Özledim :roll:serpil-hale-hande yazdı:
Babam iyi. Hep seni soruyor.
Anne zekanla sasirtiyrsun beni..harry_potter yazdı:
Ben senin ve Ed'in mutluluğu için bir dünürler toplantısı yapayım diyorum. şarap kadehlerine de tavuk kanı doldururum böylelikle ne kadar jeste açık olduğumu görürler Ne dersin?
Di mi annecim.. Nasil anlatmis bana askini Edwrdim..Dunyada benim kadar sansli bir kiz daha varmidir ki. Neler hissetmis canim benim..harry_potter yazdı:
Midnight Sun'ı bitirdim ve umarım diğer tüm kitapları da tekrar Edward'ın ağzından yazar diye dua ettim Merlin'e.
Tabi her zamanki gibi beğenmedim diyeyim de siz de bir tarafınızla gülün
Tabe tabe diyeyim de sana inandigim beli olsun, hani begenmememissin ya.
Senin gibi bir anne olmami bekleme benden annecim.. Ben sorumlulugumun bilincinde bir kadinim..Sanan sorumsuzsun falan demedim sakin yanlis anlama. Ama ben buyum iste.
Ara konus N..e le..Yoksa esmeye soyleyecem o konusacak bak.harry_potter yazdı:
N...e'ye karışma. Kız aşık ne yapsın. Aşk gibi güzel birşey var mı ops:
Fazla sorumluluk hissediyorsun üzerinde. Biraz rahat bırak kendini Bella'cım.
Inandim:roll:harry_potter yazdı:
[size=large]My name's Ransom. Spunk Ransom.[/size]
Vizyon Tarihi... 16.01.2009
On yedi yaşındaki Isabella Swan babası Charlie ile birlikte yaşamak üzere küçük bir kasaba olan Forks, Washington'a taşınır. Burada yüz sekiz yaşında bir vampir olup, on yedi yaşında görünen gizemli sınıf arkadaşı Edward Cullen ile tanışır. Edward'ın ilk başlarda romantizmden uzak durmaya çalışmasına rağmen sonrasında bir birlerine aşık olurlar. Üç göçebe vampir James, Victoria ve Laurent geldiğinde Bella'nın hayatı tehlikeye girer ve Edward'ın ailesi Alice, Carlisle, Esme, Jasper, Emmett ve Rosalie onun hayatını çok geç olmadan kurtarmak için uğraşırlar.
Kaynak: Tiglon....