handevrem yazdı:
sahende yazdı:
MERİÇ SEN OKUMA NÜFFEN.
Ada nasıl hareket ediyor hadi bakalım.
Demek adayı bulamamalarının sebebi koordinatlarının sürekli değişmesiymiş. Şimdi sait nasıl bulacak adayı bakalım koordinatlar değişecek ya .
Nasıl taşıyacak adayı lock, bir mekanizma mı var ,belli ki var.
Bence onlar adayı taşıyana kadar sayid adaya çıkmış olur ..
aslında ada hareket etmiyor
bence de sadece pusulalarda, koordinatlarda bir değişiklik oluyor belki yine elektromanyetizma ile başarıyorlar bunu ..(eski sezonlarda vardı böyle bir pusula muhabbeti sayid mi bakıyordu ne?sürekli aynı yönü görüyordu)
Asıl bu keamy nin kolundaki alet ve ikinci protokol dediği neydi??
resimdeki kasadan aldığı protokolün kapağındaki dharma simgesi Tunus da Ben çölde uyandığında üzerindeki parkadaki dharma simgesi ile aynıymış bilginiz olsun
sahende yazdı:
SeL@y yazdı:
Zaman kavrami gercekten farkli ama.
Doktor,gemide hayattayken,bogazi kesilmis cesedi adada kiyiya vurdu.
Hani ilk Sayid ve Desmond helikopterle ayrildiklarinda Jack gideli 2 gun oldu derken fizikci de soylemisti ya zaman hakkinda bir seyler.
galiba, zamanda gidip gelebilen kişiler genç kalıyorlar, tabi ben de zamanda gidip geliyor acaba yaşlanmış mı yoksa daha öncede böyle mi görünüyordu, o kısım birazcık muamma şimdilik. ancak acaba diyebiliriz.
Aslında ben adadaki ve gemi arasındaki zaman farkını 31 dakika sanmıştım o fizikçi bu tip bi deney yapmıştı roketle?
...
şimdi bence jack in babasının öldüğünü bilmiyoruz aslında bu adam en son avusturalyada idi tamam jack cenazeyi almaya geldi ama o tabut boştu uçak enkazında bulduğunda...bu arada bir aldatmaca olabilir..
....
claire konusunda ben de çok şaşkınım çok rahat görünüyordu fakat bu ikisinin jacobla ne ilgisi olduğunu hiç anlamadım
John un babası konusunda bir şüphem yok benim işte o dolandırıcı sawyer ın öldürdüğü adam babasıydı..
john 5 yaşında çizmiş siyah dumanın resmini??Bana kalırsa sahip olduğu eşyalar sorulduğunda en son bıçağı bilerek yanlış gösterdi çocuk (john) sanki adamın onu almasını istemedi gibi geldi bana..ve prematüre doğmuş bir çok hastalık geçirmiş bilmem kaç katlı binadan düşmüş ve ölmemiş ..yaşaması gerekiyor gibi ??
Birde dikkat ettiniz mi horace ın locke a söylediği şeye
"What are you doing out here?"
"Building a place. A little getaway for me and the misses. No, I mean, sometimes you need a break from the D.I. you know? The Dharma Initiative?"
"kendim ve bayan için bir kaçış yeri inşa ediyorum, bazen dharma girişimcilik ten uzaklaşmaya ihtiyacı oluyor insanın..."
Burda bahsettiği bayan kim? acaba
....
o zenci biiyosunuz aynı zamanda naomiye görev veren hugoyu hastanede ziyaret eden oceanic havayollarının avukatı olduğunu iddia eden adam
Eğer zamanda yolculuk ediliyorsa gerçekten bu insanların yaşlı görünmemesi çok doğal.."geleceğe dönüş" filmini hatırlayın en basitinden
) hani çılgın prof. ve genç çocuk bir ileri bir geri zamanda gezdiler
) bu insanlar içinde bir anda 30 yıl önceye gitmek 30 yıl sonraya gitmek an meselesi ise tipleri aynı kalacaktır..Ölüpte dirilen yok aslında dikkat edin?yapımcılar çok ama çok akıllı başarılı artık ne denirse öyle bir senaryo geliştiriyorlar ki insan ilk anda bambaşka düşüncelere kapılıyor..
Sadece rüyalarında görülüyor mesajlar veriyorlar buda adanın yada seçilen olmanın bir özelliği olsa gerek..
Ve adada iyileşme diye birşey de yok bence?? aslında rose zaten kendi hissiyatını söylüyor, Ben zaten iyileşmedi, Jack desen apandisti aldırdı, John ? e ada eğer zaman farkı yaşıyorsa gerçek dünya ile bacaklarını kaybetmeden önce ki bedenini yaşıyor şu an o..
Bu arada tüm annelerin anneler gününü kutluyorum
)