228. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 128178218226227228229230238278328 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 2.271 ile 2.280 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Evet sapitmasin boyle kalsin.. Ben de soyle boyle oldugunu dusunmedim hatta Kristen e karsi buyuk ilgisi oldugunu dusunuyorum.Ama gel de benim kiskanc kocama anlat.. Bu cocuk sey diyor baska birsey demiyor. Yalniz bir de cok ici disinda bir cocuk. Kousurken planlayayim, dusuneyim , tartayim yok..O an icinden ne geliyorsa dam dam konusuveriyor.
    ladybug yazdı:
    Soyle boyle oldugunu dusunmuyorum.

Bu birden gelen sohret onu sasirtti cok. Umarim sapitmaz tek dilegim o.

Ayrica Kristen'a evlenme teklif etmis oldugunu biliyor muydunuz bizim sapsal oglanin.

Iki ayri roportajda okudum. Saka yoluyla yapmis ama yapmis ve ben gerceklik payi oldugunu dusunuyorum.

Bunu yazmdan edemedim daha fazla bakamaya vaktim yok foruma.

Gorusuruz yakinda twilight anneleri.

serpil-hale-hande yazdı:
    valla esimde gecen haberlerde izledi aynini soyledi neslicim. Bu cocuk o yonlu dedi ama ben kiskancliktan camur attigin dusunmustum. fakat Kristen e karsi asiri bir ilgisi var ama yzu bulamiyormus gibi geliyor bana. Sanki onu ortbas istiyormus gibi geliyor bilmiyorum ki.
    Serendipity yazdı:
    Bir sey soyleyecegim.

Robert, acaba soyle boyle mi?

Domates atmayin kafa, sunu diyecegim...

Edward olmanin en iyi 5 yanini siralamis, bir tanesi "Cok guzel peacock ceketim var" diyor.

Bir de kitap versiyonuna gore "Jessica'yi b....rirdim." demis. Maco mu gorunmeye calisiyor, nedir?

Nerede okudugumu hatirlamiyorum, uzgunum. Gecen gece okudum, alintilamadim.

Bu ne canim?

2. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Dikkat et kuzucugum cok gezenin ayagina cop batarmis..Bu jacob eni yoldan cikariyor.. Babaannenle kpnusup seni disiplin yapma zamanimiz geliyor sanirim.
    ladybug yazdı:
    serpil-hale-hande yazdı:
    Evlenmedim mi..Sen de kendini oyle avut..NMevhibenin neden durmadan bana anne dedigini saniyorsun sen. Uyan da baliga gidelim guzelim.Ati pardonedwardi alan Volturiyi coktan gecti de hayatta en cok istedigi seyi kucagina bile verdi naber.
    efab yazdı:
    daha evlenmedin du bakalım allah allahh edward etrafına baksın gözü gönlü açılsın bi
    HA HA HA

Gunaydin Jessica teyze.

Merhaba annecim , gecen gece cok gec geldim sizi gormedim.

Jacobla guzel vakit gecirdik saatin farkina varmamisim.

Dokundum hepinize tek tek
    Nessie

Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Amanin, Isabella'm Swan'im...

Seyretmis de gelmis filmleri.

Dun sen aklimdaydin, "Su anda sinemadadir, beyzbol sahnesini seyretmistir, sunu bunu seyreiyordur." diye dusundum.

Son sahneyi sevdin mi gelincigim?

Spoiler'siz tartisalim soyle senle bir yerlerde gulum.

4. Re: New Moon Afisleri

Onlar gercek afis dgeil Meric. Izleyicilerin yaptigi amator afisler. Kendilerince tarih eklemisler..Cekimler mart ayinda baslayacak. Bir anlami yok yani.
    medip yazdı:
    New Moon'un afişlerindeki 01.01.08 de ne ola ki?

Re: New Moon Afisleri

Size bugünkü Twilight maceramızı anlatayım
    Göz doktorunda sıra bekliyoruz, Edip'e hazır hastaneye gelmişken tam kan tahlili falan mı yaptırsak diye konulyuroduk eşimle, bana dedi ki "sen dayaanmazsın şimdi edip'ten kan alınırken görmeye".
    Evet, haklısın, dayanamam, ben bir vampirim ne de olsa, uzakta durmamda fayda var, dedim..
    Ay, sen de iyice olaya girdin haa, eminim Edward'a benzemiyorum diye üzülüyorsundur bile, diye sitem etti kocacım.

Çok mu acımasız davrandım acaba

Ya Mevcan, biz ayni roportaji mi okuuk acaba, evet ben de hatirliyorum.

Kristen'a sormuslar, o da demis ki "Evet ne kadar ciddiydi bilmiyorum, ama boyle bir sey var." diye...Evlilik teklifi hakkinda.

Roportaj sende var mi, ekle n'olur gulum, merlin hatiri icin.

Ben google'a baktim, bulamadim.

7. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Son sahneyi sevdim annecim. Gelecek kitaplarin / filmlerin onunu acik birakmislar iyi olmus..Dizi film havasinda bitmis..merakla bekliyoruz diyoruz napalim. :roll:

Evet seninle biryerlerde tartisalim annecim. hem su kizin durumunu da konusmamiz lazim..iyice yoldan cikti bu cocuk..
    Serendipity yazdı:

Dun sen aklimdaydin, "Su anda sinemadadir, beyzbol sahnesini seyretmistir, sunu bunu seyreiyordur." diye dusundum.

N....e mi?

Onu V.....i islah etsin...

serpil-hale-hande yazdı:
    Son sahneyi sevdim annecim. Gelecek kitaplarin / filmlerin onunu acik birakmislar iyi olmus..Dizi film havasinda bitmis..merakla bekliyoruz diyoruz napalim. :roll:

Evet seninle biryerlerde tartisalim annecim. hem su kizin durumunu da konusmamiz lazim..iyice yoldan cikti bu cocuk..
    Serendipity yazdı:

Re: New Moon Afisleri

serpil-hale-hande yazdı:
    Onlar gercek afis dgeil Meric. Izleyicilerin yaptigi amator afisler. Kendilerince tarih eklemisler..Cekimler mart ayinda baslayacak. Bir anlami yok yani.
    medip yazdı:
    New Moon'un afişlerindeki 01.01.08 de ne ola ki?
    Çok tutarsız sallamışlar öyleyse, 2008 geçeli 1 sene oldu demeli bu yeni yetmelere.

(not: Yeni ay 2008'den önce yazılmadı, di mi?)

10. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Serendipity yazdı:
    Ya Mevcan, biz ayni roportaji mi okuuk acaba, evet ben de hatirliyorum.

Kristen'a sormuslar, o da demis ki "Evet ne kadar ciddiydi bilmiyorum, ama boyle bir sey var." diye...Evlilik teklifi hakkinda.

Roportaj sende var mi, ekle n'olur gulum, merlin hatiri icin.

Ben google'a baktim, bulamadim.
    Video halinde var..Acces Hollywood roprtajiydi.. Kiz herkese teklif etmistir o uzden kenidimi ozel hissettirmedi bu teklif bana dedi...Robb da ben hemen her gordugum kiza teklif ederim dedi. Ama cekimler sirasinda 3-4 defa teklif etmis.. Birincisiini anladik sakaydida dihgerleri noluyor dimi. :roll: