Bende baktim ay cok heyecanli bir bölümdü ama kötü bitti yaaa
Bende baktim ay cok heyecanli bir bölümdü ama kötü bitti yaaa
Anci yazdı:
1.sezon 20.bölümdeyim.
Başlayayım mı sorularıma ,liste uzun
Hadi sor aklimda kaldiysa cevaplayim
Ben seyredemedim,eşimin gelmesini bekliyorum..Bizim dizi izlediğimiz sitede de sorun var sanırım yada pc im izin vermiyor izlememe, bilemiyorum neden..shushu yazdı:
seyrettim, sizi bekliyoruuuum
çok çarpıcı bir bölüm değildi gerçekten, ama bağlantı bölümlerinden bir tanesiydi elbet
Nartaneleri yazdı:
Anci yazdı:
1.sezon 20.bölümdeyim.
Başlayayım mı sorularıma ,liste uzun
Hadi sor aklimda kaldiysa cevaplayim
anaaa ben bu bölüme bakmamissim bile simdi izliyorum hehe sorry
Günseli bak zaten geçen bölümde locke sormuş sen jacob musun diye c.sepherd da hayır ama onun adına konuşabilirim demiş
yine geçen bölümde ikinci protokol için keamy adayı ateşe vermekten bahsetmiş buna da dikkat etmemişim ..
Yazık ya kate ve sayid i karşılamaya gelmemiş kimse..
Ben artık izlerken biraz üzülüyorum ....
Vaayy fizikçiye de bak sen ikinci protokol falan herşeyden haberi var?
Bu arada dizinin bütün jönleri sizin olsun benim favorim Richard. Ne kadar güzel gözleri var. Dizide sadece siyah dumanı kötü bir şey gibi görmeyen kişilere gözüküyor galiba.
fizikçinin not defteri herşey orada var çünki gidip gelmelerinde hep notlar almış. yani fizikçi herbirşeyden haberdar aslında.handevrem yazdı:
Günseli bak zaten geçen bölümde locke sormuş sen jacob musun diye c.sepherd da hayır ama onun adına konuşabilirim demiş
yine geçen bölümde ikinci protokol için keamy adayı ateşe vermekten bahsetmiş buna da dikkat etmemişim ..
Yazık ya kate ve sayid i karşılamaya gelmemiş kimse..
Ben artık izlerken biraz üzülüyorum ....
Vaayy fizikçiye de bak sen ikinci protokol falan herşeyden haberi var?
olmuş olanları not almış.
elif74 yazdı:
Bu arada dizinin bütün jönleri sizin olsun benim favorim Richard. Ne kadar güzel gözleri var. Dizide sadece siyah dumanı kötü bir şey gibi görmeyen kişilere gözüküyor galiba.
yaf öyle olmaz foruma bir iki girdin hemen kaptin yok öyle yagma
aa bu yavru CANE dizisinde de oynuyo, gözleri çok güzel evetelif74 yazdı:
Uçağın düşüşü ile ilgili palavrayı neden kabullendiler neden ayağa kaldırmıyorlar ki ortalığı?? ..fakat sun ve kate yalan söylemekten dolayı çok rahatsız görünüyorlardı.
Hugonun babasının hediye ettiği arabada panelde yazan rakalmarı gördünüz mü...
Adadan nasıl kurtulduklarını görebildiğimiz önemli bir bölümdü bence…Jack claire ile ilgili gerçeği de öğrendi…demekki daha önceki bölümde izlediğimiz zaman kate aaron ve jack i..jack herşeyi biliyomuş...bence kate e söylemedi? sizce??..
İnsan aslında bir anda bakınca aa benjamin e bak kendini feda etti diyor ama adamı artık çözdüm neticede kurtulacağını düşünüyor ya bir iki yumruğu göze almış )