Günaydın.harry_potter yazdı:
Günaydın yoldaşlar.
Hiç güleceğim yoktu.
Biri benim yeşerten çayımı ne özelliği olduğunu bilmeden bana ikram etmiş.
İlahi.
Günaydın yoldaşlar.
Hiç güleceğim yoktu.
İlahi.
Gunaydin,
ulu cetemin saygideger uyeleri
Harry'nin arafa çıkmasına sinir oldum. Bulamamış mı başka birşey Rowling Hatun?
Sevgili dostum artık senin de evlenip barklanma zamanın geldi diyorum. Artık 148 yaşındasın, genç kız oldun. Senin de hayatına birinin girmesi gerek miyor munerdogan yazdı:
Günaydın yoldaşlar.
Hiç güleceğim yoktu.
İlahi.
Profösör size dedim. Siz benim 130 yıllık dostumsunuz. Size artık evlilik zamanınızın geldiğini de söyleyemeyecek miyim?
Bu arada arkadaşlar james 21 yaşında ölmüş. Yani kocam benden 120 yaş değil 129 yaş küçükmüş
Utanmadan yaziyorsun bunu yani bir deharry_potter yazdı:
Bu arada arkadaşlar james 21 yaşında ölmüş. Yani kocam benden 120 yaş değil 129 yaş küçükmüş
Ne yapayım?harry_potter yazdı:
Profösör size dedim. Siz benim 130 yıllık dostumsunuz. Size artık evlilik zamanınızın geldiğini de söyleyemeyecek miyim?
O kadar saç-baş düzelttim.
Birini beğeneyim bari..
Youtube calisiyor mu artik?
Bizim Herm'in bir kuvette baska bir kizla ciplak videosu var, onu koyacagim. Merk etmeyin, mustehcen degil. Nasil oluyorsa? Heee.
Yalniz, bu Emma 25 yasina varmadan, Playboy'un teklifini kabul eder, ben de buraya yaziyorum. Etmezse, ben soyunacagim, gerci o zamana kadar ben 40'ima gelirim, esprisi olmaz. :P
Money talks.
Herm, 18 yasini bitirmeyi bile bekleyemedin, ustundekileri atmak icin. Tuuuuu.
Prof. Sprout, Lucius'un abisi var, evi, arbasi var, dul.nerdogan yazdı:
Ne yapayım?harry_potter yazdı:
O kadar saç-baş düzelttim.
Birini beğeneyim bari..
Bir pastaneye cay icmeye gidersiniz, taniyin bakin birbirinizi...
Olur mu?
Bu kadar yas farki icin gonul ferman dinlemez de desek yemez sayin hocamharry_potter yazdı: