Merlin'in pantolonu adina, Dobby'i savunmaya Lily geldi.
Korkuyorum. (Narcissa)
Korkuyorum. (Narcissa)
Civik bebek olarak mi cevirmisler onu? Onun ne oldugunu biliyor musunuz? ya da tahmin?ayben yazdı:
okurken tüylerim diken diken olmuştuharry_potter yazdı:
Yapma Bella ya. Nasıl sevemedin. Tamam yaşlı Kreacher çok sevilecek türden değil ama Dobby çok tatlıydı. Bilmiyorum ingilizce versiyonunda Harry Potter lafını nasıl söylüyordu ama son kitapta yıkıldım Dobby ölünce.
Sanki evin en sevgili köpeği, yoldaşı ölmüş gibi oldum.
hala sana bööööööö diyeceğim Bella.
Son kitapta benim kesinlikle okumaktan sıkıldığım ve sevmediğim yeri Harry'nin arafta Dambuldore ile bir araya gelmesi idi. Hele orada cıvık bir de bebek vardı ya. Umarım yapmazlar.
o bebek kısmını
aslında kitabın o kısmını nasıl yapacaklar bekliyorum
birde son kısımda bizim evlendiğimiz bölüm için ne yapacaklar onu bekliyorum
Ben biliyorum ve simdilik yazmayacagim. Siz bir yorum yapin sonra yazayim.
Senin suyun isindi Bella. Hazirlan yikiycam seniSerendipity yazdı:
Korkuyorum. (Narcissa)
Narcissa'yim ben ablacim.ladybug yazdı:
Korkuyorum. (Narcissa)
Bana aci.
Oglum Draco'nun evlendigi ve bir oglan babasi oldugunu biliyorum. Gelinimin adi Astoria Greengrass imis, bu kitapta yazmiyordu di mi? Bu kizcagizin bir ozelligi var mi? Rowling'in sayfasinda kendisine ait bir sey bulamadim...
Ek: Evet, kitapta yazmiyormus adi, baktim simdi. Neden Rowling sayfasinda bu kizin adini vermis. Ve de ben neden bulamiyorum bu bilgiyi sayfada?
Ozelligi yokmus, kizkardesinin adi 5. kitapta geciyormus...Ben hatirladim hatta kizkardesini, Daphne ismini sevdigimden herhalde...
Who does Draco Malfoy marry?
Astoria Greengrass, younger sister of the Greengrass family. We meet Daphne Greengrass, part of Pansy Parkinson's Slytherin posse, in Book V when Hermione takes her O.W.L.s.
Kaynak: Time dergisi.
Sen cekil aradan Narcissa. Arada kaynama.Serendipity yazdı:
Narcissa'yim ben ablacim.ladybug yazdı:
Korkuyorum. (Narcissa)
Bana aci.
Silgi portkey'e tikla Nesli'cim. Sonra ekranin sag altinda bulunan kum saati var ya onun kolluna tiklayip tarihi 29/12/2007'ye getir ve kum saatine tikla. Kum saati donmeye baslayacak ve seni o tarihe goturecek. ( That is soooo cooool! ) Sonra kapinin koluna tiklayip ac. Masanin uzerinde bir kagit goreceksin. Onun uzerinde kim kiminle evli yazili. Daha once koymustum ben buraya ama sen gormedin sanirim.Serendipity yazdı:
Oglum Draco'nun evlendigi ve bir oglan babasi oldugunu biliyorum. Gelinimin adi Astoria Greengrass imis, bu kitapta yazmiyordu di mi? Bu kizcagizin bir ozelligi var mi? Rowling'in sayfasinda kendisine ait bir sey bulamadim...
Ek: Evet, kitapta yazmiyormus adi, baktim simdi. Neden Rowling sayfasinda bu kizin adini vermis. Ve de ben neden bulamiyorum bu bilgiyi sayfada?
2. olarak bilgisayarina itunes yuklemeni tavsiye ederim eger yoksa. Buradan yapabilirsin.
Sonra podcast'a gidip Harry Potter yazip arattir ve leaky-cauldron'un hazirlamis oldugu podcastlare bir goz at. Onlari dinlemeni tavsiye ederim 144 tane var. Hepsini dinleyemezsen bile 130 ve 131 nolu podcastlerde J.K. Rowling konuk. Ikisini mutlaka dinlemeni tavsiye ederim. Yuklemek istemezsen ben sana yollarim ben de var her ikiside.
Serendipity yazdı:
Cok hos.
Bu durumda Engin'in (Mr McGonagall diyelim, hatta Mr. McMinerva diyebilir miyiz, kendisine?) Quidditch oynarken kafasini vurmus diyerek seni dumur etmesini bekliyoruz gelecek sefere.
çok iyi ya. Yanlız hatırlatayım. Kocam James Potter. Yani ben Minerva McGonagall Potter oluyorum.
Ay söylemesi ayıp aynı James Potter'a benzer zaten
Birşey söyleyeceğim. Yüzde yüz emin olmamakla birlikte ben gelininin Astoria Greengrass olduğunu biliyordum. Yani kitaptan öğrenmiş olma ihtimalim yüksek değil mi?Serendipity yazdı: