2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var BirinciBirinci 12
Toplam 17 sonuçtan 11 ile 17 arasındakiler gösteriliyor.

Re: sizce aöf mi myo mu??

ozlem-efe yazdı:
    yakamoz79 yazdı:
    teşekkürler arkadaşlar
    dediğim gibi özel bi şirkette ön muhasebedeyim
    ama nereye kadar diplomamın olmasını ve daha büyük yerlerde çalışmayı planlıyorum.açıköğretim ise önlisans düzeyinde.myo olursa arada derslere girerek idare edebilirim gibi geliyo

açıköğretim de, myo da önlisans seviyesinde ve ikisi arasında tercih yapacaksan kesinlikle meslek yüksek okulu derim ben.

şu anki durumunda sana daha faydalı.

yoook 'ben bu mesleğe adım atıyorum meslek mensubu olmak istiyorum' dersen eğer,

3568 sayılı kanunla yapılan değişiklerle önlisans seviyesindeki mezunların staj hakları ve meslek mensubu olma şansları kaldırıldı.
    bu açıdan yardımcı olmaya çalışmıştım ben.
    aa ben myo lisans seviyesinde biliyordum teşekkürler
    karamsarlığım şu yüzden eşimle ayrıldık ve 2 yaşındaki oğlumla sürdüreceğim bundan sonraki hayatımı.ilerde işsiz kalmak istemiyorum en azından bi diplomam olsun istiyorum bi fabrikada muhasebe üzerine çalışabilirim diye nebiliym işte

2. Re: sizce aöf mi myo mu??

yakamoz79 yazdı:
    ozlem-efe yazdı:
    yakamoz79 yazdı:
    teşekkürler arkadaşlar
    dediğim gibi özel bi şirkette ön muhasebedeyim
    ama nereye kadar diplomamın olmasını ve daha büyük yerlerde çalışmayı planlıyorum.açıköğretim ise önlisans düzeyinde.myo olursa arada derslere girerek idare edebilirim gibi geliyo

açıköğretim de, myo da önlisans seviyesinde ve ikisi arasında tercih yapacaksan kesinlikle meslek yüksek okulu derim ben.

şu anki durumunda sana daha faydalı.

yoook 'ben bu mesleğe adım atıyorum meslek mensubu olmak istiyorum' dersen eğer,

3568 sayılı kanunla yapılan değişiklerle önlisans seviyesindeki mezunların staj hakları ve meslek mensubu olma şansları kaldırıldı.
    bu açıdan yardımcı olmaya çalışmıştım ben.
    aa ben myo lisans seviyesinde biliyordum teşekkürler
    karamsarlığım şu yüzden eşimle ayrıldık ve 2 yaşındaki oğlumla sürdüreceğim bundan sonraki hayatımı.ilerde işsiz kalmak istemiyorum en azından bi diplomam olsun istiyorum bi fabrikada muhasebe üzerine çalışabilirim diye nebiliym işte

üzüldüm .bence çok gençsin daha, baştan eğitime de başlayabilirsin.hiçbitşey için geç kalmış sayılmazsın.
    tercihleri yaptın bildiğim kadarıyla .
    myo 2 yıllık bir okul değilmi.önlisans diploması alıyorsun .ve bu diplomayla serbest muhasebeci mali müşavirlik stajına başlayamıyorsun yeni kanunla.
    bunu anlatmak istedim .

tercihlerini yaptıysan 2 yıllık okulunu bitirir ve hemen ardından önlisans eğitimini direkt geçişle lisansa tamamlarsın yıl kaybın olmadan.
    kazandığın okula başla hemen .

başarılar dilerim sana .oğlunu öp benim için .

evet tercihlerimi yaptım myo ve aöf iki tana yaptım zaten.ben de olmazsa geçiş yaparım diye düşünmüştüm
    yardımlarınız için çok teşekkür ederim

4. Re: sizce aöf mi myo mu??

2 yıllık bir okuldan mezun olduktan sonra açıköğretime kayıt yaptırıp 2 yıl daha okuyarak lisans diplaması alabiliyorsun .sınavsız geçişsiz.

muhasebeci olduğunuzu yeni öğrendim peki dört yılı bitirdikten sonra staj yapmam gerekir mi?
    ama hiç genel muhasebede çalışmadım maaleseff

6. Re: sizce aöf mi myo mu??

dört yılı bitirdikten sonra +3 yıl staj yapıp sınavları verdikten sonra mali müşavirlik ruhsatınızı elinize alabilirsiniz.

genel muhasebeyi staj yaparken öğreneceksin zaten .

kolay gelsin,
    ve ,
    hedefin olsun ...

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

sevgiler...