az kalmıssa saklama kabına alırım .ıkı gunluk yemeksee tencere ıle saklar yenıcek kadarını alır ayrı kapta ısıtırım ...
az kalmıssa saklama kabına alırım .ıkı gunluk yemeksee tencere ıle saklar yenıcek kadarını alır ayrı kapta ısıtırım ...
fena halde katılıyorum..Yeşim_Yıldırım yazdı:
Nuray'cım, öyle yapmak tabiki daha sağlıklıdır, ama ben bildiğiniz gibi çok tembel birisiyim Ne kadar az, kap, kacak, tencere yıkarsam benim için kardır
hani buyuk tencereden kucuk tencerelere alırlar bir de.
ben mumkun oldugunca kacınırım bundan..
aynı sebep:
garfieldizm
ufff okurken bile usendim
yemek epey azalmissa kucuk kaba koyarim kapakli sahanlarim var bu is icin. ama epey daha yemek varsa oylece dolaba..
siz bulaşık yıkamayı çok seviyorsunuz heralde
yemeklerle alakam yok.arada bi yerim
hehh bunun aynısından tıpkı bendeYeşim_Yıldırım yazdı:
Nuray'cım, öyle yapmak tabiki daha sağlıklıdır, ama ben bildiğiniz gibi çok tembel birisiyim Ne kadar az, kap, kacak, tencere yıkarsam benim için kardır Yani diyeceğim odur ki, tencere de pişer, soğuyunca dolaba konur, yenilceği zaman ısıtılır ve bu yemek bitene kadar böyle devam eder.. Tek istisnası, zeytinyağlılar.. Zeytinyağlıları hemen cam bir kaba alır öyle dolapta saklarım
kimi zaman tencere ile kimi zaman saklama kaplarıyla
o an içimden ne geldiyse öyle yaparım
hiç uğraşamıyorum ben nuray
hatta koca tencerede bir kişilik yemek kalsa da onu baka daha küçük kaba, en azından az yer işgal edecek bir kaba yerleştirmekle de uğraşmak istemem..
en fazla bir gece daha duracaktır, su ısrafına ne hacet
yasasın tembellik kardesliğimedip yazdı:
hiç uğraşamıyorum ben nuray
hatta koca tencerede bir kişilik yemek kalsa da onu baka daha küçük kaba, en azından az yer işgal edecek bir kaba yerleştirmekle de uğraşmak istemem..
en fazla bir gece daha duracaktır, su ısrafına ne hacet
yaptığım yemekler günlük olur genelde, artan yemek varsa onu küçük kapaklı tavaya alırım..
sadece yoğurt çorbasını kızım çok sevdiğinden fazlaca yaparım ve tencereyele dolaba koyarım, yiyeceğimiz kadar alır ısıtırım çorba bitince de tencereyi, çıkarırım dolaptan..