234. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 134184224232233234235236244284334 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.331 ile 2.340 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Lost S4 E 11

shushu yazdı:
    bu arada aklıma takıldı: Keamy Michael'ın silahı başına dayamıştı ya, o tetiği çektide silah patlamadı farkındamısın. Acaba silah boşmuydu, yoksa Michael'da birşeyler mi var, ne dersiniz
    Keamy silahı kafasına dayadı ama tetiği çekmedi, kaptan Michael'a ihtiyaçları olduğu hakkında keamy'yi kna etti ve keamy vazgeçti.

Ama bu Michael'in koruyucu meleği olduğu gerçeğini değiştirmez

medip yazdı:
    shushu yazdı:
    bu arada aklıma takıldı: Keamy Michael'ın silahı başına dayamıştı ya, o tetiği çektide silah patlamadı farkındamısın. Acaba silah boşmuydu, yoksa Michael'da birşeyler mi var, ne dersiniz
    Keamy silahı kafasına dayadı ama tetiği çekmedi, kaptan Michael'a ihtiyaçları olduğu hakkında keamy'yi kna etti ve keamy vazgeçti.

Tetigi cekti ama silah patlamadi.Sonra kaptana uzatip silahimi tamir et dedi hatta.

Michael daha once de dolu silahla intihar deneyip edememisti diye hatirliyorum,silah ateslenmemisti,var onda bir seyler.

4 sezon finali ile ilgili

lost finali hakkında da ufak bilgi vereyim hemen. haftaya (15 mayıs) yayınlanacak olan finalin ilk bölümünden sonra (there's no place like home: part 1) part 2 ve 3 için 29 mayıs'ı beklememiz gerekiyor, yani arada bir hafta boşluk olacak. allah hepimize sabır versin. (alıntıdır)

Meriç, Keamy silahı ateşledi. Bende ilk başta tam anlayamamıştım, ama bidaha baktım.
    Selay doğru söylüyor, kaptanada verdi silahı hatta tamir etsin diye.

Bu arada sanada söylemeden geçemeyeceğim: Edip tam bir fırlamaya benziyor valla, çok hınzır bakışlı, çok sevimli çıkmış, 41 kere maşallah. Allah Edip'i size, sizide Edip'e bağışlasın!!!

medip yazdı:
    shushu yazdı:

ha birde hani dr.'un boynu kesilmiş cesedi daha önce kıyıya vurmuşu ve bu haber gemiye gelmişti dr.'da yaşıyordu o ara, sonradan öldürüldü. Bu durumdan şunu mu anlıyoruz, gemi geçmiş mi oluyor??? Hani roketi'in adaya ulaşması farkı 32. dak. gibi...
    ayyy ben iyice karıştım... Help please

bence insanları adaya yollayan dharma değil charles widmore...benjamin linus ile çatışmaları ve onları öldürmeleri için...ama işler o şekilde gelişmedi tabi...
    shushu yazdı:
    2×14 de sayid’ in flashback’ inde kate’ in babasını ve elinde kate’ in resmini görüyoruz.
    [img align=left]2×14 de sayid’ in flashback’ inde kate’ in babasını ve elinde kate’ in resmini görüyoruz
    [img align=left]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/38157/thumb_kate_babasi_01.jpg[/img]

alın size ilginç bir bağlantı daha...
    Resimde gördüğünüz üzere Sayid’ i ırakta sorgulayan Kelvin Inman desmond’ un adada yanında kaldığı ve öldürdüğü Joe Inman.

[img align=left]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/38157/thumb_xxxdharmasorkman.jpg[/img]

Ya bu Dharma nasıl başarmış bütün bu seçtikleri kişileri aynı uçağa bindirmeye, helal valla

Ben,Dharma'nin C. whidmore'un oldugunu dusunuyorum.

Ben,karsi grupla Dharmadaki herkesi zehirleyip adanin koordinatlarini degistirdiginde whidmore'la bir savas baslatmis oldu,o yuzden ada benimdi yine benim olacak diyor gibime geliyor.

cift

Bende Dharma ile Charels Widmore'u kastetmistim, Selay gibi düsünüyorum
    SeL@y yazdı:

Ben,karsi grupla Dharmadaki herkesi zehirleyip adanin koordinatlarini degistirdiginde whidmore'la bir savas baslatmis oldu,o yuzden ada benimdi yine benim olacak diyor gibime geliyor.

dharma girişimcilik ve hanso vakfı kurucusu alvar hanso, charles widmore un bu adamla bağlantısı var mı bilemem ..

http://www.annecocuk.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=77579&forum=1&viewmode=flat &order=ASC&start=2140

http://www.annecocuk.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=77579&forum=1&viewmode=flat &order=ASC&start=2150

http://www.annecocuk.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=77579&forum=1&viewmode=flat &order=ASC&start=2160

SeL@y yazdı: