tabiki herkes aynı olmuyor.karşındaki insanın anlayışlı olması çok önemli.
benim kayınvaldemin bana hiç bi kötülügü yok ama ben bakışlarından anlıyorum ne demek istedigini.ve biz yugoslav göçmeniyiz onlar ordaki gelinler gibi şeyler bekliyolar bizden hizmet saygı ama bu devirde malesef olmuyo iştekayra_25 yazdı:
hizmet etmek saygı göstermek bunlar zor şeyler değilki aslında? fazla beklentiler içine girmeden
ben hiç oturmadım ama arkadaşlarım var ve hiç memnun olanı görmedim
Bu konuda bilgi ve deneyim sahibi, cicek gelin sayin Ayben arkadasimizi dinlemek lazim...
almım alana da mani olmim....
Kardeşim kıyısından döndü Benim kayınvalidem çok tonton ve yaşlı..Anneannemle yaşıt..O nedenle onu kayınvalide gibi değil de,anneanne/babaanne gibi görüyorum..İlerde bana ihtiyacı olsa ,birlikte oturmayı isterim..Çok seviyorum çünkü,gerçekten sevilmeye değer biri..
ah bende 4sene oturmuştum cok monoton bir hayatım oldu arkadas yok cevre yok en önemlisi özel hayat denen birsey yok!!
suanda ayrıyım allah herkese nasip etsin ...gercekten cok zor bir durum
ben,ben
yaz dolayısı ile üç ay birlikte kaldık hem kayınvalidemle hem kayınpederimle..
çocuklarımız baktılar, sabah çıktık akşam geldik, akşam eve gittiğimizde yemeğimizi verdiler , bekarlık günlerimdeki gibi rahattım vallahi
birde ben hiç bir şeye karışmam evde, istedikleri gibi davranırlar, aman mutfağım aman eşyam demem kadın da kasmadı kendini haliyle..
bir tek eşimin çocuksu davranışları oluyordu, anne çorabımı giydir anne şunu ver anne bunu yap demeler, annesinin de paşa oğlum diye minik çocuk sever gibi sevmesi biraz geriyodu beni, kıskanıyodum da herhalde ne bilem
Bi de beni...Serendipity yazdı:
Bu konuda bilgi ve deneyim sahibi, cicek gelin sayin Ayben arkadasimizi dinlemek lazim...
Amaaa...
Sadece ahh ahh desem... Yetmez mi?...
Evlendiğimizden beri altlı-üstlü oturuyoruz, 6,5 yıldır...
Bana 65 yıl gibi geldi desem...
Bu yeter eminim...
Detayları ne siz soruuuunnn, ne ben söyleyeyim...