255. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 155205245253254255256257265305355 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.541 ile 2.550 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Lost S4 E12

farketmedim ama bunun gibi daha farketmediğim neleri buldum hatta yazdım buraya da...evet dizinin başından beri bir tesadüfler zinciridir gidiyor..
    NU®AY yazdı:
    Farkettiniz mi?Kurtulanlar 108, günde kurtuluyor......
    Daha ilginci:
    4+8+15+16+23+42 : 108

AAAy şimdi bayılıcam arkada oturan kim ya !!!:??? gölge gibi ..valla ben bu diziyi nasıl seyrediyosam?! hiç görmedim!!

Kaynak:www.lost.about.com

Bir küçük ayrıntı da benden.

Jack Shephard Hz. Musa gibi toplumunu arkasına katıp güvenli biryerlere götürüp duruyor.
    Shephard çoban demek zaten ve Hz. Musa da çobanlık yapmıştı.
    Yeğeni Aaron'un ismi de Harun demek ve Hz. Musa'nın en yakınlarından (hatta kardeşi galiba).

Bu arada bir yerlerde aslında paralel evrenler olduğundan ve adanın bu evrenlerin birinden diğerine geçişi sağladığından bahsediyordu.
    İspat olarak da Desmond ve sevgilisinin fotoğrafının üç farklı yerde:
    Desmond'da, kız arkadaşında ve adaya paraşütle inen kızda ortaya çıktığını ve resimlerde küçük farklılıklar olduğunu söylüyordu.
    Biliyorsunuz resim şipşaktı ve bir taneydi.
    Bizim seyrettiğimiz bu paralel evrenlerden sadece birinde olandı ve resmin arkasında yüksek binalar vardı, resim Desmond'da kalıyordu.
    Kaynağı bulabilirsem mutlaka yazacağım.

not: bu mesajı yazdıktan sonra resimleri aradım, Penny'deki ve paraşütle inen kızdaki aynı, Desmond'daki farklı:

en üstteki resimdeki kadın kim ki.
    Penny değil kesinlikle.
    Diğer 2 resim aynı ama en üstteki resim tamamen farklı.
    Desmond penny'i aldatıyor mu ne
    elif74 yazdı:
    Bir küçük ayrıntı da benden.

Jack Shephard Hz. Musa gibi toplumunu arkasına katıp güvenli biryerlere götürüp duruyor.
    Shephard çoban demek zaten ve Hz. Musa da çobanlık yapmıştı.
    Yeğeni Aaron'un ismi de Harun demek ve Hz. Musa'nın en yakınlarından (hatta kardeşi galiba).

Bu arada bir yerlerde aslında paralel evrenler olduğundan ve adanın bu evrenlerin birinden diğerine geçişi sağladığından bahsediyordu.
    İspat olarak da Desmond ve sevgilisinin fotoğrafının üç farklı yerde:
    Desmond'da, kız arkadaşında ve adaya paraşütle inen kızda ortaya çıktığını ve resimlerde küçük farklılıklar olduğunu söylüyordu.
    Biliyorsunuz resim şipşaktı ve bir taneydi.
    Bizim seyrettiğimiz bu paralel evrenlerden sadece birinde olandı ve resmin arkasında yüksek binalar vardı, resim Desmond'da kalıyordu.
    Kaynağı bulabilirsem mutlaka yazacağım.

not: bu mesajı yazdıktan sonra resimleri aradım, Penny'deki ve paraşütle inen kızdaki aynı, Desmond'daki farklı:

sahende yazdı:
    Penny değil kesinlikle.
    Desmond'a bak iki resimde de tıpatıp aynı.
    Üstelik resim ilk çekildiğinde kadın farklı falan değildi.
    Böyle birşeyi mutlaka fark ederdik.
    Sanki sonradan değişmiş.
    Hani Geleceğe Dönüş serisinde tarih değiştikçe resimler de değişiyordu onun gibi.

Bu arada bir şey daha, hani Jack kurtulduktan sonra saç sakal karışmış hastanede ilaç ararken bir doktor ne kadar içtin diyordu.
    O da git babamı çağır bakalım hangimiz daha sarhoş diyordu.
    Sanki babası ölmemiş gibi..

