medip yazdı:
shushu yazdı:
keamy'nin kolundaki alet belkide koordinatları kaybetmemesi içindir diye aklıma geldi, olur ya pilotuda öldürmek zorunda kalır acımasız dev adam.
-ilginç bir teori handecim, yani C. Shepard'ın babasının ölmediğine dair yazdığın, kafamı iyice karıştırdı. Acaba gerçekten ölmedimi???? Bize ölüm anı hiç gösterilmemişti di mi Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa???
-Birde Horace ep aynı ağacı devirdi durdu, yani o deviriyor, ağaç yerine geliyor ve yine deviriyor...v.s. fark ettiniz mi, ilginç....
keamy'nin kolundaki sanki senin söylediğinden farklı bir amaş içindi gibime geldi bana. hani, kaptan kendisini tehdit edince, yanlış hatırlamıyorsam vurmakla tehdit edince, kolundakini gösterdi; sanki, bende bu varken bana bir şey yapamazsın der gibiydi.
bence jack'in babası avustarlia'da öldü ama biraz önce ortaya atılan teroriye göre adaya geldiklerinde adaya gelmeden önceki hallerine dönüyorlara dayandırırsak baabsı da adaya gelmeden önceki haline dönmüş olamaz mı?
en nihayetinde fiziki olaraka uöakta bulunan birisiydi, olü olarak da olsa
evet, horace'nin devirdiği çamları
farkettim tabi ki, her hangi bir anlam yükleyemedim henüz, ama benim asıl daha çok ilgimi çeken, jonh'un uyandıktan sonra ben'in onun gördüğü rüya hakkında bir fikri varmış halidir.