Geçmiş olsun
Allah korumuş gerçekten
Geçmiş olsun
Allah korumuş gerçekten
geçmiş olsun allahtan hafif atlatmış eşin
evet verilmiş sadakanız varmış ben hep bu motor olaylarından korkarım hep bir tehlike sezdirir bana
Teşekkür ederim maalesef bu bir tutku Allah tüm motor severleri kazalardan korusun demekten başka bişey bulamıyorum, benim kzmda babasından göre göre motor sevdalısı oldu aklı çıkıyor motor görünceumut yazdı:
Çok geçmiş olsun canım.
Motor kullanmak çok zevkli ve bir o kadar da riskli birşey.
Eşimin yeğeni var motor sevdalısı.Motorla gitmediği yer yok.Endişe ediyoruz ama nafile.Bir de grupları var devamlı birlikte geziyorlar.
Bu hafta sonu gezileri varmış bana da dedi yenge gel seni de götüreyim diye.Yok dedim oğlum benim küçük bir kızım var kendimi riske atmam imkansız.
Allah hepsini korusun.
Teşekkür ederiz bende çok korkuyorum ama dediğim gibi bu bir tutku sevdaayben yazdı:
geçmiş olsun allahtan hafif atlatmış eşin
evet verilmiş sadakanız varmış ben hep bu motor olaylarından korkarım hep bir tehlike sezdirir bana
Evet sağolunbeyza03 yazdı:
Geçmiş olsun
Allah korumuş gerçekten
geçmiş olsun Eser
ünv.de bir motor kazasının ardından yaşananlara şahit oldum, o günden bu yana motorlardan aşırı derecede korkuyorum
verilmiş sadakanız varmış, moralini yüksek tut, en azından kırık vs. yok birkaç günde toparlanır inş.
Sağol Vijdancım gerçekten öyle kaza raporu için cep telimle fotolarını çekmiştim baktıkça allahıma şükrediyorumyumi yazdı:
geçmiş olsun Eser
ünv.de bir motor kazasının ardından yaşananlara şahit oldum, o günden bu yana motorlardan aşırı derecede korkuyorum
verilmiş sadakanız varmış, moralini yüksek tut, en azından kırık vs. yok birkaç günde toparlanır inş.
Amin teşekkür ederimtunezx yazdı:
Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun...
Esercim canım, çok geçmiş olsun, şoktayım ya, siteyi açtım ilk bu foruma tıkladım ve ne göreyim, canım Allah beterinden korusun, bu kadarla gelmiş geçmiş olsun, çok üzüldüm,
Allah eceme ve sana bagışlamış eşini,
eşine selamlarımızı ve geçmiş olsun dileklerimizi ilet canım
Sakın kasksız kullanmasın canım, hala elim ayagım bi tuhaf
çok etkilendim,
Teşekkür ederim .nisidom yazdı:
Çok geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakanız varmış acil şifalar..