213. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 113163203211212213214215223263313 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.121 ile 2.130 arasındakiler gösteriliyor.

Re: 4x 11. bölüm fragmanları

handevrem yazdı:
    shushu yazdı:
    şimdi aklıma takılanlar 10. bölüm ile ilgili:

-Jack'in okuduğu gazetede birşeyler var, sanki baseball maçı ile ilgili birşey yazıyordu, banada Jack'in others'lar tarafından ilk kaçırıldığında Ben'in ona tarihi ıspatlamak adına gösterdiği baseball maçı geldi, bir bağlantı olabilir mi, geriye dönüp o bölümü bulup bakmak lazım, ha birde gazeteyi iyice incelemek lazım ne dersiniz, olabilir mi???

..........
    izledim hem 10. bölümü hemde 11.in fragmanlarını...önce şunu söyliim:
    1.bu bölüm çok fazla sorulara cevap veren bir bölüm değil daha çok geçiş bölümü gibiydi kesinlikle 11. bölümü bekliyorum çok heyecanlı gibi göründü bana(fragmanlardan anladığım kadarıyla...)
    2.Son sahnede gözlerim doldu yazık ya orda öylece ağlıyor sawyer kucağına alınca sustu ..bebek neticede.
    3. 3. sezonun son bölümünü hatırlayın hani jack sakal bırakmış kate le havaalanı gibi bir yerde buluştuğunda kate gitmem lazım beni arar-bekler gibi bir laf etmişti o zaman doğal olarak sawyerdır demiştim ben ama tabi sawyer adada kalmış??(jack öyle dedi kate e " o geride kaldı ben burdayım") Kate aaronı mı kastetmişti acaba??
    4. Oceanic 6- oceanic altılısı kimler arkadaşlar bana bi sayarmısınız??

Şule senin yazdığın gibi ben de izlerken o tip birşey hatırladım (gazetedeki red sox haberiyle ilgili)ama bakacağım eski bölümlerin özetlerine tekrar emin değilim çünkü..

shushu yazdı:
    ........

-Eğer 11. bölüm fragmanlarını seyrettiyseniz, sanki ölüler o adada canlanıyorlar, gerçi Jack'in babası zaten adada ölmemişti, ama yinede canlanmış olabilir bir şekilde, ya da???

-Rose'un Jack'in ameliyatı ile dediği söz de ilginçti, "bu adada iyileşiliyor, hastalanılmıyor" eeeee, Jack nasıl hastalandı???

- Acaba neden Jack "onu yetiştirmemesi gerekn kişi" %90 Aaron'dur herhalde bahsedilen...

-Ha birde Jack ne zaman babasını görür gibi olsa, şu zenci dr.kadın çıkageldi, acaba niyeeee???
    Jack adada hastalandı çünkü...Ben de mesela adada hastalandı o yüzden iyileşmiyorlar sanırım?

Bende Aaron olduğunu düşünüyorum..

zenci kadın konusunu bilemiyorum..

Benimde anlamadığım şu (gerçi gerçekten ölüler adada canlanıyorsa onu bilemem ama)
    Jackin ve tabi claire in babası en son claire göründü tamam ama adamı Miles da gördü??(Miles ın medyumluk gibi bir özelliği var ondan dolayı mı görebildi?? o zaman jackin babası gerçekten ölü??)
    Charlie de diyelim öldü dirildi? artık bunlar zaman atlamaları olamaz...nedir sizce peki???

birde 3 saatlik sezon finalinden bahsediyorlar mayıs sonunda..??

miles ölüleri görmüyor duyuyor sadece, duyduklarının ölü olduğunu biliyor. Miles jack'in babası için normal insandan bahseder gibi bahsetti zaten.
    sezonun ilk bölümnde kate in bekler dediği kişi büyük olasılıkla aron idi. sawyer diyenler olmuştu ben sawyer değil demiştim bakalım ne çıkacak.

şahende oceanic 6 lısı kimler?(birşey aklımda onu yazıcam)

unuttuk iyice 6 lıyı.
    sayalım bakalım kaç kişi varmış.
    hugo,
    jack,
    sayit
    kate
    sun
    ve????????? aron mu , olmaz aron listede yoktu çünki.

