223. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 123173213221222223224225233273323 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.221 ile 2.230 arasındakiler gösteriliyor.

Re: ilginç

sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    Ve tüm olanlara sawyer küçükken şahit olmuş değil mi?
    sahende yazdı:
    Nartaneleri yazdı:
    Birde benim dün kafama takildi tekrar biraz türkcesini
    izledim bu sawyerin annesini John lockun babasi kandirmis
    dimi bosanmalarina sebeb olmus bu yüzden sawyer adini
    almis yani hepsinin birbiriyle baglantisi var belkide bu yolcu listesi bilerek hazirlandi ay ne bileyim kafa yorucu valla
    boşanmalarına sebep olmamış babası annesii öldürmüş ve intihar etmiş.
    Yanlışsam düzeltin kızlar kafalar karışık benim.
    John lock'un babasının o zamanki takma ismi sawyer mış. Sawyer da intikam için beklemiş hep hatta bir kişiyi john'un babası diye vurmuş yanlışlık olmuş yani.
    evet handeciğim sawyer yatağın altındaydı bütün olaya şahit olmuş.
    Şahende,
    'annesini öldürmüş ve intihar etmiş' derken neyi kastettin anlamadım

üvey babası annesini öldürdükten sonra intihar etmiş mi demek istedin? adamın yaşadığını gördük.

medip yazdı:
    Şahende,

üvey babası annesini öldürdükten sonra intihar etmiş mi demek istedin? adamın yaşadığını gördük.
    Sawyer'in babası Sawyer'in annesini öldürmüş,daha sonra da intihar etmiş

medip yazdı:
    sahende yazdı:
    handevrem yazdı:
    Ve tüm olanlara sawyer küçükken şahit olmuş değil mi?
    sahende yazdı:
    Nartaneleri yazdı:
    Birde benim dün kafama takildi tekrar biraz türkcesini
    izledim bu sawyerin annesini John lockun babasi kandirmis
    dimi bosanmalarina sebeb olmus bu yüzden sawyer adini
    almis yani hepsinin birbiriyle baglantisi var belkide bu yolcu listesi bilerek hazirlandi ay ne bileyim kafa yorucu valla
    boşanmalarına sebep olmamış babası annesii öldürmüş ve intihar etmiş.
    Yanlışsam düzeltin kızlar kafalar karışık benim.
    John lock'un babasının o zamanki takma ismi sawyer mış. Sawyer da intikam için beklemiş hep hatta bir kişiyi john'un babası diye vurmuş yanlışlık olmuş yani.
    evet handeciğim sawyer yatağın altındaydı bütün olaya şahit olmuş.
    Şahende,

bilmem neyi demek stedim ki ben bilmiyorum unuttum
    meriç dur bir ya sawyer'ın babası üvey babassımıydı ben öz diye hatırlıyorum ve annesini öldürüp intihar ettiğini yanlışmıyım yaw. nasıl olur.

sahende yazdı:

meriç dur bir ya sawyer'ın babası üvey babassımıydı ben öz diye hatırlıyorum ve annesini öldürüp intihar ettiğini yanlışmıyım yaw. nasıl olur.
    üvey ve hatta annesinin sevgili de olabilir net hatırlayamadım

cümle düşük sadece şahende, yanlış hatırlayıp hatırlamadığını sormadım, sadece anlamadım
    kim öldürüldü kim intihar etti.
    anne öldürüldükten sonra intihar etmiş olamayacağına göre, baba olan sawyer de hala yaşıyor olduğuna göre (en azında jonh ile davalarında ve adaya getirlişinde yaşadığını gördük) o da intihar etmiş olamaz.

intihar ettiğini söylediğin kişinin kim olduğunu anlayamadım kurduğun cümlenden sadece

gülhan.e yazdı:
    medip yazdı:
    Şahende,

Sawyer'in babası Sawyer'in annesini öldürmüş,daha sonra da intihar etmiş
    yahu sawyer'ın babası dediğiniz adam, annesinin birlikte olduğu ve kendisini öldürdüğü ve dolayısı ile genç sawyer'ın namı diğer tom ford'un peşine takıldı ve aynı zamanda Jonh Lock'ın babası değil miydi

sahende yazdı:
    gülhan.e yazdı:
    sahende yazdı:
    sonracığıma hatice 6. bölğme gelince 90, 100 diycez
    olmadı baştan
    hatice hırs yaptı şimdi sonuncu bölümü izliyor galiba
    yok sanmam sırasıyla izler..en son konuştuğumuzda kızını uyutmaya gidiyordu,sızıp kalmamıştır inşallah

medip yazdı:
    sahende yazdı:

cümle düşük sadece şahende, yanlış hatırlayıp hatırlamadığını sormadım, sadece anlamadım
    anne öldürüldükten sonra intihar etmiş olamayacağına göre, baba olan sawyer de hala yaşıyor olduğuna göre (en azında jonh ile davalarında ve adaya getirlişinde yaşadığını gördük) o da intihar etmiş olamaz.

intihar ettiğini söylediğin kişinin kim olduğunu anlayamadım kurduğun cümlenden sadece
    o cümleyi ben öyle kurmadım bu notebook'un tuşlarında yazmakta zorluk çekiyorum da ondan öyle olmuş.
    Bu bahsettiğimiz kişi john lock'un babası değil zaten meriç. Josh halloway'in babası , annesini vurup arkasından da intihar ediyor, sebebi de john lock'un dolandırıcı babası.

sahende yazdı:
    medip yazdı:
    sahende yazdı:

o cümleyi ben öyle kurmadım bu notebook'un tuşlarında yazmakta zorluk çekiyorum da ondan öyle olmuş.
    Bu bahsettiğimiz kişi john lock'un babası değil zaten meriç. Josh halloway'in babası , annesini vurup arkasından da intihar ediyor, sebebi de john lock'un dolandırıcı babası.
    intihar eden adamın mı taaaa vustralyalar'a kadar peşine takılıyor sawyer'ımız..
    peki adaya getirilip, sawyer'ın bir an kendisi ile yalnız kalmak isyediğini söylediği ve kendisini bir güzel benzettiği adamın da jonh lock'un babası olduğunu hayretler içinde izlemedik mi?

yaaa meriç kafamı karıştırdın sen benim ya.
    baştan izlemem lazım bari kaçıncı sezon kaçıncı bölümdü onu söyleyin şu sawyer'ın babasının eşini furduğu bölümü izleyeyeim.

sahende yazdı:
    yaaa meriç kafamı karıştırdın sen benim ya.
    baştan izlemem lazım bari kaçıncı sezon kaçıncı bölümdü onu söyleyin şu sawyer'ın babasının eşini furduğu bölümü izleyeyeim.
    hatırlamıyorum tabi kaçıncı bölümdü
    şunu soralım o zaman:
    Sawyer'in Avustarliya'ya neden gitti?
    Sawyer elinde silahla yanlış ihbar alarak bir sosisçiyi neden vurmak istedi?
    Sadece bunlar adamın intihar etmediğini gösteren işaretler değil mi?

Ada'daki Sawyer ve jonh Lock'un babasının karşılaşmasını hatırlamıyor musun?

Ayrıca ben hala Jonl Lock'un babası olan ve böbreğini çalan adamın nedense onun gerçek babası olmadığını düşünüyorum. Adam durduk yerde ortaya çıktı, gerçekten o olduğuna kanıt nedir? Komplo gibiydi.