227. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 127177217225226227228229237277327 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.261 ile 2.270 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Lost S4 E 11

sahende yazdı:
    Anci yazdı:
    1.sezon 10.bölümdeyim.
    Yetiştim sayılır size

İmza : Anci Bond

Not: Hala bir kahramanım yok filmde.Herkes sıyırmış,özellikle seçilip uçak düşürülmüş sanki
    offf çok az kalmış be hatice sadece 90 na yakın bölüm hehehehe.
    meriç'in de dediği gibi 3 lastik ve bir araba a böylemi dediydi meriç
    Olsun ben bu şekilde bu forumu bulandırayım da görün siz

İmza: Bond Anci Bond

Adada,eskilerden yasli kimse varmiydi,hatirlayamadim?

Herkes seyrettiyse baska sorularim da olacak?

izledim ...ve diyorum ki ya tahminimizden çok daha büyük bir kurgu çıkacak karşımıza ya da herşey tek bir cümle ile açıklanacak kadar basit olacak sanırım....

SeL@y yazdı:

selaycığım o adada aynı yaşta kalanlar var bunu söylemek lazım kafan o yüzden bulanmasın yani.
    hani ben'in küçüklüğünde karşısına çıkan kişi vardı ya şu an da yanında ama hala aynı yaşta .

sahende yazdı:
    SeL@y yazdı:

selaycığım o adada aynı yaşta kalanlar var bunu söylemek lazım kafan o yüzden bulanmasın yani.
    hani ben'in küçüklüğünde karşısına çıkan kişi vardı ya şu an da yanında ama hala aynı yaşta .
    Evet,ondan takildim Sahendecim,hic biri mi yaslanmiyor nedir yani diye.
    John'in cocuklugunda da ayni adam var.
    Bir de Horace,Ben'in babasina adadaki isi ayarlayan adammiydi?
    Ilk geldiklerinde iskelede karsilayan,sanirim Ben'in dogumunda da karisiyla birlikte vardi.
    Hepsi ayni adam degil mi?

SeL@y yazdı:
    sahende yazdı:
    SeL@y yazdı:

Evet,ondan takildim Sahendecim,hic biri mi yaslanmiyor nedir yani diye.
    John'in cocuklugunda da ayni adam var.
    Bir de Horace,Ben'in babasina adadaki isi ayarlayan adammiydi?
    Ilk geldiklerinde iskelede karsilayan,sanirim Ben'in dogumunda da karisiyla birlikte vardi.
    Hepsi ayni adam degil mi?
    selay sükunet iel bekliyorum bunun açıklaması olmalı elbette.
    bana göre genetik bilimide var bu işin içinde gibi geliyor.
    Hani klonlama gibi birşeyler çıkabilir gibime geliyor ama bakalım hayırlısı, biz ne düşünücez senaristler düşünsün nasıl bağlayacağız diye olayları.
    o zenci de yaşlanmayanlardan birisi, hugoyu ziyarete de gelmişti hatırlarsan.
    çok çelişkili ve karmaşık oldu bu bölüm, peki john'un babası kim , gerçekten sandığıkişi mi.
    gördüğün üzere seçilmiş olanlar çocukluklarından itibaren takip ediliyorlar.
    örnek jack,claire,jhon, ben... diğerlerini de adım kadar eminim çocukluklarından beri takip ediyorlardı. adamlar özel okul bile kurmuşlar baksana.

Zaman kavrami gercekten farkli ama.

Doktor,gemide hayattayken,bogazi kesilmis cesedi adada kiyiya vurdu.

Hani ilk Sayid ve Desmond helikopterle ayrildiklarinda Jack gideli 2 gun oldu derken fizikci de soylemisti ya zaman hakkinda bir seyler.

SeL@y yazdı:
    Zaman kavrami gercekten farkli ama.

Doktor,gemide hayattayken,bogazi kesilmis cesedi adada kiyiya vurdu.

Hani ilk Sayid ve Desmond helikopterle ayrildiklarinda Jack gideli 2 gun oldu derken fizikci de soylemisti ya zaman hakkinda bir seyler.
    galiba, zamanda gidip gelebilen kişiler genç kalıyorlar, tabi ben de zamanda gidip geliyor acaba yaşlanmış mı yoksa daha öncede böyle mi görünüyordu, o kısım birazcık muamma şimdilik. ancak acaba diyebiliriz.

ben şimdi mutfağa bir gireyim , 2 dakikada zeytinyağlı fasülye pilav yapayım. evdekiler sevinsin yazık
    siz yazın aklınıza gelen birşey olursa döndüğümde bakarız.
    hadi bye.

MERİÇ SEN OKUMA NÜFFEN.

Ada nasıl hareket ediyor hadi bakalım.
    Demek adayı bulamamalarının sebebi koordinatlarının sürekli değişmesiymiş. Şimdi sait nasıl bulacak adayı bakalım koordinatlar değişecek ya .

Nasıl taşıyacak adayı lock, bir mekanizma mı var ,belli ki var.