?hangi listede...oceanic 6 lısı jack,hurley,sayid,kate,sun ve aaron ise Jin ile 7 kişi eğer aaron yoksa 6 kişi peki neden aaron olmasın??

sahende yazdı:
    unuttuk iyice 6 lıyı.
    hugo,
    jack,
    sayit
    kate
    sun

handevrem yazdı:
    ?hangi listede...oceanic 6 lısı jack,hurley,sayid,kate,sun ve aaron ise Jin ile 7 kişi eğer aaron yoksa 6 kişi peki neden aaron olmasın??

sahende yazdı:
    unuttuk iyice 6 lıyı.
    hugo,
    jack,
    sayit
    kate
    sun
    aeron uçuş listesinde yoktu hande.
    Ona kalırsa ben var ama ben de listede yok ve zaten onların gelişi farklı oldu, bilindiği gibi ben durduk yerde beliriveriyor zaman mevzusu yani.
    6lının uçak listesnden olması gerekiyor. zaten hatırla uçaktan 8 kişi kurtulmuşlar 2 kişi ölmüş diye anlatılıyor hep. yani aron uçak düştüğünde piysada yoktu zaten doğal olarakta 6 kişinin içinde değildi.
    6. kişiyi sır gibi saklıyorlar bakalım kim çıkacak.

anladım..yok zaten ben in uçakla kazayla falan hiç ilgisi yok o tamam, ama ben hep şöyle algıladım yolcu listesi değil de kaza sonrası (neticede annesinin karnındaydı)hayatta kalanlar olarak, ve çok ilginç bu kesinleşmediği halde okuduğum birçok yerde jin yerine aaron oceanic 6 olarak yazılıyor..peki iki soru daha;
    1.Kate sawyer a bir söz vermiş ya hani e peki ben hiç öyle bir diyalog hatırlamıyorum kate ve sawyer arasında? ne sözü verdi??

2. Jack gazetede küçük bir ilan görüp bir cenazeye gitmişti ya 3. sezon da (son bölümde galiba yanlış hatırlıyor olabilirim..) cenazenin olduğu yerdeki adamın söylediği şeyi hatırlıyorum: aslında bir tören düzenlenecekti ama kimse gelmedi...kimin cenazesiydi acaba??

handevrem yazdı:
    anladım..yok zaten ben in uçakla kazayla falan hiç ilgisi yok o tamam, ama ben hep şöyle algıladım yolcu listesi değil de kaza sonrası (neticede annesinin karnındaydı)hayatta kalanlar olarak, ve çok ilginç bu kesinleşmediği halde okuduğum birçok yerde jin yerine aaron oceanic 6 olarak yazılıyor..peki iki soru daha;
    1.Kate sawyer a bir söz vermiş ya hani e peki ben hiç öyle bir diyalog hatırlamıyorum kate ve sawyer arasında? ne sözü verdi??

2. Jack gazetede küçük bir ilan görüp bir cenazeye gitmişti ya 3. sezon da (son bölümde galiba yanlış hatırlıyor olabilirim..) cenazenin olduğu yerdeki adamın söylediği şeyi hatırlıyorum: aslında bir tören düzenlenecekti ama kimse gelmedi...kimin cenazesiydi acaba??
    Ben bu yüzden teorileri okumuyorum ya hande. kendim mantık üretmem gerekli.
    Aron bana göre 6 lının içinde olamaz.
    kate ve sawyer arasında geçen dialog henüz izlemediğimiz bir bölümde olsa gerek.
    Belki sawyer kate'den çocuğunu blmasını filan istemiş olabilirmi. Aaron ile ilgili sahnelerde belki bebekten etkilendi ve kendi çocuğu aklına geldi ve kate giderken çocuğunu bulmasını filan istemiş olabilir . Ama o dialoğu biz henüz görmedik.

Cenazenin kim olduğu hal abilinmiyor değilmi çok teoriler yapmıştık bununla ilgili ama şuan o kişinin kim olduğu hakkında bilgim yok. Acaba diyorum kate'in annesi filan olabilir mi.
    Birde kate ile jack evleneceklermi ki. Evlenirlerse ayrılacakları kesinde (4. sezonun ilk bölümünden çıkardığıma göre)

Sahende,dunku bolumde Jack Hugoyla Kate hakkinda konusurken,mahkemeden sonra eve geri dondugune dair bir konusma yapti.
    Ben onu Kate'in ciktigi mahkeme olarak dusundum,sonrasinda kapisinda konustuklari.

SeL@y yazdı:
    Sahende,dunku bolumde Jack Hugoyla Kate hakkinda konusurken,mahkemeden sonra eve geri dondugune dair bir konusma yapti.
    Ben onu Kate'in ciktigi mahkeme olarak dusundum,sonrasinda kapisinda konustuklari.
    ben de kate'in mahkemesi olarak algıladım selay. hani kahve içmeye çağırdıydı aeron'u görmeden görüşemeyiz demişti kate di mi.
    Tarihlere dikkat etmemiz gerekiyor filmi anlamak için.

bende de tam tersi teorileri okudukça kendim daha çok birşeyler üretebiliyorum..sawyerın kızı için olabilir doğru.
    ve bencede kate ve jack evlenmeyecek.