240. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 140190230238239240241242250290340 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 2.391 ile 2.400 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: New Moon Afisleri

bence gece matinesini dusunun siz..Bol Edward dozundan sonra gece uykuda tutmaz.Birinizini evinde sabaha kadar Edwird edwird diye surunursunuz..

S!BEL yazdı:
    Zey.neP yazdı:
    Serendipity yazdı:
    Abov, Victoria, git tabii.

Ama burada hanim kizlarimiz ezildi filan, izdiham oldu, geceden siraya girmek de gerekiyor.

Ama olsun, sen Nomad'sin, sana viz gelir.
    citir hanim kizlari ezerim ben esmecim merak etme sen
    dagilin leyynn.... edwIrd edwIrd diye bagiririm
    duyanda gercek sanir, bence sen hic bisi söyleme nolur nolmaz.

demek twilight hasilati cok iyi gidiyor, artik su ocak ayi gelsede bizimde katkimiz olsa degil mi Zeynep
    frankfurt'a gelsene gidelim, sabah matinesi var mi bakariz
    kahvaltidan sonra edward keyfi nasil fikir ama

2. Rolling Stone

Amanin

"Twilight is a metaphor for the virtues of chastity, but it's had the opposite effect," a chagrined Robert Pattinson told us shortly before the goth blockbuster slayed audiences in late November. "I get letters that say, 'I'm going to kill myself if you don't watch High School Musical 2 with me.' " It was a little nuts: girls rampaging through malls for a glimpse of a relatively unknown 22-year-old British actor who played a brooding bloodsucker named Edward. But so far, the London-raised Pattinson (whose breakout was a memorable part in the Harry Potter series) has stayed humble. In his next film, Little Ashes, he will play a young Salvador Dali, as his advisers mull a trusted plan for plucking an actor from the tweenscape: Get him a role that puts a gun in his hand. But, Edward-mania will be hard to forget. Says Pattinson, "A mother recently gave me her baby and asked, 'Can you please bite his head?' " MELISSA MAERZ

3. Re: Rolling Stone

cok eglenceli bir roprotaj..Konu kristen bve onun erkek arkadasi olunca yuzunun ifadesine, ve erkek arkadsiyla ilgili yaptigi ypruma dikkat.Bir de dazzled look harekti..

4. Re: Rolling Stone

5. Re: Rolling Stone

HA HA HA HA cok komik

serpil-hale-hande yazdı:
    cok eglenceli bir roprotaj..Konu kristen bve onun erkek arkadasi olunca yuzunun ifadesine, ve erkek arkadsiyla ilgili yaptigi ypruma dikkat.Bir de dazzled look harekti..

6. Re: New Moon Afisleri

serpil-hale-hande yazdı:
    bence gece matinesini dusunun siz..Bol Edward dozundan sonra gece uykuda tutmaz.Birinizini evinde sabaha kadar Edwird edwird diye surunursunuz..

S!BEL yazdı:
    Zey.neP yazdı:
    Serendipity yazdı:
    Abov, Victoria, git tabii.

Ama burada hanim kizlarimiz ezildi filan, izdiham oldu, geceden siraya girmek de gerekiyor.

Ama olsun, sen Nomad'sin, sana viz gelir.
    citir hanim kizlari ezerim ben esmecim merak etme sen
    dagilin leyynn.... edwIrd edwIrd diye bagiririm
    duyanda gercek sanir, bence sen hic bisi söyleme nolur nolmaz.

demek twilight hasilati cok iyi gidiyor, artik su ocak ayi gelsede bizimde katkimiz olsa degil mi Zeynep
    frankfurt'a gelsene gidelim, sabah matinesi var mi bakariz
    kahvaltidan sonra edward keyfi nasil fikir ama
    sabah matinesi heee
    frankfurtda mainzerlandstraße deki cinestara gittim gecen pazar, film cikisi koskoca twilight afisini görünce afalladim azicik, esime bak bak twilight benim bekledigim film dedim heyecanla... heyecanimi paylasmadi malesef
    frankfurtu birak münchene gidelim ayin 11. de, ogün kadinlara özel gösteri var ofiziell tarihinden 4 gün önce.....

Re: New Moon Afisleri

Zey.neP yazdı:

sabah matinesi heee
    frankfurtda mainzerlandstraße deki cinestara gittim gecen pazar, film cikisi koskoca twilight afisini görünce afalladim azicik, esime bak bak twilight benim bekledigim film dedim heyecanla... heyecanimi paylasmadi malesef
    frankfurtu birak münchene gidelim ayin 11. de, ogün kadinlara özel gösteri var ofiziell tarihinden 4 gün önce.....
    yok artik sekerim o kadar da degil benim kücük cocuklarim var. münchen ist so weit weg.. ama bak Sayid yada Jack gelseydi belki yok kim gelirse gelsin ben kimsenin pesinden gitmem, benim yapima uymuyor Zeynep cim. seninde saka yaptigini biliyorum zaten ))

sen gel frankfurt sinema konusunu yine düsün.
    valla ben en yakinimdaki sinemaya gitmeyi düsünüyordum ama dolby suraound degil galiba.. kasaba sinemasi gibi yani

bu Edward resmini yeni gördüm, yeni filmdeki hali böyle mi olacakmis.. üzgün vampir

8. Re: New Moon Afisleri

Sarkilari dinleyebiliyorum artik Serpil.

WinRar indirdim.

9. Re: New Moon Afisleri

S!BEL yazdı:
    Zey.neP yazdı:

sabah matinesi heee
    yok artik sekerim o kadar da degil benim kücük cocuklarim var. münchen ist so weit weg.. ama bak Sayid yada Jack gelseydi belki yok kim gelirse gelsin ben kimsenin pesinden gitmem, benim yapima uymuyor Zeynep cim. seninde saka yaptigini biliyorum zaten ))

sen gel frankfurt sinema konusunu yine düsün.
    valla ben en yakinimdaki sinemaya gitmeyi düsünüyordum ama dolby suraound degil galiba.. kasaba sinemasi gibi yani

bu Edward resmini yeni gördüm, yeni filmdeki hali böyle mi olacakmis.. üzgün vampir

benim icinde weit weg schwester, ay onlar bizim pesimizden gelsinler ayol
    gelemem tek basima taa frankfurtlara, yarim saatden fazla araba kullanamiyorum, konsentrem dagiliyor....
    sen gel bizim buraya, benim gittigim sinemada kücük kasaba sinemasi sadece tek bir odasi var dolby surround ama
    new moonda üzgün edwIrd olacakmis demek, kitaba göre cevirirlerse sadece basinda ve sonunda görecegiz onu zaten...... ama kitaba göre cevireceklerini sanmiyorum.