Bugun ki alinti:
Jasper: “I can’t understand. I can’t bear this.”
Jasper: " Anlayamiyorum. Buna tahammul edemiyorum."
Bugun ki alinti:
Jasper: “I can’t understand. I can’t bear this.”
Jasper: " Anlayamiyorum. Buna tahammul edemiyorum."
Cok tatli kiz, sanirim Rob'a asik oldu.serpil-hale-hande yazdı:
Bellayi oynayan kiz da Rob i gercek Edward mi saniyor ney.KOnuusurken agzinin icine dusecek neredyes..
Bir roportajda cok yakisikli Rob demisti.
Rob da Rob yani, kiz ne yapsin...
SPOILER>>>>>>>>>
Mevhibe senin yazdiklarini esime citlattim, Edward'in lafini ettim, "Ben ucuncu kitapta Edward olecek diye umuyordum" dedi, cok kizdim kendisine.
Serpil, 1 Agustos gecesi kitabimi aliyorum ben. Sen ayirttin mi, B&N'da bir numara kendisi?
Su Avusturalyali kizlarimizdan once okumaya baslayalim hele.
Saka bir yana, ben bir haftada filan anca bitiririm herhalde, niye gecenin bir yarisi 16 liklarla siraya giriyorsam?
ladybug yazdı:
Bellayi oynayan kiz da Rob i gercek Edward mi saniyor ney.KOnuusurken agzinin icine dusecek neredyes..
Anaaa ,
Yok ben daha ayirtmadim,.Half.com da baktim pre-order yapiliyordu ama Avusturalyali hatunlari catlatmak istedigimizi bilmiyordum.
O zaman surekli aldigim half.comdan order yapayim gelsin. Ay acaba neler olacak..Stephenie oldurmyecek bu Bellayi icime dogdu ya.Kesin bu gciik Bella son ancda vazgecip Jake ine kosar. Ufff!Serendipity yazdı:
Rob da Rob yani, kiz ne yapsin...
SPOILER>>>>>>>>>
Mevhibe senin yazdiklarini esime citlattim, Edward'in lafini ettim, "Ben ucuncu kitapta Edward olecek diye umuyordum" dedi, cok kizdim kendisine.
Serpil, 1 Agustos gecesi kitabimi aliyorum ben. Sen ayirttin mi, B&N'da bir numara kendisi?
Saka bir yana, ben bir haftada filan anca bitiririm herhalde, niye gecenin bir yarisi 16 liklarla siraya giriyorsam?
ladybug yazdı:
Yok caniiiim, ben ilk gun okuyup kitabi, onlara "Edward soyle yapiyor" diye citlatacaktim da kismet olmayacak sanirim.
Aksam 6'dan itibaren bileklik vereceklermis, gece 12'de baslayacakmis satis, numarana gore...1'e kadar surer, dedi gorevli...
Kitabi ayirttim, C.tesi gidip pasa pasa alacagim, Cuma gece gece ne bekleyecegim, ne bu be?
Ama partiye goz atmaya gidecegim yine sanirim. Gorevli "Kostumle gelin, cekilis yapacagiz" dedi.
Varya Nesli,Serendipity yazdı:
Yok caniiiim, ben ilk gun okuyup kitabi, onlara "Edward soyle yapiyor" diye citlatacaktim da kismet olmayacak sanirim.
Aksam 6'dan itibaren bileklik vereceklermis, gece 12'de baslayacakmis satis, numarana gore...1'e kadar surer, dedi gorevli...
Kitabi ayirttim, C.tesi gidip pasa pasa alacagim, Cuma gece gece ne bekleyecegim, ne bu be?
Ama partiye goz atmaya gidecegim yine sanirim. Gorevli "Kostumle gelin, cekilis yapacagiz" dedi.
Allah bize akil fikir versin..Ben o saatte siraya falan girsem koca beni kesin bosr.Hayir Edwardin gelip sahip cikacagini bilsem onemli degilde. Nerde bizde Belladaki sans. O yuzden ben ancak bir iki gun sonra alirim.
SPOILERRR>>>>>>>>>>
Steph ew da verdigi roportsjda kitabin ilk bolumlerinde dugun olacagini soylemis. Hayal meyal degil gercek dugunolacakmis.Ulen bu kadin ilk bolume diugunu koyup agzimiza bali surecek sonrasinda surum surum surundurecek kesin.
Bugun ki alinti:
"Seth: “You’ll hurt her. Let her go.”"
Seth: "Canini yakacaksin. Gitmesine izin ver."
Enisteyi kinim kinim kiniyorum Neslican.Serendipity yazdı:
Iyi yapmissin kizmakla.
Iki gun internete girmiycem ben kitabi alana kadar, sonra da okurken giremem zaten.
Aman yok biz yasliyiz oyle gece bekleyemeyiz oralarda
Ben de pazartesi alacagim ne var?
Serendipity yazdı:
Bunun yalan ya da şaka olduğunu söyle Mev!ladybug yazdı:
Iki gun internete girmiycem ben kitabi alana kadar, sonra da okurken giremem zaten.