21. Sayfa - Toplam 22 Sayfa var BirinciBirinci ... 1119202122 SonuncuSonuncu
Toplam 211 sonuçtan 201 ile 210 arasındakiler gösteriliyor.

Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

tesekkurler cat, hepimizinki kutlu olsun

nasil durumlar okulda? bizimkinin haftada bir-iki sinavlar devam ediyor...

bizim okulda yabanci diller haric hic sinav kalmadi ))) odevlerde ona keza resmen gidip geliyorlar bos bos....bir performans sunumu mu ne var onun icin habire cikti al resim cek vs ile geciyor gunler.

yuzme acayip yogun yarislarin hepsi ustuste geliyor...

gorunen o ki artik basbasa kaldik forumda cat

o kadar yogunluktan sonra rahatlasinlar birak, bak en azindan yuzme yarislarina rahat rahat katilir...bol sans...

yazmiyorum sanmayin ki sizi unuttum. sadece iki haftadir yuzme yarislarindan cok yogunuz (((

iyi neyse cat, en azindan sinavlarinin bittigi doneme denk geldi...

bizimkinin de haftaya son bi sinavi kaldi. zaten okul sizinkilerden bir hafta once kapanacak. tatil basliyor bizimkine

bizimkinin tatili bugun itibariyle basladi arkadaslar zaman ne cabuk geciyor, ortaokula baslayacaklar eylulde...
    ince bir odev kitapcigi var, bir de Fr'dan...uc tane de okuma kitabi listesi var, onlari alacagiz...

canim guzel bir tatil diliyorum oglusuna...karnede superdir eminim..bizimde bu cuma okul tatile girecek kismetse. valla buraya bir turlu yazamadim acayip yogun gunler gecirdik.

3 hafta yuzme yarislarimiz vardi. hele okul yarislari pazartesi sali cok yorucu oldu cok kalabalik ve haftaiciydi. ama sonuclar bir harika kizim 50m kelebekte 3. oldu. okul yarislarinda takim olarak istanbul 4. oldular kupa aldilar. hatta kupamizi baska okula vermisler yanlis puan hesaplamaktan geri alinacak vs. bayrak yarislarinda superdiler. boyle bol kosturmacali gecti.

sonrasinda pyp sunumlari oldu mezuniyet yemekleri movers sinavi derken ben olmek uzereyim arkadaslar....

insallah bu haftaya birsey kalmadi artik. sadece haftaya cumartesi yeni okulun ingilizce sinavi olacak. ona gore seviye belirlenecek bakalim hakkimizda hayirlisi.

a bu arada bir onceki haftada yeni okulun piknigi vardi birde ona gittik...

ay yazarken yoruldum hepsine nasil yetismisim acaba )))

sagol cat, hepsine iyi tatiller artik siz ana-kiz iyi bir tatili haketmissiniz

tatil icin okullarinizin verdigi okuma kitaplari nedir arkadaslar? bizimkinin 3 tane kitabi var sadece...

valla canim tatili hak ettikte tatil yok ki bana ancak yaz tatilini bekliyoruz iste iki hafta. beli bu sene onu bile yapamayabilirim (((

bizim okul tarafindan verilen liste bu sekilde :

SIRANO KİTAP ADI YAZAR YAYINEVİ
    1 Kim Takar Salatalık Kral’ı Christıne Nöstlınger Günışığı
    2 Sevdalı Bulut Nazım Hikmet YKY
    3 Ay'a Yolculuk Jules Verne Bilgi Yayınevi
    4 Talihsiz Serüvenler Dizisi 1 Doğan Egmont Çocuk Kitapları
    5 Ben de Şiir Yazabilirim Türkan Alvan Kelime Yayınları
    6 Piramitler Ülkesinde Mustafa Hakkı Kurt Kelime Yayınları
    7 Nasrettin Hoca Hikayeleri Orhan Veli YKY
    8 Thomas Alva Edison Kimdi? Deborah Hopkinson Beyaz Balina
    9 Ferdinand Macellan Kimdi? Sydelle Kramer Beyaz Balina
    10 Haritada Kaybolmak Vladamir Tumanov Günışığı

bilgine

sizin liste kabarikmis cat tesekkurler paylasim icin...
    bizimki:
    * gizem izcileri istanbul'da
    * almarpa'nin gizemi
    * tas devrinde bir gun