu kadar olayı nasıl açıklayacaklar, sezonlar kısaldı ya, demek her bir bölümde olay olacak. süper.