olaabilir..Buldu lokumu.. ben bunu nasil terkettim diye hayiflaniyor gelecek deki kismetlrinin onunu kesmeye calisyor.SeL@y yazdı:
Charlie carpmis renee'yi sil bastan belli ki,s..'ya dis bilemisserpil-hale-hande yazdı:
S.. yu jacob in annesi sandi sanirim.. O diger kurt cocuklarin annesi sevgili annecigim ReneeS.. cigim.Serendipity yazdı:
Jacob'in annesi kim yahu?
Dunur Renee, basina beyzbol topu mu carpti?
harry_potter yazdı:
Yok ben bile senin kadar uçarı olamadım kızım. Gidip Esme'nin gelini olan sensin ben değil. Ki nenenin nenesi bile Esme'ye gelin olur ya neyse
Sadede geleyim. Ben bilmem kimin seni vampir yapıp yapmadığını. İlk kitaptan beridir vampirlerle dolaşıyor musun dolaşmıyor musun?
Ben asıl senin kurtadam arkadaşının annesine kılım ya neyse. Asıl işim kayınvalidenle değil Jacop taraflarıyla
serpil-hale-hande yazdı:
Annecim beni kendinle karistirma rici edicim.. Bugune kadar evde akli bir karis havada olan tek kisi sen, analik rolunu ustlenen de bendim..Benim gibi olgun bir kizdan akli bir karis havada diye bahsetmen ne ayip.. Seviyorum ben onu , bunu kabullensen iyi olur artik..hem sen nerden biliyon edwardin beni vampir yaptigini.harry_potter yazdı:
Merhaba Jessica. Bana kalsa hemen sana vermiştim Ed'i ama ah şu aklı bir karış havada kızım yok mu?efab yazdı:
reene hanım reene hanım asıl senin kızın yapıştı kaldı edwardcıma