* Kazazedelerin düştüğü adanın adı -Endonezya’nın güneyinde olan- Membata olarak açıklandı. Endonezya dilinde, Membata; şüphe ve tereddüt anlamına gelmektedir.
    * Kazazedelerin aileleriyle buluşma sahnesinde sadece Kate’in yakınları gelmemişti.(Kate’in annesi)
    * Oceanic-6, basın konferasına çıkmadan önce kurgulunan uydurulmuş hikaye üzerinden cevaplarını verdiler.
    * Sun, babasını ve başka bir kişiyi Jin’in ölümünden sorumlu olduğunu söyledi. Büyük ihtimalle, bu başka kişi Michael olabilir. Ya da, etrafa saçtığı kötülük ile Charles Widmore da olabilir. Çünkü, Sun babasının acımasız karakteriyle Charles Widmore’un karakteri birebir örtüşmekte gibi…
    * Jack’in babasının cenaze töreninde Claire’nin annesi Jack ile konuşarak, onun aslında Claire’nin üvey kardeşi olduğunu açıkladı.

* Meşhur sayılarımız: 4-8-15-16-23-42, sıralanmış bir şekilde Hurley’e babası tarafından hediye edilen arabanın kilometre sayaçlarında gözüküyor.
    * Hugo’nun Ben’in sakladığı kutu içindeki krakeri yemesinden sonra Ben, bunların 15 yıllık olduğunu söylüyor.
    * Oceanic-6, adadan tam 108. günde kurtuluyorlar. Bu da tarih olarak 08.01.2005 tarihine denk geliyor.
    * Hurley’nin doğum günü partisinde, Dj’in hemen sol tarafından geçen çocuğun tişörtünde 42 sayısı vardır.
    * Hurley’nin sürpriz doğum günü için eve geldiği sırada, elinde daha evvelden çalıştığı Tavuk restaronun kağıt poşeti vardır.
    * Bölüm ilk saniyelerinde uçağın pilotu tavşan anahtarlık bir şeyi ovuşturmaktadır. Eğer dikkat ederseniz, Hurley’e hediye edilen arabanın anahtarlığında da bu nesne vardır.
    * Hurley’nin partesindeki Dj’in yanında Gerenomi Band’in plağı vardır. Hatırlarsanız, Locke’ın lise çağındaki dönemde okul dolabında posteri olan gruptur.

* Sun, Oceanic’in susma payı olarak verdiği parayla babasını şirketinin bir kısmını satın aldı.
    * Ben, aynayı kullanarak yardım sinyali gönderdi.
    * Kahana’nın motorları çalıştı fakat monitöründe gariplik vardı ve gemide oldukça yüklü bir şekilde patlayıcı madde vardı.
    * Uzun bir aradan sonra Jack-Kate-Sawyer üçlüsü bir araya geldi. Sawyer, adada kalmayı düşünsede Jack’e yardım etmek için yanında gitti.
    * Kate’in yakınları neden karşılamaya gelmemişti?
    * Ben’in aynıyı kullanarak gönderdiği yardım sinyaline karşı tepeden cevap gelmesi üzerine, Locke buradaki kişinin kim olduğunu sordu. Ben, ise “sence kim olabilir?” diye cevap verdi. Fakat, buradaki kişi gerçekten de kimdi?
    * Orkid istasyonun fonksiyonu nedir?
    * Ben’in planı nedir?
    * Daniel’in not defterinde Orkid istasyonu hakkında birtakım bilgiler gördük, daniel bunları nasıl öğrenmişti?
    * Oceanic-6, ne kadar susma payı aldı?

bu sayilar sürekli gözümüzün önüne tekrar tekrar
    geliyor büyük bir anlami var ama ne

Lost tam hiziyla buyulemeye devam ediyor

Bakalim Jack Kate ile Claire'in kardesi oldugunu paylasacakmi??

6 kisi ne kadar ayri ayri yerlerdeler bakalim nasil hepsi bir araya getirilecek.

Artik bazen takip edemez oluyorum yalnizz oyle cok yeni seyler olmaya basladiki.

Sanirim bende lost oluyorum .

elif74 yazdı:
    sahende yazdı:
    Penny değil kesinlikle.
    Desmond'a bak iki resimde de tıpatıp aynı.
    Üstelik resim ilk çekildiğinde kadın farklı falan değildi.
    Böyle birşeyi mutlaka fark ederdik.
    Sanki sonradan değişmiş.
    Hani Geleceğe Dönüş serisinde tarih değiştikçe resimler de değişiyordu onun gibi.

Bu arada bir şey daha, hani Jack kurtulduktan sonra saç sakal karışmış hastanede ilaç ararken bir doktor ne kadar içtin diyordu.
    O da git babamı çağır bakalım hangimiz daha sarhoş diyordu.
    Sanki babası ölmemiş gibi..
    evet ölmedi babası,
    çıkacak zaten ortaya ilerleyen bölümlerde göreceksiniz.
    resim olayı gerçektende ilginç ama. hiç farketmemişim bende.