jakob black
ne dedigini anlamiyorum fakat cok sempatik bir cocuk
jakob black
ne dedigini anlamiyorum fakat cok sempatik bir cocuk
Teksas da kitap yanlislikla satisa sunulmus. Ben dde hic istemesem de birkac ayrinti ogrendim.
Taylor, Jacob'dan bahsediyor Zeynep'cim. Kizilderili oldugunu falan soyluyor. Peruk taktigindan bahsediyor veeeeeee bir parca Kizilderili kani varmis kendisinde de ondan bahsediyor. Woow!
Cok seviyorum Kizilderilileri ben yaw. Bu yanimi da bilmiyordunuz degil mi? heh heh
Eski Amerikan-Kizilderili filmlerinde hep Kizilderilileri tutardim kafa derisi yuzdukleri halde.
Neyse konu dagildi
Sonra kitaptan en cok sevdigi yeri soylemesini istiyor roportaji yapan kisi.
O da Bella'ya soyledigi " Yari ciplak olusum seni rahatsiz ediyor mu?" sorusunun en sevdigi alinti oldugunu soyluyor, sebek.
Haberci, bu bolum icin can atiyorsun herhalde diyor o da evet deyip guluyor. Tam sebek yani.
Boyle iste.
Ay salak bunlar yaaaaserpil-hale-hande yazdı:
Teksas da kitap yanlislikla satisa sunulmus. Ben dde hic istemesem de birkac ayrinti ogrendim.
Neyse, zip it Serpil'cim.
O yuzden ayin 2sinden sonra internete bakmayacagim diyorum zaten.
Okuyanlar baslayacak yazmaya cunku. Gerci ben de cabuk okurum ama olsun. Sinir oluyorum spoilercilara. :-x
Yok yok agzim muhurlu. Imprint olayi yani. Hayatta soylemem.Hem dogrulugundan bile emin degiluim.Ama okuma askim o kadar arttiki , bir an once okumak icin neler vermezdim.Neyseki az kaldi.ladybug yazdı:
Ay salak bunlar yaaaaserpil-hale-hande yazdı:
Neyse, zip it Serpil'cim.
O yuzden ayin 2sinden sonra internete bakmayacagim diyorum zaten.
Okuyanlar baslayacak yazmaya cunku. Gerci ben de cabuk okurum ama olsun. Sinir oluyorum spoilercilara. :-x
Evet evet cok az kaldi, az daha dayanalim.
serpil-hale-hande yazdı:
Yok yok agzim muhurlu. Imprint olayi yani. Hayatta soylemem.Hem dogrulugundan bile emin degiluim.Ama okuma askim o kadar arttiki , bir an once okumak icin neler vermezdim.Neyseki az kaldi.
Mevhibe sen midnight sun in ilk chapterini okudunmu.
Edwardin Bellayi ilk gordugu anda nelerle mucadele ettigini, ne acilar cektigini iliklerine kadar hissettin mi?
Birkac gun sonra cikacak breaking down un ilk chapteri da cok ilginc? COk guzel.
Ay hissetmez miyim Serpil'cim? Hem de nasil.serpil-hale-hande yazdı:
Mevhibe sen midnight sun in ilk chapterini okudunmu.
Edwardin Bellayi ilk gordugu anda nelerle mucadele ettigini, ne acilar cektigini iliklerine kadar hissettin mi?
Edward zannettim kendimi resmen okurken. Kadin cok iyi bir yazar. Harika tanimlamalar yapiyor. Cok begendim. Dili cok sade ve akici.
Midnight Sun'i cikaracakmis bundan sonra, ne zaman belli degilmis. Ilk 13 chapterini yazmis bile.
Bir de baska bir kitabi daha var, o da pek populer onu da merak ediyorum. Adi The Host.
Carlisle: “I’ve seen vampire venom work miracles, but there are conditions that even venom cannot overcome.”
Carlisle: "Vampir zehirinin mucizeler yaratacabilecegini gordum ama bazi durumlarda vampir zehiri bile ustesinden gelemeyebilir."
NIye boyle dedi ki bu adam simdi..Kesin Ed in venom uyla ilgili.ladybug yazdı:
Carlisle: “I’ve seen vampire venom work miracles, but there are conditions that even venom cannot overcome.”
Carlisle: "Vampir zehirinin mucizeler yaratacabilecegini gordum ama bazi durumlarda vampir zehiri bile ustesinden gelemeyebilir."
Surda iki gun kaldi ama sabirsizlik ne kotu yahu,
MIdnight sun en kalin kitqabi olabilirmis.Olsa da bol bol Ed okusak keske.
YArin aksam cikiyor kitap.Nesli dayanir B&N in kapisina. .Kostumler hazirmi Neslicim.