25. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 1523242526273575125525 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 241 ile 250 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: P.S. I Love You.....TWILIGHT serisi...

jakob black

ne dedigini anlamiyorum fakat cok sempatik bir cocuk

2. Re: P.S. I Love You.....TWILIGHT serisi...

Teksas da kitap yanlislikla satisa sunulmus. Ben dde hic istemesem de birkac ayrinti ogrendim.

3. Re: P.S. I Love You.....TWILIGHT serisi...

Taylor, Jacob'dan bahsediyor Zeynep'cim. Kizilderili oldugunu falan soyluyor. Peruk taktigindan bahsediyor veeeeeee bir parca Kizilderili kani varmis kendisinde de ondan bahsediyor. Woow!

Cok seviyorum Kizilderilileri ben yaw. Bu yanimi da bilmiyordunuz degil mi? heh heh

Eski Amerikan-Kizilderili filmlerinde hep Kizilderilileri tutardim kafa derisi yuzdukleri halde.

Neyse konu dagildi

Sonra kitaptan en cok sevdigi yeri soylemesini istiyor roportaji yapan kisi.

O da Bella'ya soyledigi " Yari ciplak olusum seni rahatsiz ediyor mu?" sorusunun en sevdigi alinti oldugunu soyluyor, sebek.

Haberci, bu bolum icin can atiyorsun herhalde diyor o da evet deyip guluyor. Tam sebek yani.

Boyle iste.

Zey.neP yazdı:
    jakob black

ne dedigini anlamiyorum fakat cok sempatik bir cocuk

4. Re: P.S. I Love You.....TWILIGHT serisi...

serpil-hale-hande yazdı:
    Teksas da kitap yanlislikla satisa sunulmus. Ben dde hic istemesem de birkac ayrinti ogrendim.
    Ay salak bunlar yaaaa

Neyse, zip it Serpil'cim.

O yuzden ayin 2sinden sonra internete bakmayacagim diyorum zaten.

Okuyanlar baslayacak yazmaya cunku. Gerci ben de cabuk okurum ama olsun. Sinir oluyorum spoilercilara. :-x

5. Re: P.S. I Love You.....TWILIGHT serisi...

Yok yok agzim muhurlu. Imprint olayi yani. Hayatta soylemem.Hem dogrulugundan bile emin degiluim.Ama okuma askim o kadar arttiki , bir an once okumak icin neler vermezdim.Neyseki az kaldi.
    ladybug yazdı:
    serpil-hale-hande yazdı:
    Ay salak bunlar yaaaa

Neyse, zip it Serpil'cim.

O yuzden ayin 2sinden sonra internete bakmayacagim diyorum zaten.

Okuyanlar baslayacak yazmaya cunku. Gerci ben de cabuk okurum ama olsun. Sinir oluyorum spoilercilara. :-x

6. Re: P.S. I Love You.....TWILIGHT serisi...

Evet evet cok az kaldi, az daha dayanalim.

serpil-hale-hande yazdı:
    Yok yok agzim muhurlu. Imprint olayi yani. Hayatta soylemem.Hem dogrulugundan bile emin degiluim.Ama okuma askim o kadar arttiki , bir an once okumak icin neler vermezdim.Neyseki az kaldi.

7. Re: P.S. I Love You.....TWILIGHT serisi...

Mevhibe sen midnight sun in ilk chapterini okudunmu.

Edwardin Bellayi ilk gordugu anda nelerle mucadele ettigini, ne acilar cektigini iliklerine kadar hissettin mi?

Birkac gun sonra cikacak breaking down un ilk chapteri da cok ilginc? COk guzel.

8. Re: P.S. I Love You.....TWILIGHT serisi...

serpil-hale-hande yazdı:
    Mevhibe sen midnight sun in ilk chapterini okudunmu.

Edwardin Bellayi ilk gordugu anda nelerle mucadele ettigini, ne acilar cektigini iliklerine kadar hissettin mi?
    Ay hissetmez miyim Serpil'cim? Hem de nasil.

Edward zannettim kendimi resmen okurken. Kadin cok iyi bir yazar. Harika tanimlamalar yapiyor. Cok begendim. Dili cok sade ve akici.

Midnight Sun'i cikaracakmis bundan sonra, ne zaman belli degilmis. Ilk 13 chapterini yazmis bile.

Bir de baska bir kitabi daha var, o da pek populer onu da merak ediyorum. Adi The Host.

9. Re: P.S. I Love You.....TWILIGHT serisi...

Carlisle: “I’ve seen vampire venom work miracles, but there are conditions that even venom cannot overcome.”

Carlisle: "Vampir zehirinin mucizeler yaratacabilecegini gordum ama bazi durumlarda vampir zehiri bile ustesinden gelemeyebilir."

10. Re: P.S. I Love You.....TWILIGHT serisi...

ladybug yazdı:
    Carlisle: “I’ve seen vampire venom work miracles, but there are conditions that even venom cannot overcome.”

Carlisle: "Vampir zehirinin mucizeler yaratacabilecegini gordum ama bazi durumlarda vampir zehiri bile ustesinden gelemeyebilir."
    NIye boyle dedi ki bu adam simdi..Kesin Ed in venom uyla ilgili.

Surda iki gun kaldi ama sabirsizlik ne kotu yahu,

MIdnight sun en kalin kitqabi olabilirmis.Olsa da bol bol Ed okusak keske.

YArin aksam cikiyor kitap.Nesli dayanir B&N in kapisina. .Kostumler hazirmi Neslicim.