Olabilir tabii ama benim özellikle rahatsız olduğum acil olmadığı halde çok acil şeklinde açılan forumlar, hepsini hastalık gibi bir şeyler sanıyorum
Olabilir tabii ama benim özellikle rahatsız olduğum acil olmadığı halde çok acil şeklinde açılan forumlar, hepsini hastalık gibi bir şeyler sanıyorum
Süper süper süper derim çünkü bazen gerçektende konu ile alakası olmayan başlıklar kullanılıyor ne alaka diyebiliyoruz .harry_potter yazdı:
Arkadaşlar,
çok ciddi olmamakla birlikte bir sıkıntımı paylaşayım sizlerle.
Forum başlıkları forumun içeriğini anlatmıyor zaman zaman. Şu forum başlıklarına açtığımız konunun ne olduğunu forumu açmadan anlatabilecek birşeyler karalayamaz mıyız?
Tabiki bu bir problem değil de hani daha rahat olurdu. Bizi ilgilendiriyorsa tıklar ilgilendirmiyorsa rahatlıkla eleyebilirdik. Zamandan tasarruf olurdu.
Ne dersiniz?
aslında doğru söylüyorsun ama bazen çokta eğlenceli olmuyor değil
Benim actigim forumlarin icerigi baslikta mevcut oluyordu Burcin, ama bundan sonrasi icin dikkate alacagimdir..
Bende sana katiliyorum, haklisin
dediklerinizin hepsi dogru ama bir eksik varBerna01 yazdı:
Bence de biraz daha aciklayici olsalar fena olmaz. Bazi forum basliklari show tv'nin rating yaratmak icin "azzz sonra buyuk olayyyy" duyurmalarina benziyor; bi bakiyorsun "aaaa ne alaka" oluyorsun.
Bazilari da muzip oluyor onlar hosuma gidiyor bak. Gordugun gibi kararsizim
Ama en cok kalbimi hoplatan forum basliklari "yardim, imdattt!!" gibi olanlar. Bi aciyorum (tabii allah kimseyi kotu duruma dusurmesin ama)"astarim sokuldu napiyim" tadinda bir forum...
Hani başlık bu olsa cevap yazicam belki ama yuregim hoplamis bir kere icimden gelmiyor
o da benden olsun;
Bazi arkadaslarimiz zaten konuya bakmadan sadece kimin actigina bakiyorlar, eger kisiler o kisilerse zaten yaziyorlar, baslik uymus uymamis, konu ilgi alanlarinda ya da degil farketmiyor.
ha sunu da unutmayalim. Bazi yorumcularimiz da vardir. Hem konuya hemde kisiye bakmazlar,her zaman söyleyecek sözleri vardir. Her konuda ve her forumda görünürler.
tamamen katılıyorum en azından ipucu verici olsun değilmi yani
pek konu acmadıgım eger acarsamda uygun birseyler yazmaya çalişirim..
bazı kişilerın formalrınında okumdan tahmin ederim içerıgını
okumam gereken bırseyse okurum yoksa es gecerım sorun degil benim için başlıklar
Her zaman vermiyor tabii Burcin'im.
Baslik bence de ip ucu verirse arama yaparken isimiz kolaylasir.
şimdi öyle bir başlık atılıyorki sanki gazete manşeti
tabi ilgi çekicekki herkes baksın değilmi....
ama bazen çok acil arkadaşlar deniliyor ve bir bakıyorsun fiyasko o zaman harbi kızıyorum...
Neşeli veya orijinal başlıklara canım kurban..nerdogan yazdı:
Ben başlıklarımdan memnunum.