259. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 159209249257258259260261269309359 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.581 ile 2.590 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Lost S4 E12

handevrem yazdı:
    bu resim açılmıyo mu sizde????

ben göremiyorum

daha öncede söylediğim gibi bu insanların adaya gelmelerine sebep Ben değil charles w. diye düşünüyorum bu nedenle medyumun olsa olsa c.widmore ile ilgisi olur)

shushu yazdı:

şimdi bencede bu durumda bu medyumun ya Ben ile ya da C.Widmore ile bir alakası var....

handevrem yazdı:
    daha öncede söylediğim gibi bu insanların adaya gelmelerine sebep Ben değil charles w. diye düşünüyorum bu nedenle medyumun olsa olsa c.widmore ile ilgisi olur)

shushu yazdı:

şimdi bencede bu durumda bu medyumun ya Ben ile ya da C.Widmore ile bir alakası var....

ben bunu basinda bu yana söylüyorum hersey charles widmorede bitiyor diye hehe

ilginç olan, fotodaki mekan aynıi desmond aynı, sadece ilk fotoda kadın farklı, kıyafet farklı. Acaba ilk baştan Penny'i başkası mı oynayacaktıda sonradan fikir değiştirdiler??? Çünkü desmondun bütün flashback & forward'larında Penny hep bildiğimiz Penny'di doğru hatırlıyorsam!?
    Nartaneleri yazdı:
    shushu yazdı:
    wauuu ilginç bir ayrıntı... Acaba açıklaması ne olabilir, bunula ilgili bir düşüneyim bakalım...

elif74 yazdı:
    Bir küçük ayrıntı da benden.

Jack Shephard Hz. Musa gibi toplumunu arkasına katıp güvenli biryerlere götürüp duruyor.
    Shephard çoban demek zaten ve Hz. Musa da çobanlık yapmıştı.
    Yeğeni Aaron'un ismi de Harun demek ve Hz. Musa'nın en yakınlarından (hatta kardeşi galiba).

Bu arada bir yerlerde aslında paralel evrenler olduğundan ve adanın bu evrenlerin birinden diğerine geçişi sağladığından bahsediyordu.
    İspat olarak da Desmond ve sevgilisinin fotoğrafının üç farklı yerde:
    Desmond'da, kız arkadaşında ve adaya paraşütle inen kızda ortaya çıktığını ve resimlerde küçük farklılıklar olduğunu söylüyordu.
    Biliyorsunuz resim şipşaktı ve bir taneydi.
    Bizim seyrettiğimiz bu paralel evrenlerden sadece birinde olandı ve resmin arkasında yüksek binalar vardı, resim Desmond'da kalıyordu.
    Kaynağı bulabilirsem mutlaka yazacağım.

not: bu mesajı yazdıktan sonra resimleri aradım, Penny'deki ve paraşütle inen kızdaki aynı, Desmond'daki farklı:

ikincisi ama gerce penny cünkü Charlie ve desmonda konusan ikinci kadin

Birde simdi hatirladim desmonda sahilde charlie icki icermisin dedi oda yok ama bak wisky iste markasinida söyledi ayni wiskiyi charles widmorenin ofisine gittiginde ona vermemisti pahali ve sen icemezsin diye yani benim anlatim tarziyla anlattim siz anladiniz ama dimi

şimdi görüldü mü??

yoooo
    Nartaneleri yazdı:
    handevrem yazdı:
    bu resim açılmıyo mu sizde????

ben göremiyorum

shushu yazdı:
    ilginç olan, fotodaki mekan aynıi desmond aynı, sadece ilk fotoda kadın farklı, kıyafet farklı. Acaba ilk baştan Penny'i başkası mı oynayacaktıda sonradan fikir değiştirdiler??? Çünkü desmondun bütün flashback & forward'larında Penny hep bildiğimiz Penny'di doğru hatırlıyorsam!?
    Nartaneleri yazdı:
    shushu yazdı:
    wauuu ilginç bir ayrıntı... Acaba açıklaması ne olabilir, bunula ilgili bir düşüneyim bakalım...

elif74 yazdı:
    Bir küçük ayrıntı da benden.

Jack Shephard Hz. Musa gibi toplumunu arkasına katıp güvenli biryerlere götürüp duruyor.
    Shephard çoban demek zaten ve Hz. Musa da çobanlık yapmıştı.
    Yeğeni Aaron'un ismi de Harun demek ve Hz. Musa'nın en yakınlarından (hatta kardeşi galiba).

Bu arada bir yerlerde aslında paralel evrenler olduğundan ve adanın bu evrenlerin birinden diğerine geçişi sağladığından bahsediyordu.
    İspat olarak da Desmond ve sevgilisinin fotoğrafının üç farklı yerde:
    Desmond'da, kız arkadaşında ve adaya paraşütle inen kızda ortaya çıktığını ve resimlerde küçük farklılıklar olduğunu söylüyordu.
    Biliyorsunuz resim şipşaktı ve bir taneydi.
    Bizim seyrettiğimiz bu paralel evrenlerden sadece birinde olandı ve resmin arkasında yüksek binalar vardı, resim Desmond'da kalıyordu.
    Kaynağı bulabilirsem mutlaka yazacağım.

not: bu mesajı yazdıktan sonra resimleri aradım, Penny'deki ve paraşütle inen kızdaki aynı, Desmond'daki farklı:

ikincisi ama gerce penny cünkü Charlie ve desmonda konusan ikinci kadin

ben ilk fotodaki kadini hic görmedim dizide benmi
    yanlis hatirliyorum acaba cünkü fotoyu cektirirkende ikinci resimdeki kadin vardi senin yazdigin gibi olabilir

hadi hadiii) widmore ilk sezonlarda yoktu bile bi kere)
    ama seni mi kırcaz tükkan senin
    Nartaneleri yazdı:
    handevrem yazdı:

shushu yazdı:

ben bunu basinda bu yana söylüyorum hersey charles widmorede bitiyor diye hehe

hain baba c.widmore fotomontj yaptırmıştır sevenleri ayırmak için )) (tam türk usulü oldu ama değil mi:)
    Nartaneleri yazdı:

ben ilk fotodaki kadini hic görmedim dizide benmi
    yanlis hatirliyorum acaba cünkü fotoyu cektirirkende ikinci resimdeki kadin vardi senin yazdigin gibi olabilir